Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.471
Cevap
571
Favori
2.037.202
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar paycell den zorlu enerji de elektirik faturasını ödeyemiyorum ödemeye yerine geldiğimde sözleşme numarası giriyorum borç sorgula açılmıyor bilen arkadaş yardımcı olabilir mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bluefour B kullanıcısına yanıt

Hocam kampanya 6-7 aydır vardı galiba eşimin kartıyla firesiz hiç bir problem yasamadan kullandım istediğimide alarak kasadaki arkadaşlara size verilen paye kartlarla karıştırmayın demen yeterli idi ben burda 3-4 şoka öğrettim şimdi şoka gidince onlarda şaşıracak 😆

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • römercan kullanıcısına yanıt
    İphone 6s var bende de bu hediye kartı alım kısmı uygulamada çıkmıyor. Eşimin cihaz android onda çıkıyor. Sanırım ios cihazlarda bug var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kzltn043 kullanıcısına yanıt

Sadece sözleşme numarası mı giriyorsunuz? Sözleşme numarası ile birlikte kimlik numarası veya vergi numarası girince çıkmıyor.

• Paycell fatura ödemede faturadaki ad soyad bilgisi ile hesap bilgisi aynı olmak zorunda mı?

• Furbey40 kullanıcısına yanıt

Hayır

• alexxson kullanıcısına yanıt

50 yüklemeye 2500 puan bitti İstanbul kart bitti şok bitti

• Televizyon uygulaması ile Tv+ uygulaması satın almıstım paycell ile. Nasıl iptal edeceğimi bulamadım yardımcı olabilecek varsa memnun olurum arkadaşlar.

• Kronik Farenjit K kullanıcısına yanıt

Turkcelltv uyg. / sag ustteki harf/ ayarlar/ uyeliklerim/premuim paket/ aboneligi iptal et

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    Öyle iptal etmiyor hocam. Bi yere msj atın diyor atıyorum abonelik yok diyor.

• Kronik Farenjit K kullanıcısına yanıt

Gecen sene oyle olmustu bende ne o sekilde ne de wep sitesinden iptal ediliyordu. Uygulamadan m. H. Email e atin bir sekilde iptal oluyor ama gereksiz bir uğraş

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim 🙏🏻 ama artık olmuyor sanırım.

• dün kahve dünyasından aşağıda kampanyadan faydalanmak için ufak birşey alayım dedim. paycell kartımla QR ile ödemeyi denedim ama sadece mobil ödeme seçeneği çıktı. sanal paycell kart seçenekler arasında çıkmadı. kampanya açıklamalarında paycell kartla da ödeyebilirsiniz diye yazıyordu. QR kod ile paycell sanal kartla ödeme imkanı yok mu?

paycell.com.tr
    Paycell'le | Kahve Dünyası’nda 15 TL hediye!
    https://paycell.com.tr/?page_id=23085

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 22 Kasım 2021; 10:43:22 >

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    QR ödeme ekrani geldiğinde ilk seçenek olarak default olarak gördüğünüz seçenek geliyor ancak kart değiştir butonuna bastığınızda hesabına bağlı bütün kartlar geliyor olması lazım.

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Gelmedi. Liste boş olarak geldi kart değişire basınca. Bir de kart ekle düğmesi geldi.

• Arkadaşlar 3 ay önce eft ile yaptığım yükleme hala hesaba geçmedi. Paycell mh ye kayıt oluşturdum ama hala çözüm yok. BDDK ya şikayette bulundum orada paycell şirketi yok seçeneklerde. Bende Turcell finansman şirketini seçmiştim onlarda bizimle alakası yok diye cevap veriyor. Bazı arkadaşlar e-devletten halletiklerini yazıyor btk şikayeti demişler. Ama btk ile alakası nedir. Bilgi teknolojileri kurumu değil mi btk. Bu parayı nasıl geri alırım çözüm nedir?

• candzh kullanıcısına yanıt
    Denizbank seçmeyi denesen. Paycell Denizbank alt yapısını kullanıyor sanırım

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Kampanyalar sıkıntılı galiba turkcell bayisinden 10 TL harcama yapayım diye içeri girdim (burger King için) kampanyaya baktı baktı anlamadı geri postaladı :) diğer TiM 2 km ileride bu nasıl iştir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    bende fiziksel paycell kart yok. sadece sanal paycell kart var. acaba ondan mı sorun çıktı? QR ile ödemek için fiziksel paycell kart şartı var mı? QR kod ile sanal kart seçerek ödeyebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 22 Kasım 2021; 13:51:30 >
  • eskiden bddk idi şimdi tcmb

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.