Bildirim
Payitaht - Abdülhamid Han / Trt (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
.
Hâlâ sağda solda senaryo hakkında acayip yorumlar var, bu bir dizi arkadaş, kurgu olmasa senaryo değişmese adı belgesel olurdu.
Ama bize yıllarca yabancı film endüstrisi kimi kahraman gösterirse onu kahraman bildik tarih sandık. Abd Pearl Harbor da yediği darbeyi bile beyaz perdeye kahramanlık diye lanse etti.
Yeni bölümü merakla bekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flasource -- 28 Nisan 2017; 15:27:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Cennet mekan Abdülhamid han zaten zamanın kutbuydu.Seyhi vefat edince oğulları kendisini ziyarete geldiler.Onlara , rabıtayi bundan sonra bana yapacaksınız demiştir.
Bence o sahnede amin deseydi sesli olarak daha efsane olurdu.Bu haller onda zaten var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: şazenuş
Cennet mekan Abdülhamid han zaten zamanın kutbuydu.Seyhi vefat edince oğulları kendisini ziyarete geldiler.Onlara , rabıtayi bundan sonra bana yapacaksınız demiştir.
Bence o sahnede amin deseydi sesli olarak daha efsane olurdu.Bu haller onda zaten var.
o sahnede "ben çektiğim yükten razıyım" gibi bir kızgınlık, sitem de hissettim ben -
Şehzade'den beklenmeyen hareketler. Güzel ters köşe oldu.
Celal
-
Yine güzel bir bölümdü -
Demek ki zehirin etkisi içindeki gizli hayranlığı ortaya çıkarmış.
Şu aşk meşk meseleleri de zamanımızı çalışıyor, hanedan aşk belası ile mücadele içinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flasource -- 1 Mayıs 2017; 12:00:13 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Celal gibi bi karakteri nasıl harcar bu yönetmen ya, aklım almıyor,
Aynen hocam Celal KESİNLİKLE ölmemeliydi güzel bir karakterdi yazık olduBelki ilerleyen bölümlerde süpriz bir şekilde karşımıza çıkar.
quote:
Senaristler harcamıştır
Ben ters köşe yapıp çıkacağını düşünüyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: flasource
quote:
Senaristler harcamıştır
Merhabalar
Ben ölmediğini düşünüyorum.Çünkü ceketi gömüldü.Kayıpmış gibi sonradan çıkıcaktır.İzleyelim görelim... -
quote:
Orijinalden alıntı: serkanertekin
quote:
Orijinalden alıntı: flasource
quote:
Senaristler harcamıştır
Merhabalar
Ben ölmediğini düşünüyorum.Çünkü ceketi gömüldü.Kayıpmış gibi sonradan çıkıcaktır.İzleyelim görelim...
Bir balıkçı teknesi gelip kurtarmış olabilir, bir şekilde geri dönmesine sözüm olmaz lâkin, sezon sonu ölen sezon başı hortlayan polat gibi olursa o zaman senaryo sulanmaya başlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dizi izlemesini sevmeyen kisi olarak bu dizi bambaska....insan izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor. Ve bir sonraki bölümü 4 gözle bekliyor..
Yapanlardan ve böyle bir diziyi dusunenlerden Allah razı olsun...
Bende Celal'in ölmediğini düşünüyorum. Çünkü Naime sultan Kemalettin Paşa ile izdivaç yapacak ve bosanacaklar. Sonra da Cemal Paşa ile Naime sultan evlenecek.. O yüzden Celal ölmedi...
Bu silah tüccarı, vadinin savcısı değil mi?
Muhteşem bir dizi fakat dizilerin saatlerini keşke kısa tutsalar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X