< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (217. sayfa)

-
-
Beyler bu hazır limit, bankalardaki faizli krediye mi benziyor? Detaylara baktım da kullanırsam 3 ayda 7 lira kesecekmiş faturama. 900 lira hazır limitim var şuan. Bunu kullanırsam geri ödemesinin nasıl olacağı konusunda şüphelerim var.
Yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
geri ödemesini fatura ile beraber yapıyorsun hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman en iyisi ben hiç paycell kartıma aktarmayım en iyisi. Yüklediğim kadarını kullanayım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
zaten %6 kesiyor karta aktarırsan. pek karlı değil.
Android uygulamasında böyle detaylı göremiyorum varmı çaresi?
Turkcell Mağazaları’ndan Fatura Ödemeye 10 TL Hediye! diye bir kampanya var paycell de. paycell.com.tr
Paycell'le | Turkcell Mağazaları’ndan Fatura Ödemeye 10 TL Hediye!https://paycell.com.tr/?page_id=25908
Bu kampanya için fatura ödemesinde komisyon vs gibi bir ücret alıyor mu magazalar bilgisi tecrübesi olanlar var mı?
Bir de bu var ama sanırım ikisi kombolanmiyor diye anlıyorumpaycell.com.tr
Paycell'le | Turkcell Mağazaları’nda Paycell QR ile öde, kazançlı çık!https://paycell.com.tr/?page_id=23072
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Turkcell bayiinden Turkcell faturasıni ödemeye 2.6 lira komisyon alıyorlarmış. Başka firma faturasını anlarımda kendi faturasını ödemeye neden komisyon alınır. Teyit için iki yere gittim ikidide aynı şeyi söyledi. İkinci linkteki qr ile birlesirmi bilmiyorum ama gittiğim iki yerdede qr ödeme yok poslarimiz uygun değil dediler.
ben zaten android kullaniyorum.Kartlar bolumunde sanal paycell kartini secince gecmi islemler bolumunden bakabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 27 Kasım 2021; 12:30:1 >
elınd efazla buger kıng kodu olup paylasabılecek var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barikat2005 -- 27 Kasım 2021; 13:39:10 > -
teşekkürler
Arkadaşlar paycelldeki bakiyemi ibanıma göndermeye çalışıyorum günlük limit doldu yazıyor halbuki 10 gündür işlem yapmıyorum anlayamadım bir türlü. Nasıl cekebilirim bakiyeyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı sorunu bende yaşıyorum arayıp sordum aylık 50 limit falan dedi ama 50 de olmadı dedim bana ekran görüntüsünü alıp mail ile dönüş sağlayın dedi burada da bizden başka sorun yaşayan yok sanırımquote:
Orijinalden alıntı: kimlanbunlar
Arkadaşlar paycelldeki bakiyemi ibanıma göndermeye çalışıyorum günlük limit doldu yazıyor halbuki 10 gündür işlem yapmıyorum anlayamadım bir türlü. Nasıl cekebilirim bakiyeyi
bende de aynı sorun var. 8 kasımdan beri mailleşiyorum. suna kanaat getirdim atilan mailleri ya okumadan cevaplıyorlar ya da maili okuyup anlamayan çalışanları var. yoksa aynı şeyi on kez yazıp hala anlamamaları, çözüm bulamamaları imkansız.
-
Marketten 1 yıldız verin işten anlayan adam alırlar belki
Fazla burger king kodu ne demek? Burger king kodunun nesi fazla olabilir?
Bahsettiğiniz hala geçerli yse hangi paralel uygulama üzerinden kullanıyor sunuz. Ben iki paralel uygulanan dededim. İki hesaba aynı telefon dan girilmiyor
Büyük ihtimalle eski sürümleri olabilir, bede bi ara tüm ailenin yüklüydü güncellemeden sonra sıkıntı çıkardı. Ve sms değil direk hattın internetiyle doğruluyo. Eğer başka bi yöntem varsa arkadaşımız bilgilendirirse bizde yararlanırız.
Ben app cloner kullanıyordum
Telefonum j7 prime da oluyordu ama suan A32 kullanıyorum bu telefonda paralel uygulama başlı başına sorun migros uygulamasını bile açmıyor hata veriyor o nedenle deneyemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X