Şimdi Ara

Paypal Acil Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar r apid sitesinden 1 aylık üyelik alayım dedim. Sanal kartımla yaptığım ödemede kartımda 1,22 ytl çekildi. 6.99 euro olan ödeme için kart limitini 13 ytl yapmıştım, ama tam olarak çekilmedi ve şifrede gelmedi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

• sanırım senin 1.22 ytl uf oldu tekrar denemeni tavsiye ederim ancak 1.22. ytl daha gidebilir göze alırım dersen dene:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: molekul

sanırım senin 1.22 ytl uf oldu tekrar denemeni tavsiye ederim ancak 1.22. ytl daha gidebilir göze alırım dersen dene:)

Böyle saçmalıkmı olur. ne kadar güvensiz bir şirketmiş bu, bir daha asla çekmem her seferinde böyle bir hata ile karşılaşacaksam
  • paypal hiçbir işlem için ucret almıyor.benden almadı henuz rahat 150 işlemim var. sen eyer ilk kayıt oluşunsa ilk etapda sende bir miktar keser daha sonra o para paypal hesabına geri gecer. eyer ilk kullanımın ise. kredi kart extrana 4 haneli bir no gelcek o no geldikten sonra. O 4 haneli no ile paypal uyeliğini actif edeceksin ve o kesilen paran hesabına geri gectiğini göreceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erden1978

paypal hiçbir işlem için ucret almıyor.benden almadı henuz rahat 150 işlemim var. sen eyer ilk kayıt oluşunsa ilk etapda sende bir miktar keser daha sonra o para paypal hesabına geri gecer. eyer ilk kullanımın ise. kredi kart extrana 4 haneli bir no gelcek o no geldikten sonra. O 4 haneli no ile paypal uyeliğini actif edeceksin ve o kesilen paran hesabına geri gectiğini göreceksin.

Evet ilk kez kayıt oldum, r apid sitesinden direk tıklamıştım paypala daha sonra ödemeyi onayladım ve sayfa görüntülenemedi refresh yaptım, paypalın sitesi açıldı, mailimi kontrol ettiğimde geldiğini gördüm activae youy account tıkladım ve kullanıcı adımla giriş yaptım fakat my accountda herhangi bir rakam yazmıyor 0 yani bakalım çektiklerini iade edeceklermi geçmezseler çok kötü reklamını yapacağım (rakam önemli değil ama bunu herkesin bilmesi lazım insana güvensizlik veriyor)

• rapidde bir güvenmemezlik söz konusu değil. paypalda sadecce ilk başta ufak bi miktar çekiyor o kadar onaylamak için sadece. bu işlem bir kereye mahsus
  • Paypal ile çok alışveriş yaptım, kesinlikle güvenilir ve ciddi çalışan bir sistem, şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Lütfen
    4 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: snnates

quote:

paypal hiçbir işlem için ucret almıyor.benden almadı henuz rahat 150 işlemim var. sen eyer ilk kayıt oluşunsa ilk etapda sende bir miktar keser daha sonra o para paypal hesabına geri gecer. eyer ilk kullanımın ise. kredi kart extrana 4 haneli bir no gelcek o no geldikten sonra. O 4 haneli no ile paypal uyeliğini actif edeceksin ve o kesilen paran hesabına geri gectiğini göreceksin.

Evet ilk kez kayıt oldum, r apid sitesinden direk tıklamıştım paypala daha sonra ödemeyi onayladım ve sayfa görüntülenemedi refresh yaptım, paypalın sitesi açıldı, mailimi kontrol ettiğimde geldiğini gördüm activae youy account tıkladım ve kullanıcı adımla giriş yaptım fakat my accountda herhangi bir rakam yazmıyor 0 yani bakalım çektiklerini iade edeceklermi geçmezseler çok kötü reklamını yapacağım (rakam önemli değil ama bunu herkesin bilmesi lazım insana güvensizlik veriyor)

sen kredi kartı extrendeki 4 haneli no'yu oraya girmeden önce paypal hesabına o eklemeyi yapmaz. 3-4 gün içinde ekstrende o numara gözükecektir. o numarayı girdikten belli bir süre sonra da hesabına o para yüklenecektir. merak etme.

paypal ile birçok işlem yaptım. kesinlikle çok güvenli bir sistemdir.

rapid hesabı da aldım, ebay den alışveriş de yaptım. hepsini paypal aracılığıyla yaptım. daha bir kere bile sorunla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 13 Kasım 2007; 19:36:15 >

• 1 tl lik işlem denemedir başka türlü 1 tl çekmez
    ekstredeki numarayı kredi kartın sayfasından o gün yaptıysan onaylanmamış işlemlerden yada birkaç gün sonra normal kısımda görebilirsin
    bende kullanıyorum sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

quote:

Orjinalden alıntı: snnates

quote:

sen kredi kartı extrendeki 4 haneli no'yu oraya girmeden önce paypal hesabına o eklemeyi yapmaz. 3-4 gün içinde ekstrende o numara gözükecektir. o numarayı girdikten belli bir süre sonra da hesabına o para yüklenecektir. merak etme.

paypal ile birçok işlem yaptım. kesinlikle çok güvenli bir sistemdir.

rapid hesabı da aldım, ebay den alışveriş de yaptım. hepsini paypal aracılığıyla yaptım. daha bir kere bile sorunla karşılaşmadım.

4 haneli numarayı nereye girmem gerekiyor

• paypal'ın sayfasında bi yerde yazması gerek. verify address/card olsa gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.