Şimdi Ara

Paypal Hesap Sınırlaması - Kart Onaylama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Paypal Hesap Sınırlaması - Kart Onaylama Sorunu

Arkadaşlar 2 sorunu çözdüm fakat kredi kartınızı onaylayın olan kısmı çözemedim.Tıkladığımda kredi kartı ekleme alanı geliyor.Kredi kartını eklemeye çalışıyorum bu sefer hesap sınırlamalı olduğu için kart ekliyemezsiniz diyor..Kredi kartım onaylı idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadwood -- 15 Aralık 2010; 14:41:21 >

• bana bazı kişisel sorular sormuşlardı (bankamın bilecegi) 2-3 gun sonra sanırım onay aldılar
    sorun çözüldü. Sende çöz e basınca ne cıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

bana bazı kişisel sorular sormuşlardı (bankamın bilecegi) 2-3 gun sonra sanırım onay aldılar
    sorun çözüldü. Sende çöz e basınca ne cıkıyor

Kredi Kartı nı kaldırdığım için tekrar eklememi isteyip onaylamamı istiyor..Fakat hesabım zaten onaylı ayrıca sınırlı hesap olduğu için kart zaten ekliyemiyorum..Galiba hesabım gitti :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadwood -- 15 Aralık 2010; 16:31:16 >
  • bende de (onaylı hesabım)kredi kartı tanımlı ama para gönderemezsin uyarısı alıyorum. sanki linkler biraz karışık gibi (para çekme, para gönderme) nereden nereye bankamdan mı? paypaldan mı? anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volsan -- 21 Aralık 2010; 19:51:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İninal kart ödeme sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.