Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.471
Cevap
571
Favori
2.037.070
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Salı günleri kazı şansına diye birşey geldi. Güncellemek gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gündür banka hesabıma para gönderemiyorum. Yemeksepeti cüzdana para yüklemeye çalıştım yine hata verdi . Sorun nedir ?

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]
  • klonwars K kullanıcısına yanıt
    Sağ olun güncelledim göründü Sali günü mu yapmam gerek simdi yapsak Sali hak gelir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • klonwars K kullanıcısına yanıt
    Sağolun güncelledim göründü Sali günü mu yapmam gerek simdi yapsak Sali hak gelir mi?

• Salı gün saat:00.00'dan itibaren yenileneceğinden, şimdi yaparsanız yarın yine hak gelir diye düşünüyorum.

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Getir buyuk, getir, getir yemek de markete sayilir mi hocam? Tosla mi avantajli oluyor orda

• Beyler ilk kez harcama yapana 10 tl, ilk yüklemeye 5 tl ve 30 tl üzeri oyun alımına 10 tl hediye veriyorlarmış ve hepsine katıldım. Şimdi bakiye yükleyip 40 tl epic gamesten alışveriş yapsam 25 TL bana iade mi edecekler?

• pesimist27 kullanıcısına yanıt

Evet ama geçen ayın iadeleri daha yatmadı, yarın son günü inş yatmazlar üzerine.

• Daha önce böyle yattılar mı üstüne

• pesimist27 kullanıcısına yanıt

Valla yatmadılar ama son güne de çok az bırakmışlardı.

• bildiğim kadarıyla 19 aralık sonrası kullanılmamıs bir kartla yukleme denerseniz ilk yüklemede ücret yok. ikinci ve sonrasında var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KeeReeM_ -- 21 Aralık 2021; 18:41:37 >
  • O zaman siz bu 25 tl iadeyi daha önce aldınız mı

• quote:

Orijinalden alıntı: _KeeReeM_

bildiğim kadarıyla 19 aralık sonrası kullanılmamıs bir kartla yukleme denerseniz ilk yüklemede ücret yok. ikinci ve sonrasında var.

Aynen şimdi kassa da hiç kullanmadığım kartı ekledim 0 TL gözüküyor 1 kereye mahsus ama yine de Kassa kullanmam kolay kolay
    Edit : Qnb Finansbank ve Enpara banka kartı ile yapılan yüklemede komisyon alınmıyor haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 21 Aralık 2021; 20:5:54 >
  • Evet. Ben de Paycell'den banka hesabıma para gönderirken soyadımı tam yazmadığımdan bankadan geri dönmüş. En kısa sürede iade almak için ne yapmam gerek? Bir kayıt vs. açmamam, işin peşinden koşmamam durumunda otomatik iade düşmüyor sanırım sonsuza kadar parama çökerler, okuduklarıma göre. Benzer durumu yaşamış arkadaşlar varsa süreçle ilgili yardımcı olursalar çok memnun olurum.

• selamlar herkese;

şimdi de şöyle bir kampanya yapmış ancak katılım sms i aynı .

Sanırsam katılımı tek yapmışlar ancak yükleme kampanya şartının gerçekleşip gerçekleşmemesin bağlı.

https://paycell.com.tr/?page_id=27344

Paycell Kart ile Gittigidiyor’da tek seferde 150 TL ve Üzeri Alışverişinize 30 TL Hediye!

@CengizGurkan@davetsiz07 @rasmoon @bradenburg @kronikyorgun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 22 Aralık 2021; 12:6:32 >
  • aryuye A kullanıcısına yanıt

ayvayı yedin hayırlı olsun cuma günü fastpay den turkcell in denizbank hesabına para gönderdim hala paycell hesabıma bakiye yüklenmedi hergün adamlara yazıyorum

inceleme devam ediyor diye oyalıyorlar btk ve thh ye şikayet ettim

• Geçen ayın 30 tl üzeri oyun alışverişine 10 tl hediye ve 30 tl üzeri bakiye yüklemeye 5 tl hediyesinin üstüne yattılar geçmiş olsun. 16-22 aralık tarihleri arası idi hediye yüklenme tarihleri. Paycell aboneliğini iptal ediyorum, bir daha da kullanmam.

• aryuye A kullanıcısına yanıt
    2 aydır gönderdiğim eftde soyadımı yanlış yazmışım diye iade gelmedi her hafta yazıyorum boş

• Şikayete verilen cevap: 2500 için 15 kesmiş birinden.

Merhabalar.

Kassa'da bankadan para yükleme, bankanıza para gönderme, ATM'den para çekme, arkadaşlarınıza para gönderme, fatura ödeme gibi özelliklerin tamamı halen ücretsizdir.

Bu komisyon, kartı aldığınız bankanın bize yansıttığı "pos takas" maliyetinden kaynaklanmaktadır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Kassa Destek Ekibi

Hangi kart ile yüklediniz?

• 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.