Şimdi Ara

PAYPAL DAN PARA İADESİ ALDIM AMA PARA ORTADA YOK ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
15.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ebay dan bir ürün siparişi vermiştim ama ürün gelmedi bende para iadesi istedim. Para ertesi gün paypal hesabıma gelmiş ama ordan hemen kredi kartıma aktarılmıs. Daha dogrusu sanal karta. Ama sanal karta bakıyorum gelen giden yok. Gelse bile nereye gelcekki para? Sonucta bu da bir tür kredi kartı..

Eleman iptal onayı göndermiş onunla bir alakası varmı bilmiyorum. Arkadaslar acil yardım edin kafayı yicem.

• Hani bu forumdaki herkes herşeyi biliyordu
  • Paypal müşteri hizmetlerini ara istersen derdini anlat yanlış hatırlamıyorsam 444 77 01 buydu numara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Ebay dan bir ürün siparişi vermiştim ama ürün gelmedi bende para iadesi istedim. Para ertesi gün paypal hesabıma gelmiş ama ordan hemen kredi kartıma aktarılmıs. Daha dogrusu sanal karta. Ama sanal karta bakıyorum gelen giden yok. Gelse bile nereye gelcekki para? Sonucta bu da bir tür kredi kartı..

Eleman iptal onayı göndermiş onunla bir alakası varmı bilmiyorum. Arkadaslar acil yardım edin kafayı yicem.

Para 7 gün içerisinde iade edilir. Kredi kartı ekstrende iade olarak gözükür. Limitine yansır. Limitinin artmış olması lazım. Ekstreye bakarsan görürsün.
    Sanal karta değil kredi kartının ekstresine bakacaksın.
  • Hocam bu tarz sorunları müşteri hizmletleri ile çözmek en doğrusu. 444 77 01. Siz aramak istemiyorsanız mesaj gönderin (sitedeki bize ulaşın bölümü) bir saat içinde vermiş olduğunuz telefon numarasından size dönüş yapıyorlar. Bende bir kaç kez aradım müşteri temsilcisi işleminiz son buluna kadar sizinle ilgileniyor. Ayrıca sanal karta miktar tanımlarken gün sonunda karttaki para sıfırlansın gibi bir seçenek seçtiyseniz gelen para gece 00:00 dan sonra da gitmiş olabilir. Gitse bile o para sanal kartınızdan ana hesabınıza geçer diye düşünüyorum.
  • Sanal karta değil normal karta geri dönmesi lazım. Provizyondaki işlelere bir göz at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armelin

Sanal karta değil normal karta geri dönmesi lazım. Provizyondaki işlelere bir göz at.

Provizyonlarda şuan birsey yok sanırım birkac güne belli olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Ebay dan bir ürün siparişi vermiştim ama ürün gelmedi bende para iadesi istedim. Para ertesi gün paypal hesabıma gelmiş ama ordan hemen kredi kartıma aktarılmıs. Daha dogrusu sanal karta. Ama sanal karta bakıyorum gelen giden yok. Gelse bile nereye gelcekki para? Sonucta bu da bir tür kredi kartı..

Hocam para iadesi geldi mi? Aynı sorun bendede var. Para iadesi yapıldı diyor ama para yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Şöyle birşey yokmu hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYKIRI.

Şöyle birşey yokmu hocam?

Aynen var, ama kredi kartıma göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boQ7niz -- 18 Kasım 2013; 18:35:32 >

• boQ7niz kullanıcısına yanıt
    Bir sonraki ayın ekstresinde + 220 lira gibi birşey gözükür.
  • quote:

Bir sonraki ayın ekstresinde + 220 lira gibi birşey gözükür.

hesap kesim tarihi ise 15 kasımdı, 1 gün arayla mı kaçırmış oldum, Şimdi o parayı ödeyeceğim demi, puff.
  • boQ7niz kullanıcısına yanıt
    Arayıp sor belki yapacakları birşey vardır.
  • quote:

Arayıp sor belki yapacakları birşey vardır.

Kredi kartına para yatmış. Limit 565 ken 797 oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bende geçen paypal ile bir ürün aldım aldığım yer ürün kalmadı paranız iade edildi diye mail attı ama paypalda ne gelen var ne giden satıcı bana para gönderdiğinde bu işin anlık olması gerekmiyor mu. bazı büyük firmalarda bu işin 1-2 hafta sürdüğünü biliyorum fakat onun kredi kartı için geçerli olduğunu sanıyorum 3 gün oldu benim tık yok halen..

şimdi elamanları aradım paranızı iade ettik dediler telefonu kapattım mail geldi para iadesi diye demekki yapmamışlar :) şimdi yaptılar para geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herschell -- 7 Ocak 2014; 18:27:56 >
  • selamlar paypalla ilgili bir sorunum vardı aradım 6 dakıka konuştum dakıkası kac paradır bunun faturalı hattımda bılen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakalcarlos24 -- 29 Ocak 2014; 16:53:46 >
  • Arkadaşların dediği gibi, para anında yansımıyor kredi kartına,merak etmeyin 7 iş günü içerisinde yansıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakalcarlos24

selamlar paypalla ilgili bir sorunum vardı aradım 6 dakıka konuştum dakıkası kac paradır bunun faturalı hattımda bılen var mı

444'lü numaralar sabit hat olarak sayılıyor, her yöne dakika falan varsa ondan gider,yoksa tarifeniz neyse ona göre gider.
  • bugun basıma gelen bı olayı sıze anlatayım.. dun paypal aracıyla bısey sattım 125$ aldım o parayı banka hesabıma yatırmaya calıstım bugun baktım parayı gonderen kısı parayı ıptal etmıs para gerı adama ıade edılmış adam demıskı sozde paypal hesabım calındı demıs sonra adamı bı arastırma yaptım kac kısıye benım gıbı yapmış. sonra paypalı aradım baya konustum anlattım durumu 5dk sonra benı aradılar dıyolar kı paypaldan oyun gereclerı aracları alıp satmayın dıyorlar guvenlık acıgı bence adam parasını gerı cekebılıyormuş hesabımı caldılar dıye bu ne bıcım ış dedım benım paraya 125dolarlık urunume ne olcak dedım... yanı sıze tavsıyem paypalla sanal urunler alış verışı yapmayın. konustugum kısıde oyle dıyor.. ama adam gercek bı sahtekar benım parayı ceken ızah ettım bakalım napcaklar ınsallah param gerı gelır..
  • Abi 18 yaşından küçüğüm paypal'da hesabım var kart yok iade kabul edildi fakat para hesapta gözükmüyor lütfen acil yardım edin 21 lira güme gidecek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.