Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (915. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.195
Cevap
569
Favori
2.004.463
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 913914915916917
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mobil veri ile paycelli kullanın ve telefonunuza mutlaka paycelli kullandığınız sim kart takılı olsun yoksa hata veriyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ugrelll kullanıcısına yanıt
    Üyelik silinmiyor bırakın numara taşımayı hattı kapatsanız bile silinmiyor

• ALAIN DELON kullanıcısına yanıt
    hangi kamp. hocam bu

• Teşekkürler zaten öyle yapıyordum kullananlar sorunlu olduğunu söylemişlerdi demek sorun buymuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    100tl'ye 20tl anında iade kampanyası hocam. Migros hemen'den alışveriş yaptım gelmedi, Migros hemen'e özel kampanya değil genel kampanya ama bazı yerlerde geçmiyor. Geçmeyen yerlerin mcc kodu sartlarda yazıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyadan yatırdıkları parayı geri çekmiyor mu bunlar? Ben aldığım şeyi iade ettim parası da geri döndü hala 30 lira duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 17 Mayıs 2023; 17:48:45 >
  • Arkadaşlar ilk alışverişe 20 tl kampanyasını yapcktım fakat 100 tl üzeri olmalıymış.Ben dün 55 tllik bişi aldım.Şimdi bu kampanyayı kaçırmış mı oldum? Benim hem fiziki hem sanal kartım var Sanaldan alsam bu sefer olur mu? Birde sms geldi 40 tl iade kampanyasında oluyor bana.Onuda eklermi?

uygulamada güncel kamp. göremedim de ss atma şansınız var mı

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]

paycell'i ilk defa kullandınız değil mi, yeni üyesiniz

tamam hocam şimdi anlaşıldı 👍🏻

geri ödeme gelmediyse uygulama yardım bölümünden mail atın durumu anlatın

• Bir dönem olan Kazı Şansına tekrar eklenmiş ana sayfaya. Eskiden sadece puan çıkıyordu sanki, bu sefer Burger King 20 TL verdi. Kontrol edebilirsiniz.

• herkese selam arkadaşlar, biliyosunuz kredi kartından taksitli nakit avans ve nakit avanslar kapatıldı. ucuz yollu kredi kartındaki limiti nakite çevirmek için yollar arıyoruz. paycelli hiç kullanmadım, kredi kartından paycell hesabına para yükleyip bu parayı başka hesaba aktarıp çekebilirmiyiz. yükleyebileceğimiz limit nedir, yükleme komisyonu ne kadar. örnek 100 bin yüklesek ne keser. cvp veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• Oktaymese O kullanıcısına yanıt
    aylık kredi kartından 4950₺ yükleyebilirsin.
    komisyon %1.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3D21C84CE -- 18 Mayıs 2023; 2:6:27 >
  • mkaray M kullanıcısına yanıt

benim hesaplara çıkmıyor işleminiz şu an gerçekleştirilememektedir uyarısı çıkıyor hep.kazı kazanda

• Paycell’e bugün para yükleyebilen var mı ?
    Herşey doğru ama para bana geri geliyor , açıklamada telefonda eksiksiz .

• Eft/havele ile para göndermek çoğu zaman sıkıntı zaten. Ya geç yansır ya sizde olduğu gibi banka hesabına para geri gelir.

• Paycell bir suru restorant kuponlarım var hic birisi burgerking te aylardır kullanilmiyor. Usta dönercide denedim orada da çalışmıyor. Bütün kuponlar yanacak ve kullanilmadigi halde birde hala kazi kazandan kupon çıkıyor

• 
Sayfa: önceki 913914915916917
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.