Şimdi Ara

Payitaht - Abdülhamid Han / Trt (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
3
Favori
13.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dizi ancak beş para eder, hiç sürükleyici,inandırıcı değil
  • Oldukça başarılı bir dizi. Enteresan hikayesi ve uzun süresi ile tarihe farklı bir açıdan bakıyor.

Breaking Bad ve Prison Break tarzı dizi sevenler kaçırmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az biraz göz atayım dedim.Komedi lan dizi,oyunculuklar ayrı leş,senaryo ayrı leş,padişahı oynayan elemanın oyunculuk da ayrı komedi,bi kasılıyor bi kasılıyor konuşurken,her cümlenin üstüne vurgu yaparken kamera uzaktan yavaş yavaş zoomluyor kendine.Bir an Padişahı ve onun dönemini konu alan bir parodi izliyorum sandım.

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Baştan aşağı rezillik bu dizi.
  • Kim izliyor ki bı kadar sayfa konuşulmuş ?
  • Feto taktikleri ile dizilerle mesaj veriyorlar,ayağınızı denk alın diye.

Aahahaha gülmekten çenem yoruldu fragmanı izlerken.

• Maalesef TRT dizileri Ak Partinin propoganda makinesine dönüşmüş durumda, çünkü sürekli siyasi mesajlar veriliyor. Çoğu Erdoğan'ın konuşmalarından alınan repliklerle dolu..
    Mesela; Gül ağacına su veririz. Lakin su hem güle yarar hem de dikene... Yanımızda yöremizde su verdiklerimiz diken olmaya meyletmişlerse sonunda mutlaka budarız!” sözleri..

Bu sözler ile Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve onlarla beraber hareket edenlere yönelik bir mesaj verildiğini düşünmemek için hiçbir sebep yok aslında...

TRT Haberin, A haberden tek farkının sadece isimlerinin farklı oluşunun olduğu bu zamanda TRT dizilerinin iktidarın birer propanda aracına dönüşmesi, Erdoğanın da dizilerde siyasi mesajlar vermeyi bırakın, benim bu tür hile hurdalarla işim olmaz, ihtiyacım da olmaz" demediği sürece bu böyle devam edecektir
  • Bu diziyi izlemeyen dizi izledim demesin. Adamlar dizi yapmış!!! Oyunculuk, sahne 10 numara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bölümdü ya Bülent inal gerçekten çok iyi oyuncu. Sezonun en güzel bölümüydü.

Payitaht Abdülhamidyoutube
    Payitaht Abdülhamid 97. Bölüm
    https://www.youtube.com/watch?v=t6woTxE0ldc&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pemaxs -- 23 Kasım 2019; 9:30:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Muhteşem Yüzyıl baya güzeldi keşke o tarz bir şey yapabilselerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krogoth -- 24 Kasım 2019; 0:5:14 >
  • Bu tarihi dizi senaristleri neyin kafasını yaşıyor ya cidden merak ediyorum muhtemelen 1 tarih kitabını bile baştan sona okumamştır bu adamlar
  • yeni sezon güzel bir sahneyle başladı

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.