Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.471
Cevap
571
Favori
2.037.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IBAN'a transfer yapmıyor. İsim - iban hatalı diyor ama değil. Bazen sistem hatası diyor. 2022 giriyoruz yeter artık 😑

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bugün şok marketten alışveriş yapayim dedim. Artık paycell kullanmiyoruz dediler. Anlaşması bitti mi acaba şok market ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IBAN'a transferde sıkıntı yaşadığımı paycell müşteri hizmetlerine anlatıyorum bana bize mail ile iletin şikayetinizi arkadaşlarımız ikgilensinler. İyi de 10 dk ben sorunumu anlattım niye talep oluşturmadın niye zaman kaybı yapıyorsun madem yardımcı olamaracaksan?

• byJuck kullanıcısına yanıt

isim soyisim yerine soyisim isim sırasıyla dener misin bir de? benzer bir sorunu ben de yaşadım başka bir bankayla

• byJuck kullanıcısına yanıt

Aman hocam dikkat edin. Soyadı bilgimdeki yanlış yazımdan dolayı ibanıma gönderdiğim 650 TL paycelden çıktı, ibana geçmedi. 16 gün oldu halen iade edilmedi. Kayıt oluşturdum, halen incelemede diyorlar. İade işleri çok sıkıntılı. Aynı durumu yaşayan başka arkadaş oldu mu? Nasıl sonuca ulaşabildiniz?

• Furbey40 kullanıcısına yanıt
    Doğrulama olayını yaptım ama doğrulama saymadı... Mail attım 10 gündür ses seda yok. Bugün tekrar yazdım... Transfer yapamıyorum hâlâ.
    10 gündür 7/24 bu sorunla uğraştılar sanki büyük saçmalık

• Geçen ayın son şok market 50/20 iadesi yatan oldu mu

• Furbey40 kullanıcısına yanıt
    80 liralık online market harcaması yaptım 15 lira kampanyasından faydalanmak için. market eksik ürün gönderdi, 5 liralık kısım iade oldu. ama 5 lira paycell karta geri gelmedi. itiraz ettim, bir sonuç çıkmayınca 5 lira için uğraşmayı bıraktım. 15 liralık kampanya iadesi gelince 15 yerine 10 lira kazandım diye avuttum kendimi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Avunmanıza gerek yok, o 5₺ veya herhangi bir kuruş bankacılık sisteminde kaybolmaz merak etmeyin..

Mutlaka gelecektir.

• Tonny Stark kullanıcısına yanıt
    işin içinde paycell oldu mu giden gidiyor. aylar geçse de gelmiyor. başımdan geçenleri daha önce yazmıştım ama bir kez daha yazayım:

bundan 1.5 yıl kadar önce paycell sanal kart ile paycell uygulaması üzerinden kendi turkcell ön ödemeli hattıma 10 liralık paket yükledim ve paketi çağrı merkezi üzerinden iptal etmek zorunda kaldım. para 10 iş günü içinde iade olacak dediler. ben de beklemeye başladım. aradan 1 ay geçince aradım, kayıt açtılar, ama sonuç çıkmadı. bir kez daha kayıt açtırdım. yine sonuç çıkmadı. en sonunda şu bilgiyi verdiler: Turkcell parayı Denizbank'a gönderiyormuş. Denizbank da kart sahibi adı uyuşmazlığı var deyip parayı Turkcell'e geri gönderiyormuş. En sonunda turkcell parayı banka hesabınıza EFT yapalım dediler. O şekilde parayı geri alabildim.

Aynı süreç için hepsiburada ile uğraşmak istemedim. Bundan sonra da iade olma ihtimali olan herhangi bir online alışverişi paycell ile yapmıyorum.

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Sonuç olarak dediğim gibi paranız kaybolmamış ve belli ki bir isim vs problemi varmış.

• Digital platform iadeden (exxen 49,80 odedim) 20 tl iade gelmesi lazimdi gelmedi kayit actirdim.bu paycell boktanmis

• Paycell e kayıtlı karttan para yüklerken hata oluştu ve yüklenmedi iade ne zaman olur

• Paycell yükleme yaparken 3d de hata aldım kartımdan para çekikdi hesaba yüklenmedi geri iade hemen geliyor mu uzun sürüyor mu

• Arkadaşlar paycell sanal kartının numarasını sistemde göremiyorum daha önce görüyordum hepsiburadadan bişey alacaktım neden gözükmüyordur acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bana özel 10 tl kahve dünyası ve 10 tl burger king hediyesi verdi kampanyalarda

• Ustadlar slm bu paycelle nolmus bende mi görünmüyor yoksa kaldirildi mi

Finansal islem yap big king yada whoper jr menu kazan firsatlarda görünmüyor
    Big king islem yapmadigimdan kodu alamamistim ama güncellemis suresi bitmeden ne hikmetse iyice kisti herşeyden şikayetçi olalım bari 😠👊
    Turkcell 50 10 kuponu da gorunmuyor

Islem yapip menu kazan yok mu artik 😕

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davetsiz07 -- 27 Kasım 2021; 2:10:40 >
  • moss218 M kullanıcısına yanıt
    İşte giriyorum çıkmıyor faturayı ödeyemiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Kampanyalar 21 kasımda sona ermiş hocam paycell her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar bilginize.

• recplayer kullanıcısına yanıt

15 Kasım da yattı.

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.