Şimdi Ara

Paypal'lar inceleme altına alınırsa ne yapacaksınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
9.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ülkemi seviyor ve bırakıp gitmemek adına çok mücadele veriyorum ama resmen bırak, daha özgür ülkelere git diyorlar..
  • "Avrupa ülkelerinin Libya Lideri Kaddafi’nin banka hesaplarını donduracakları yolundaki haberlerden korkan Arap şeyhleri, başta İsviçre olmak üzere Avrupa ülkelerinden kaçıp paralarını Türkiye’ye getiriyor. Son bir hafta içinde 3 milyar doları aşkın paranın bu şekilde Türkiye’ye geldiği belirtiliyor "

Türkiye sıcak parayı severrrr nerden geldiğini sormaz..
  • Paypal hesabınıza gönderilen para sanki kesin ticaret yaptığınız anlamına mı geliyor? Belki birinden alacağınız vardı onu gönderdi.

• mevcut mevzuatla istedikleri gibi üzerinize giderler.

mesela "borcu tahsil ettim" derseniz bir sonraki soru "ne borcu?" olur ve istenirse dedenizin bakkal borcuna kadar giderler.

bu sadece türkiye için değil abd, ingiltere, fransa, almanya vb. için geçerli bir durum.

al capone'un içeriye alınabilmesinin vergi incelemesi olduğunu sakın unutmayın.

90'ların sonunda o zamanlar IRS'in (ABD Vergi Dairesi) Bilgi İşlem Başkanı olan şahısla sohbet etme fırsatım olmuştu. "istersek ABD'deki tüm vatandaşları izleyip mahkeme önüne getirecek teknik ve hukuki altyapımız var. hata yapmayan insan olmaz. ancak, bu işin temel ölçütü pareto analizidir" demişti. Bunu emekli bir defterdara anlattığımda "bizde de durum aynı, eskiden kağıtla takip edilirdi, şimdiki gençler iki tıkla insanın canına okuyabilirler". unutmayın devlet önce vurur sonra siz suçsuz olduğunuzu anlatmak zorunda kalırsınız. ispat yükümlülüğü (burden of proof) vergi işlerinde çalışmıyor

• beyler ALLAH aşkına zırvalamayın, adamlar ttnet kadar ucuz zekaya mı sahipler, karşınızda kocaman bir firma var
    ne borcu ya cidden cocukca diyecem cocuklar bile bu cevaplarrdan otesini verir. Daha mantıklı şeyler uyduruun.
  • beyler artık extabit ve şimdi de ul.to paypal a odeme yapamıyor
    uyelikleri donduruldu ve paypal " neden bu kadar para yolluyorsunuz " diye 2 şirketi incelemeye almış.

gülenlere duyrulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

beyler artık extabit ve şimdi de ul.to paypal a odeme yapamıyor
    uyelikleri donduruldu ve paypal " neden bu kadar para yolluyorsunuz " diye 2 şirketi incelemeye almış.

gülenlere duyrulur.

worldwidewild oron'unda mesela paypal hesabı bloke edildi pre alınamıyor paypal ile

UL'nin PRE alma sisteminde paypal açık hala.
  • satın alma degil PARA yollayamıyorlar artık (bugunen sonra)
    ve daha da belli degil ne zaman acılacak
  • Depositfiles ten paypal ile ödemede bi sıkıntı varmı acaba...hesapları bloke yada kapatılanlar var.
  • o adamlara guvenmedigimden 2 aylık aldım İYİKİDE oyle almışım
    daha dosya paylaşmadıgım uyeligime DMCA uyarısı yollamışlar
    ya tek dosya yuklemedigim halde bu uyarı ne ????
  • fatura keserken vergi bölümü var orda vergi bölümünü doldurup göndersek sorun çözülürmü yada vergi kısmını doldursak vergi devlete gidermi ?
  • Son durum nedir arkadaşlar bilgisi olan varmı yada şimdiye kadar bir mali sorun la karşılaşan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vg22 V kullanıcısına yanıt
    Bu tur islerin pesine dusuleceklerse eger buyuk ihtimal en erken 2015 deki secimlerden sonra baslarlar.
  • arkadaşlar paypalın incelenmesi değilde vergi konusunu ne yapıyorsunuz? ilerde 10 sene sonra bu vergi çıkarsa elimizde ne var ne yok alır devlet.
  • Paypal hesaplarını nasıl inceleyecekler en başta öyle bir sorun var. Ticariyse eğer bununla ilgili yasa ve yönetmelik yapılır buna göre de ticaret yapan kişilerin atıyorum aylık x kadar girişi x kadar da çıkışından sonra net karını belirleyip vergi almak için paypal özetleri resmi olarak talep edilebilir.

Konuda ki ilk sayfa da iki lafı üst üste koyamayan bir çok mesaj gördüm, izah etme gereği duydum hepsi bu kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.