PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1365. sayfa)
1 Mobil
-
-
Aynen haklısınız hocam. Bu arada sistemsel sorun varmış sanırım X ve Amazon Prime ödemelerine iade gelmiyor. Kayıt açtım Cumartesi günü dün manuel olarak yatırmışlar. Üzerine de arayıp bilgi verdiler. Paycell' de iadeler 2 Haziran itibariyle hesaba veya başkasına gönderilemiyordu ya artık Tami' de de bu geçerli oldu. Onda da kartla yükleme gelince kampanya iadelerini çekilemez yapmışlar. Bu gidişle kampanya iadelerini çekmek mümkün olmayacak.quote:
Orijinalden alıntı: shutterbugMillet geliyor son bir iki mesaja gelip bakıyor. Gerçi ona bile bakmıyor bazısı üstteki mesajda cevabı olan soruıyu soran bile oluyor:))) Kendini yorma abi. Boş ver.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Paycell i kullansakta kullanmasakta belirli bir sabit ucret oduyor muyuz arkadaşlar?
Evet kart en az 1 işlem görmediyse inaktiflik ücreti alıyorlar. Adam gibi kampanya yap 1 adet olsun kafi. Millet de senin kartını kullansın.
19,9 tl inaktiflik ücreri var. Bu ücreti para girişi olunca alır. Sadece o ay için alınır, geçmişe dönük almaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 26 Temmuz 2026; 1:10:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turkcell pasajdan 1000 TL'lik alışveriş yaptım Akşam bu saat oldu hala 150 TL iade gelmedi aynı sorunu yaşayan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Merhaba arkadaşlar. Nays kapandığı için paycell e geçmek istedim tüm faturalarımı paycell e aktarmak istiyorum ancak türk telekom mobil ve sabit İnternet yok mu ?
ödemelerde Türk Telekom görünmüyor hocam
_____________________________ -
Teşekkürler hocam
Artık paycell eski paycell değil,şikayetvar problemleride almış başını gitmiş.Marketten alışveriş yapıyorsun.fişiyle market oldugunu ispat ediyorsun gene bile yatırmıyorlar.Naystan sonra hayal kırıklığı olabilir paycell.
bu sticker kart neyin nesidir arkadaşlar kampanyalarda böyle bir şey var ama nette aradım bununla alakalı bir şey bulamadım
Sticker Kart’la 250 TL nakit iade!
https://paycell.com.tr/deeplink?screenId=51926&itemId=27365253
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Yeni çıkmış. 200 TL ücreti varquote:
Orijinalden alıntı: DexterFringe
bu sticker kart neyin nesidir arkadaşlar kampanyalarda böyle bir şey var ama nette aradım bununla alakalı bir şey bulamadım
Sticker Kart’la 250 TL nakit iade!
https://paycell.com.tr/deeplink?screenId=51926&itemId=27365253

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 4 Ağustos 2026; 23:27:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
ilk defa görüyorum aşırı saçma ve gereksiz olmuş zaten fiziki kartın temassız özelliği var hadi kartın yoksa nfc diye bir şey var hemen her yerde qr ödeme var zaten , kafalarına göre kampanya tanımlayıp aylarca doğru düzgün tek bir fırsat sunmadan şu dandik icatlarına 200 lira istemekte bambaşka bir yüzsüzlük olmuş 🤬
işte dostlar alışverişte görsün
_____________________________ -
Paycell uygulamasında bir sorun mu var arkadaşlar? Kartlarımı görüntüleyemiyorum, herhangi bir finansal işlem yapmaya çalıştığımda da işleminiz gerçekleştirilemiyor diyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ “If you have an apple and I have an apple and we exchange these apples then you and I will still each have one apple. But if you have an idea and I have an idea and we exchange these ideas, then each of us will have two ideas.” -
Çökmüş yine. Genel sorun gibi görünüyor.quote:
Orijinalden alıntı: -lightning-
Paycell uygulamasında bir sorun mu var arkadaşlar? Kartlarımı görüntüleyemiyorum, herhangi bir finansal işlem yapmaya çalıştığımda da işleminiz gerçekleştirilemiyor diyor.
Edit: Düzelmiş an itibariyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 5 Ağustos 2026; 23:32:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
![PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f3f%2fc7%2f74%2f3fc774b9d3f37c0459b7cf77a91ec858.jpeg&t=163803207&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android