Şimdi Ara

Paypal ve Aliexpress içerir(acil yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar konuya baştan başlayacağım bende akbankın neo kartı var(banka kartı) alışverişlerde ve gg-hepsiburada gibi sitelerdende alışveriş yapmışlığım var bu kartı 4-5 ay önce paypala tanıtamıyordum kredi kartı değil falan diyordu ama ne olduysa 2 gün önce tanıtabildim aliexpresten düzgün bi satıcı buldum oradan bişeyler sipariş edecektim 18$ değerinde sipariş edeceğim şey paypaldan adamın paypal hesabına para göndermek istediğimde kredi kartınız geçerli değildir falan filan şeyler yazdı dedimki neyse nasıl olsa satıcı iyi adam çıktı sohbetimiz falanda oldu aliexpress üzerinden sipariş edeyim ordada sipariş edince tam ödemeye geliyorum kartımın üzerinde maestro yazdığı için orada maestro seçeneğini seciyorum kredi kartı numaram dahil herşeyi yazıyorum fakat tamam diyince valid a credit card number yazıyor benim banka kartımın numarası 16 haneli orada 20 haneli kart numarası yazmamı istiyor ne yapıcam şimdi bu olay ve benzeri başına gelen varmı varsa yardımcı olurlarsa memnun olurum.

• up
  • yardım beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.