Şimdi Ara

Paypal dan Para aktarıp nakit çekme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler herkese,paypal kredi kartından başka bir hesap açıp hesaba da banka kartı ekleyip kredi kartindan diğer hesaba banka kartına para aktarabilirmiyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paypal kredi kartı mı veriyor limiti ne kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlayabilirsem yardımcı olabilirim. Paypal nakit kart (hizmeti yakın zamanda son bulucak olan) ve elektronik cüzdan olarak ikiye ayrılır. tekrar anlat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Paypal kredi kartı mı veriyor limiti ne kadar

kredi kartı değil. önce para yüklüyorsun sonra harcıyorsun. banka hesabı olmayanlara internette kullanmak için iyi bir alternatif. (-ti)
  • 1 tane paypal hesabımız var ona kredi kartı ekliyoruz daha sonra 1 hesap daha açıp banka kartı ekliyoruz,kredi kartı hesabından banka hesabı ekli olan paypal a para gönderebilir miyiz?

• kredi kartı ekli olan a hesabından banka kartı ekli olan b hesabına para gönderebilirsin ama yanlış bilmiyorsam; %3+0,30tl kesiyorlar. b hesabından banka hesabına ücretsiz çekebilirsin. kredi kartına çekerken 7,5tl kesiyorlar. bu arada para çekeceğin hesabın, banka hesabının sahibi ile en azından soy ismin aynı olma mecburiyeti var. isim de aynı olsun düz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FURKAN-19.01.2016

kredi kartı ekli olan a hesabından banka kartı ekli olan b hesabına para gönderebilirsin ama yanlış bilmiyorsam; %3+0,30tl kesiyorlar. b hesabından banka hesabına ücretsiz çekebilirsin. kredi kartına çekerken 7,5tl kesiyorlar. bu arada para çekeceğin hesabın, banka hesabının sahibi ile en azından soy ismin aynı olma mecburiyeti var. isim de aynı olsun düz olsun.

Nakit Avans çok para kesiyor o yüzden bu daha mantikli geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kredi kartı ekli olan a hesabından banka kartı ekli olan b hesabına para gönderebilirsin ama yanlış bilmiyorsam; %3+0,30tl kesiyorlar. b hesabından banka hesabına ücretsiz çekebilirsin. kredi kartına çekerken 7,5tl kesiyorlar. bu arada para çekeceğin hesabın, banka hesabının sahibi ile en azından soy ismin aynı olma mecburiyeti var. isim de aynı olsun düz olsun.

Selam ben tam anlayamadım olayı..

Paypal.com'da hesabım var.

1 adet paypal kart ve 1 adet de mevduat hesabım (iban) tanımlı.

Tanımlı olan ve içinde 300 tl bulunan paypal kartımdaki parayı yine aynı paypal heabıma tanımlı olan iban'a gönderebilir miyim?
    sorum tam olarak bu.
    yardımlarınız için şimdiden tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doory

quote:

Tanımlı olan ve içinde 300 tl bulunan paypal kartımdaki parayı yine aynı paypal heabıma tanımlı olan iban'a gönderebilir miyim?
    sorum tam olarak bu.

karttaki parayı kendi hesabına gönderemezsin. yeni cüzdan hesabı açıp diğer hesaptan ona göndermen gerek. oradan da banka hesabına. ama bu parayı belli tarih aralığında teb banka şubesinden elden teslim de alabiliyorsun kapanıcağı için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doory

quote:

sorum tam olarak bu.

karttaki parayı kendi hesabına gönderemezsin. yeni cüzdan hesabı açıp diğer hesaptan ona göndermen gerek. oradan da banka hesabına. ama bu parayı belli tarih aralığında teb banka şubesinden elden teslim de alabiliyorsun kapanıcağı için

2 hesap açtım paypaldan.

birinden diğerine e-mail adresi ile para göndermek istedim ama şu uyarı çıktı:

Ödemenizi şu anda gönderemiyoruz. Bu sorun devam ederse, lütfen PayPal ile iletişime geçin.

5-6 kez denedim , aynı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.