Şimdi Ara

Paylaşımlı ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun leptobu atıyordum asusun 4000 tl lik 4gb ekran kartlı bir bilgisayarını buldum. Ekran kartı gtx1050ti ve deticed yazıyor. Yani paylaşımlı demek. Ve bu çoğu ekran kartında yazıyor. Şimdi bu ekran kartı deticed olduğu için 4gb lik bütün gücünü ramden mi alıyor? RAM 4gb mi olmuş olacak.Ram 8 gb idi. Bir arkadaşıma sordum paylaşımlı ekran kartları tarih oldu dedi. Sakın onlardan alma oyun oynayamazsın dedi. Ve ben anlamadım gtx1050 sonuçta neden tarih olsunki. Ne oluyor bu deticed olayı arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nvidia paylaşımsız olarak 2GB+ üzerini 2GB ram'den alır.Bütün kartlar böyledir. Bahsedilen kartın paylaşımsız 4 ve 2 GB olanı var. Çok rahat oynanır kulaktan dolma bilgiler iki oyun oynayan bilgisayardan anlayan gibi ortalıkta dolanan oldukça bizim toplumdan birşey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carso

Nvidia paylaşımsız olarak 2GB+ üzerini 2GB ram'den alır.Bütün kartlar böyledir. Bahsedilen kartın paylaşımsız 4 ve 2 GB olanı var. Çok rahat oynanır kulaktan dolma bilgiler iki oyun oynayan bilgisayardan anlayan gibi ortalıkta dolanan oldukça bizim toplumdan birşey olmaz.

Nasıl yani paylaşımsız yani detiacted olmayanını mı tercih edeyim? Ama hepsinde detiacted yazıyorki.

• asusgaming A kullanıcısına yanıt
    Açıklamayı anlamadın sanırım "Paylaşımsız" zaten ör Nvidia Gt840M 2GB paylaşımsız üzerine çıkan grafik olursa ramden alır, bu sonsuzda değildir belirli MB göredir.
  • Yani normalde paylaşımsız kendi Rami var ama çıkınca mı alıyor. Bu özelliğin adı ne tüm ekran kartlarında var mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI
    23 yıl önce açıldı
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    ekran kartı
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.