Şimdi Ara

PAYPAL ile Artık Taksit Mümkün! (Axess)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
6
Favori
17.770
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PayPal ile tüm alışverişlerinizde 5 taksit dönemi!
    PayPal hesabına Axess kart ekleyenlere, hem yurt içi hem de yurt dışı 9 Milyon e-ticaret sitesinden PayPal ile yaptıkları tüm online alışverişlerde 5 taksit imkanı!

Kampanya detayları:
    PayPal hesabınıza Axess kart ekleyin, yurtiçi ve yurtdışı toplam tutarı 100 TL ve üzeri tutan tüm online alışverişlerinizde vade farksız 5 taksit ayrıcalığından faydalanın.

PayPal hesabınız var ise siz de bu fırsattan faydalanmak için:
    1. PayPal hesabınıza bir Axess kredi kartı ekleyin ,
    2. PP veya PayPal yazıp 0532 752 4566’ya SMS gönderin
    3. 5 taksit imkanından faydalanacağınıza dair Akbank’tan bir SMS alın

Bir PayPal hesabınız yok mu? Hemen bir PayPal Hesabı açın:
    1.www.paypal.com adresine gidin ve Hesap Açın butonuna tıklayın.
    2. Hesap açmak için formu doldurarak online alışveriş yapacağınız e-posta ve şifrenizi belirleyin.
    3. Kullanıcı profilinizden alışverişlerinizde kullanacağınız kredi kartını ekleyin.

Facebook hesabınız var ise 3 adımda PayPal hesabınızı daha hızlı açabilirsiniz. Tıklayın!

PayPal kullanıcılarına özel bu fırsatı kaçırmayın! PayPal ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak için Tıklayın!

*Bu fırsattan faydalanabilmek için toplam alışveriş tutarınızın 100 TL ve üzeri olması ve PayPal hesabınızda Axess, Carrefour Axess, Fish veya Wings kartlarından birinin ekli olması gerekmektedir.

http://www.axess.com.tr/kampanyalar/paypal-ile-tum-alisverislerinizde-5-taksit-donemi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bir kampanya da ben ekleyeyim bari konuya girenlerin haberi olsun. İnternet alışverişleri de dahil.

PAYPAL ile Artık Taksit Mümkün! (Axess)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 6 Aralık 2011; 19:08:14 >
  • paypal hesabı açacaklar dikkatli olsun.. sürekli karttan 3,00 lira çekelim hesabız aktifleşsin diyor ilk seferde kabul ediyorsun ekstradaki kodu giriyosun onaylıyorsun aktif olan hesabınızı birbakmışınız tekrar donduruyorlar aynı işlemi istiyorlar.. 1$ + 3,00 lira karttan çekiyorlar ama 1 $ ı iade etmiyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

paypal hesabı açacaklar dikkatli olsun.. sürekli karttan 3,00 lira çekelim hesabız aktifleşsin diyor ilk seferde kabul ediyorsun ekstradaki kodu giriyosun onaylıyorsun aktif olan hesabınızı birbakmışınız tekrar donduruyorlar aynı işlemi istiyorlar.. 1$ + 3,00 lira karttan çekiyorlar ama 1 $ ı iade etmiyorlar..

Siz bir yanlışlık yapmışsınızdır veya bankayla ilgili bir sorun olmuştur. Paypal ile yurtdışından sık sık alışveriş yapan yüzlerce insan tanıyorum, ilk defa sizden böyle bir şey duydum. Şimdiye kadar 5 kart tanıttım, hiçbirinde kartı tekrar tanıtmam gerekmedi.
  • Aynen sizde bir sorun vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

paypal hesabı açacaklar dikkatli olsun.. sürekli karttan 3,00 lira çekelim hesabız aktifleşsin diyor ilk seferde kabul ediyorsun ekstradaki kodu giriyosun onaylıyorsun aktif olan hesabınızı birbakmışınız tekrar donduruyorlar aynı işlemi istiyorlar.. 1$ + 3,00 lira karttan çekiyorlar ama 1 $ ı iade etmiyorlar..

o 1 dolar işlem ücreti oluyor. bendende çekmişlerdi ama kısa süre sonra kredi kartı dönem içi hareketlerden gitti anlamadım
  • Paypal onay amaçlı çektiği parayı iade eder.

