Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (917. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.318
Cevap
569
Favori
2.015.979
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 915916917918919
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam emin misiniz benim de gitmediğim için 30tl kuponum yandı 😐 zaten artık 20tl kupon alınıyor menüler de 100tl uzeri olunca 3 ay kupon biriktirmek bile yetmiyor 🙄
    20tl bk kuponum vardı bölgemde sadece bk var kullanılmaz mi içecek bari alsaydım 🤔

Ona keza bölgemde yok kahve dünyası
    30tl kuponum var gidemezsem merkeze yanacak

İnce hesapta kupon ödemesi sorun oluyor mu oradan bari alayım bisey 😏
    Bu kuponları hep şubat sonunda aldım ve ayda 50bin puan kullanımından dolayi 40bin de kafadan silindi 😠 sanirim son aya bırakmamak lazımmış

Şimdi de aldığım kuponlar yanacak eger bk olmuyorsa k.dünyasi zaten yok yardimci olursanız kullanayım kullanmadıklarimi da verebilirim isterseniz 😏
    Sorunsuz nerden kupon alıp kullanabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 19 Mayıs 2023; 14:11:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya bu şakamı hala mı düzelmemiş bu? küfür şov yapacağım şimdi.

• Neco. kullanıcısına yanıt
    Öyle söylemekle olmuyor dostum ama söz uçar yazı kalır sipariş ekranlarini alalim 😬 ayrica 1 tane ise ürün ne hikmetse hep sen almışsın
    yemez içmez uyumaz misin 😬 yakında hasta olunca bu aldıkların bile sagligini yerine getirmez söyleyeyim 🙄

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen durmadan benden ss istiyorsun, atıyorum sonra da sesin kesiliyor ne hikmetse

• Neco. kullanıcısına yanıt
    Gerçekten mi sen mi attin hiç dikkat etmedim 🤔 ama bu bahsettiklerini konuya atmadın hiç çünkü süpürgecilik yapmışsın resmen 😬 at da herkes de böyle bir kampanyanın varlığına inansın bence 🙄🙂

Valla ister inanın ister inanmayın, ben ürünlerimi alıyorum. Hatta inanmamanız benim için daha iyi, yarışacak kişi sayısı azalıyor böylece

Ve bu sorun uzun süredir var 2/3 haftalik sorun değil. Kayıt açmıştım dun ve bugun Paycell den gelen çözüldü emaili üzerine tekrar gittim avm ye sabah 10 da burgerking e yine olmadı. Usta dön. Gittim yine hic bir telefonumda olmadı. Calisanla yine email gönderdik kasada yazan resiminide gönderdim ben avm de oyalanirken tekrar çözüldü emaili geldi tekrar islem yapabilirsiniz dendi. Ve tekrar gittim yine olmadı birde yemek işi olduğu için ac gittim ama paycell calismayinca inadina para verip almadim. Dün avm harici baska yerdeki subesine de gitmistim belki avm buyuk yer orada geçmiyordur diye ama komple hiç bir yerde geçmiyor.

Sorunsuz bir tek kahve d. Da geçiyor

Popoyes sbarroda denemedim mantik ayni tab gidaya zaten bagli diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 19 Mayıs 2023; 14:47:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kural gelmiş turkcell mağazasına gidip kimlik doğrulaması yapılması gerekiyor aksi halde kısıtlamalara maruz kalıyorsunuz 3 ayrı hesap tipi var.

1. Yüz Yüze Kimlik Tespitli Hesap

Kimlik belgesi, imza örneği ve adres teyit belgesi kullanılarak yapılan kimlik tespiti yöntemidir. Yüz yüze kimlik tespiti, Paycell hizmetlerini özgürce kullanmanı ve sana özel hazırlanan fırsatlardan yararlanmanı sağlar. Turkcell Mağazalarına giderek; sana ait kimlik belgen ile sana ait bir faturayı veya ikametgah belgesini göstermen yeterlidir.

*Paycell Kartlarında ayda 75.000 TL’ye kadar bakiye bulundurabilirsin.
    *Tüm ATM’lerden Paycell Kart bakiye limitleri dahilinde nakit çekim yapabilirsin.
    *Paycell kartlarından, tüm Paycell Kartlara ve/veya banka hesaplarına para transferi yapabilirsin.
    *Paycell Kartlarına dilediğin kredi kartı, IBAN ve debit kart’tan bakiye yükleme yapabilirsin.
    *Paycell Mobil Uygulaması’ndan hisse senedi, yatırım işlemleri ve fatura ödemesi yapabilirsin
    *Tüm işyerleri, E-Ticaret Siteleri ya da online mağazalardan Paycell Kart limitleri dahilinde alış veriş yapabilirsin

2. Banka Hesabı Aracılığıyla Kimlik Tespitli Hesap

Sana ait banka hesaplarından, Paycell Uygulaması’ndaki cüzdanına para transferi ile gerçekleştirilen bir müşteri kimlik doğrulamasıdır.

