Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paypal kara para aklıyor diyenler, Türkiyenin parasını İsviçre bankalarına kaçıran yandaşları için ne diyorlar?

http://www.sarizeybekhaber.com.tr/gundem/erdogan-in-isvicre-deki-hesaplari-belgelendi-h2102.html?fb_comment_id=759203390866963_759334024187233

https://eksisozluk.com/tayyip-erdoganin-isvicre-bankasindaki-hesabi--2579355

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 1 Haziran 2016; 19:25:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• para yollayınca hep karttan kesiyodu bakiyede 15 tl falan var hiç kullanamadım international@losev.org.tr e yollayayım diyorum

böyle kalıyor mobilden de yollanmıyor resmen dolandıcı bunlar

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bypangea -- 1 Haziran 2016; 18:00:07 >
  • Yurt dışı alışverisi yapmayalım diye mi?
  • Peki şimdi ebaydan nasıl alışveriş yapacagım bilen varsa bir açıklasın.

Direk kredi kartı ile alabilirmiyim.
    Veya paypal benzeri bilmedigimiz bir platform varmıdır acaba?

Bilen bir anlatırsa cok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuabuabu -- 1 Haziran 2016; 18:14:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medyada çıkan haberlere şüphe ile bakmaya alıştık. Daha doğrusu bizzat medyanın kendisi güven konusunda bizi bu hale getirdi. BDDK dan yapılan resmi yazılı bir açıklama yok.
    (Kurumları bağlayıcılık açısından önemli) Dolayısıyla kaynağı belli olmadan yapılan haberlerin (Kuşlar söyledi, adının açıklanmasını istemeyen bir yetkili, kurumun çaycısı, kaynım duymuş...) inandırıcılığı da pek yok.
  • Ee nasil alisveris yapacagiz yurtdisindan

• Umarim bddknin haklı gerekçeleri vardır. Egerki paypalin turkiyeyi sallamadigi bir nokta varsa defolsun , yoksa ve keyfi sekilde izin verilmemişse yazıklar olsun bddkya.
    Bilgi edinme kanunu gereği soralım bakalım neden Lisans verilmemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: emirmustafa

2 satıcı ürünümü yollamamıştı paypal da daha önce de uyuşmazlığımın olduğunu ve iade edildiğini görmüştü ve böyle olunca 2 satıcıya ürün gelmediği halde paramı verdi ve hesabımı kapatmıştı. Ondan sonra da senelerce paypal kullanmadım. Aldığım ürünler 1-2dolarlık şeylerdi ama paypal güvenimi sarsmıştı. Benim gibi başına bu tür şeyler gelen binlerce paypal kullanıcısı olmuştur. İyi oldu oh oldu çok da güzel oldu çok da süper oldu türkiye bu tür sömürücü sistemlere artık bir dur demesi gerekiyordu ve yavaş yavaş sistemleri rayına oturtuyor hükümet. Daha listeler dolusu yanlış işleyen düzenler var ama onlarada da yavaş yavaş sıra gelecek biliyorum.

Tekrardan belirteyim çok sevindim paypalın Türkiye'den gitmesine. Paypalsız da alışveriş yapılıyor sonuçta.

Yavas yavas rayına oturtuyor.... COK DUSUNDURUCU bir yorum olmus.

Yazık!

• quote:

Orijinalden alıntı: Troll King

para yollayınca hep karttan kesiyodu bakiyede 15 tl falan var hiç kullanamadım international@losev.org.tr e yollayayım diyorum

böyle kalıyor mobilden de yollanmıyor resmen dolandıcı bunlar

ben sorunsuz bir sekilde LOSEV'e gonderdim kalan bakiyeyi. Tekrar deneyin bence...
  • vayt be bugünleri de mi görecektik
  • Troll King kullanıcısına yanıt
    Evet milyar dolarlık şirket milletin 15 lirasına göz koymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Evet milyar dolarlık şirket milletin 15 lirasına göz koymuş.

aynen kardeşim sen yüz milyarca lirasına yarım yıl bloke koyulan , haksız şekilde dispute yiyip kaybeden insanları bilmiyorsun tabi
  • Fikir uretemiyorlar
    onlarin rolu belli onceki mesajlarima bakin
    Ellerinde bir senaryo anlatip dursunlar
    Ellerinden dusunceleri ve fikir ozgurlukleri alindigi icin
    Konu donup dolasip
    Bacimiz
    Kopru
    Havaalami
    Paralel
    Dis gucler
    Vsvs

Konu ayni
    hersey degisir bazi insanlarin kafa degismez.

Yani ben karsimdaki ne olursa olsun once bir dinlerim
    Dini dusuncesi rengi vsbonemli degil
    Sorusu varsa cevaplarim

Ama bunlara doyedek bir soz bulamiyorum

Bunlari,benim gorusumun karsisinda olan kisilere yazmiyorum.
    Siz dikkatte almayiniz.
    Bildiginiz gibi devam ediniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    Sanalkart kullanabilirsin sanırım ama bende daha denemedim.

• Hesabımda 5,86 var en az 15 tl çekilir diyor nasıl alıcaz bu parayı

• Arkadaşlar şimdi tanımlı kredi kartımızla ödeme yapamayacakmıyız ebay ..vs de?
    Net bilgi varmı?
  • Bende gönderdim şuan sorun yok gönderiliyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

Arkadaşlar şimdi tanımlı kredi kartımızla ödeme yapamayacakmıyız ebay ..vs de?
    Net bilgi varmı?

Türkiye dışında online alışveriş yapmak için hala PayPal hesabımı kullanmak mümkün olacak mı?
    Müşterilerimizin 6 Haziran’dan itibaren artık Türkiye’de veya Türkiye dışında PayPal ile ödeme yaparak online alışveriş olanağı olmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.