Paypala tanımladığınız kredi kartınızın bağlı olduğu banka (Örnek; Garanti Bankası), alışverişi yaptığınız günkü dolar kuru ve hesap kesim tarihinizdeki dolar kuru gibi garip bahanelerle fazladan para alıyordu.
    Paypal ise güvenlik amacıyla hesabınızı ve alışverişinizi dondurup, sizden kimlik fotokopisi, adresinize bağlı ödenmiş elektrik, su vs. faturası filan istiyordu.
    Bazen de bunun için paypal ofisini aramanız, yani uluslararası telefon görüşmesi yapmanız gerekiyordu. Yani iyice saçmalamışlardı.
    Şuan yine yaşanıyor mu bilmiyorum ama, böyle sorunlar yaşanıyordu.

Edit : Banka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Mürekkep -- 6 Aralık 2011; 20:26:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bütün kartlarla yapılsa ve bi alt sınır olmasa ne güzel olur :D
  • Paypal cektigi tutari karta iade etmiyor paypal bakiyenize ekliyor. Bankaya bosuna iade nerde diye sormayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam paypal hesabına iade etti 3,00 lirayı ama 1 $ unutuldu onunla ilgili birşey yok ve hesabım onaylı olduğu halde tekrar dondurdular hesabımı tekrar kartı onaylamam için 3 lira + 1$ istiyor.. bu biraz sinir bozucu.. kartımı onaylattığım halde tekrar tekrar hadi birdaha yaptım diyelim birdaha istemiyecekleri ne malum..

@sances in de dediği gibi mail adresimede ikametgah hesap ekstrası kimlik istemişler birde.. yani saçmalık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steinbeck0635 -- 6 Aralık 2011; 20:11:10 >
  • paypal çok iyi ama kuru çok yüksek oluyor oradan götürüyor malı. Taksit de iyi olmuş
  • bu mail bana da geldi, acaba yurtdışı alışvelişlerinde de geçerlidi midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octopusokan -- 6 Aralık 2011; 20:11:22 >
  • şu paypal nasıl bişey faydası zararı avantajı dezavantajı neler nasıl alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Paypal cektigi tutari karta iade etmiyor paypal bakiyenize ekliyor. Bankaya bosuna iade nerde diye sormayin

+1 Doğru unutmuşum. Pardon.
  • Yapı Kredi'nin taksit kampanyasından yararlanmak için yurtdışından 100 TL'lik mal aldık diyelim. Ödemeyi Paypal ile yapınca da ödeme "yurtdışı" olarak mı görünür? Paypal buna yanıt vermedi nedense ya da ben anlatamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

şu paypal nasıl bişey faydası zararı avantajı dezavantajı neler nasıl alınır

Mevcut ödeme kanalları içerisinde en güvenilir olanıdır. Paypal.com sitesine girer ve mevcut bir email adresinizi kullanarak kayıt olursunuz. Sonra bu Paypal hesabınıza bir kredi kartınızı tanımlarsınız (sanal kart olmasını tavsiye ederim, 3 misli güvenlik sağlamış olursunuz), akabinde Paypal hesabınız hazır hale gelir. Artık Paypal kabul eden yerlerde sadece kaydettiğiniz email adresinizi vererek ödemelerinizi rahatlıkla güven içinde yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Yapı Kredi'nin taksit kampanyasından yararlanmak için yurtdışından 100 TL'lik mal aldık diyelim. Ödemeyi Paypal ile yapınca da ödeme "yurtdışı" olarak mı görünür? Paypal buna yanıt vermedi nedense ya da ben anlatamadım.

Evet. Bu şekide bir çok işlem yaptım, misal geçen sene Fortis World kartın limitsiz tüm yurtdışı işlemlere 4 taksit kampanyası vardı yine bu zamanlarda, American Eagle sitesinden yüklü alım yapmıştım ve 4 taksitte ödemiştim. Yurtdışı işlemi görünmese taksit olmazdı.
  • Geçen sene Paypal, Türkçe hizmet vermiyordu. Şu sıralar Türkiye'de büro açmış ve vergi ödüyorlarsa yurtiçi alışveriş şeklinde görülebilir diye endişe ettim.
  • paypal iyidir. ben tüm yurtdışı alışverişlerimde kullanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

paypal çok iyi ama kuru çok yüksek oluyor oradan götürüyor malı. Taksit de iyi olmuş

paypal ayarlarından borcunu döviz cinsinden kredi kartına yansıtabiliyorsun.. bu durumda bankanın kur oranları gecerli oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetmişdokuz -- 6 Aralık 2011; 21:58:48 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.