*Paycell Kartlarında ayda 75.000 TL’ye kadar bakiye bulundurabilirsin.
    *ATM’lerden Paycell Kart ile yılda maksimum 1.000 TL nakit çekim yapabilirsin.
    *Paycell Kartlarından, yalnızca kendilerine ait diğer Paycell Kartlara ve banka hesaplarına para gönderimi yapabilirsin.
    *Paycell Kartlarına yalnızca sana ait kredi kartı, debit kart veya banka hesaplarından bakiye yükleyebilirsin.
    *Paycell Mobil Uygulaması’ndan hisse senedi, yatırım işlemleri ve fatura ödemesi yapabilirsin.
    *Tüm işyerleri, E-Ticaret Siteleri ya da online mağazalardan Paycell Kart limitleri dahilinde alış veriş yapabilirsin

3. Kimlik Tespitsiz Hesap

*Paycell Kartlarında ayda en fazla 2.750 TL bakiye bulundurabilirsin.
    *ATM’lerden Paycell Kart ile yılda en fazla 1.000 TL nakit çekim yapabilirsin.
    *Başkasına ait Paycell Kart ve Banka hesaplarına para transferi yapamazsın.
    *Başkasına ait kredi kartı, debit kart veya banka hesaplarından bakiye yüklemesi yapamazsın.
    *Güven damgası olmayan E-Ticaret Siteleri ya da online mağazalardan Paycell Kart ile harcama yapamazsın
    *Paycell Mobil Uygulaması üzerinden;  hisse senedi, altın, gümüş ve platin gibi emtia işlemi ve fatura ödemesi yapamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabi -- 19 Mayıs 2023; 16:13:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• asabi kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

iyi güzelde biz 2. seçenekte değil miyiz? kendi kartımdan yükleme yapmak istiyorum ama hiçbirini kabul etmiyor.

Hesaba havale yaptım bakayım düzelecek mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 19 Mayıs 2023; 16:45:56 >
  • Bunların yapacağı işe skm. Bugün tab gıda restoranlarından mobil ödeme ile ödeme yapmak istedim. İşlem hata verdi onay ekranında ve gerçekleşmedi. İşlemi yapmak isteyişteki hevesim de 40₺ hediye bakiyem vardı. Onu kullanmak istedim. Ama maalesef Paycell buna izin vermedi. Böyle hantal bozuk sistemin.

• 1 aydır burger da mobil ödeme yapamıyorum, bende de 45 TL puan var  

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    Hem ordaki personelin işini hem de bizim hakkımızı gasp ediyor bu gerizekalı ucube marka.

E-devletten, telefondan göstersek olur mu acaba? İlla çıktı almak mı lazım? Eğer çıktı almak gerekiyorsa, internet kafeden çıktı almak güvenilir olmaz ki.

• TheGladio kullanıcısına yanıt
    Yükleme yapabilmeniz gerekir sanırım sistemi tam oturmadılar ben kendi adıma olan banka kartımla yükleme yapabiliyorum diğer ön ödemeli kartlarda ise hata veriyor.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Bende bilmiyorum hocam henüz şubeye gitmedim.

Ben gittim. Fatura veya kredi kartı ekstresi istedi. Bana saçma geldiği için geri çıktım. Eğer ikametgah belgesi ile oluyorsa o zaman iyi. Kredi kartı ekstresi aşırı saçma geldi. Nasıl güvenip vereceğiz ki?

• Ne uğraşıyorsunuz arkadaşlar şubeydi, ikametgahtı falan 20-30₺ için değmez. Doğru düzgün kampanyası da kalmadı zaten.

• Paycell kredi kartı ile yükleme yaparken maximum limit aşıldı diyo başka ne şekilde kredi kartı ile yükleyip paycelle transfer yapabilirim

İlk paycell hesabı açtığımda kimlik doğrulamak icin 2 farklı ilde 4-5 tane turkcell magazasina gitmiştim kimse bilmiyordu burnumdan gelmişti ve hic bir sekilde yaptiramamistim simdi yine gidip rezil kepaze olmak istemiyorum cok salakça bir uygulama olmuş.

• 
Sayfa: önceki 915916917918919
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.