Bildirim
PAYPAL'DA ÖDEME YAPTIM AMA İPTAL ETMELİYİM...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Mail at hocam, paypal hakkında bilgim yok ama hemen mail at açıkla durumunu -
www.iyibey.com dan yardım alabilirsin -
Karşı Taraf Sana Geri Ödeme Yapmadıkça Paranı Çekemezsin -
quote:
Orjinalden alıntı: duduco
www.iyibey.com dan yardım alabilirsin
bu site dolandırıcıların sitesi gibi geldi bana -
parayı kime gönderdiğini bilmiyormusun ? -
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
quote:
bu site dolandırıcıların sitesi gibi geldi bana
İncelemeden sallamışsın yani ha. Bu kimsenin sitesi değil paypal ve e-bay ile alışveriş yapan elemanlar başından geçenleri anlatıyor ayrıca bilmeyenlere de yardım ediyorlar. Neyini dolandıracaklar senin alış yok satış yok
-
quote:
Orjinalden alıntı: MH
parayı kime gönderdiğini bilmiyormusun ?
tabii ki biliyorum onlara da satışı iptal edin diye mail attım ama cevap gelmedi daha. -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
quote:
bu site dolandırıcıların sitesi gibi geldi bana
İncelemeden sallamışsın yani ha. Bu kimsenin sitesi değil paypal ve e-bay ile alışveriş yapan elemanlar başından geçenleri anlatıyor ayrıca bilmeyenlere de yardım ediyorlar. Neyini dolandıracaklar senin alış yok satış yok
arkadaşım yanda e-bay linklerine tıklıyorsunwww.iyibey.com la başlıyor e-bay sayfası..e-bay modeliyle kendi sayfalarından satış yapıyorlar ama hayali sanırım..üstelik kargoda yok gibi bişi denmişti..hikaye..sen sen ol bu tuzaklara düşme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 9 Aralık 2006; 18:02:09 >
-
siteyi kullan diyen yokki zaten.. orada forum var onda gayet güzel cevaplar alabilirsin arkadaşım bende üyeyim bi sorun olduğunda foruma danışıyorum.. -
Arkadaşlar benim sorunuma yönelsek
Biliyorum o siteyi de araştırdım.Ama orada daha çok ebay ile ilgili paypal ödemeleri hakkında bilgi var.
Bu arada aldığım sitede hong kong doları fiyatının kaç amerika doları olduğunu merak ettim ve başıma bunlar geldi.Sayfada ödeme confirmation bölümü nile yoktu,löp diye çekti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobile -- 9 Aralık 2006; 18:14:12 > -
Geçmiş olsun onur -
eyw -
Arkadaşlar başka bir yolu yok mu bende 15 $ alışveriş yaptım 2 gün önce adam gereken şeyleri yollamadı. -
İnşallah geri alırsın. Bundan sonra aklınızda bulunsun sanalkart kullanın. Limitiniz 0 olsun. Kullnacağınız zaman limit açarsınız. -
Ne aldın peki? Kimse merak etmedi mi? Halla halla -
Ya silkroad denilen online oyunda bot aldım.Silkroad bölümüne de konu açtım :=).Bilen yok mu hala. -
150 dolar neymiş be? wow set alırım o paraya silkroad botu mu -
dispute acarsangeri alirsin parani daha oncede bir konuda yazdim dispute ac en kolay yol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X