Bildirim
PayPal'da Taksit Mümkün mü???

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şimdiye kadar hiç PayPal'da taksit olduğunu duymadım. Zaten birkaç yıldan beri PayPal ile alışveriş yapıyorum hiç rastlamadım -
PayPal ile taksit mümkün değildir. -
şuanda mümkün değil ama iyi fikir belli bir vade şartında öyle bişey yapsa parayı vurabilir. bende çok şeyi taksit olamiyor diye alamıyorum.
-
beyler sacmalamayin
paypal banka degil araci sirket.bence dua edelimki paypal war :) -
o zaman bunu paypala bildirmek lazım
taksit de yaprınlar artık kredi kartına -
bu arada sanal kartla rapid şifresi alınabiliyor mu? -
alabilirsin tabi. sanal kart numaranı paypala tanımlaman yeterli. eğer tanımladığın halde karttan para çekilemiyosa bilki internet kullanımına kapalıdır. bankayı arayıp açtırman gerekir. ama hiç gerek yok direk kart numaranıda verebilirsin. paypal dünyanın en güvenli sitelerinden biri diyebilirim. ilk alışveriş yaptığında senden 1.5 euro çekecek. sonra onu geri yatıracak kartına. paypal sayfasının profil kısmından güncelleyebilirsin kart numaralarını. -
ben de sanal kart ile usenet uyesi oldum aylık 15$dı, ilk ay para çekildi sonra kartı iptal ettim,4 ay beleş kullandım ve diğer 3 ay bana ödeme yaptığınız için teşekkur ederiz mesajı geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husNUKE -- 1 Mart 2007; 8:30:39 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X