Anladım. Ben anında veya 5 dakiak geçikme ile çekiyor diye düşünmüştüm. Öyle düşünme sebebim de 13 ay kadar önce hattım şirket hattıyken bireysel hatta geçirince Paycelle hesabımdan tüm kartlar silinmişti. Fiziksel kartı tekrar eklemiş ve sanal kartı sıfırdan açmıştım. O gün para yüklediğim anda o günkü inaktif kart ücreti kaç TL ise anında çekmişti. Ama hala merak ediyorum neden o gün benden inaktif kart ücreti çektiler. Çünkü düzenli kullandığım karttan çekmişlerdi. Sırf bireysel hesaba geçtim diye mi çektiler acaba. |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1300. sayfa)

-
-
Olabilir çok mantıklı işler yapmıyorlar çünkü.. hatta aylardır şifre yenileme sistemi çalışmıyordu kurtarma kodu olmayanlara,ne hikmetse şu herşeye komisyon geldiğinden beri çalışır oldu birdenbire..bide şimdi doğruysa eğer, finansal işlem şartı getirmişler yani uygulamaya girmek yeterli olmayacakmış artık inaktif aidattan kurtulmak için .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 14 Mart 2025; 16:2:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsipay ile para yüklemeye çalıştım parayı çekti ama yüklemeyi yapmadı. Aynı sorunu yaşayan oldu mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pesinsatmayan -- 14 Mart 2025; 23:18:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet para hepsipaye iade oluyor otomatik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İade de olmadı
Bi yarını bekleyin zaten bu saatten sonra mh de bulunmaz
Hemen iade olmayabilir. Bazen 1 gün bazen bir kaç gün sürebiliyor bu tarz olaylarda. Ama para gelir muhlaka. Ama işinizi garantiye almak için Paycelle ile iletişime geçin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 15 Mart 2025; 0:40:15 > -
paycell
Watsons’ta Anında %25 Nakit İade! - Paycellhttps://paycell.com.tr/kampanyalar/watsonsta-aninda-yuzde-25-nakit-iadeEn fazla 200 Tl kazanılır diyor. Bugün yaptığım alışverişten 116.69 TL kazandım. Tekrar alışveriş yapsam kalan 83,31 TL de kazanabiliyormuyuz. Onu tam anlamayamadım. Traş köpüğü aldım lakin şampuan veya duş jali de almam gerekiyor olabilir. Evde onlarda sanırım kalmamış.
-
tek atımlık yazıyıor
-
Kazanırsınız hocam , parça parça oluyor yani.
Kampanya kazanımı müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan kart sayısından bağımsız yalnızca bir kez faydalanabilir.
Müşteriler kampanyadan kart tipinden bağımsız telefon numarası üzerinden tek bir kez yararlanabilir.
?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet doğru okuyorum , 1 müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir diyor , 1 hesaba isterse 5 kartı olsun bunlardan yalnızca birinden faydalanabilir diyor , iki madde de buna değinmiş.
Harcama şekline bişey dememiş. Tek seferde veya parça parça diye özelikle belirtmemis , yanlışsam kusuruma bakmayın.
Başka kampanyalar da tek seferde veya parça parça diye belirtebiliyor bunda onu belirtmelidiği için çözemediğim için sordum. Belki daha önce deneyimlemiş arkadaşlar vardır diye.
Estağfurullah özellikle ucu açık kalmış olabilir
Paycell iadeyi hemen verdiği için ikinci alışverişte düşük tutarlı birşey alıp kazanım olursa devam edilir🙂
-
Arkadaşlar Paycell hesabındaki parayı ücretsiz bir şekilde nasıl çekebilirim? Önceden nays kartıma yükleme yapabilerek ücretsiz bir şekilde çekmiş oluyordum ama sanırım artık onu da kaldırmışlar. Başka bir yöntem varsa ve yardımcı olursanız sevinirim.
Başka yöntem yok paycelle aktarım + paycell den aktarıma 40 TL ücret ödedim
İşi tamamen paraya döktüler yani. Kendileri kaybeder. Çok bir param yok içeride 240 TL para var. O parayı başka yerde harcayarak hesabı sıfırlarım yinede komisyon ödemem.
neden harcama yapmadınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
para İstanbulkarttaydı ve onu çekip nakite ihtiyacım vardı
Komisyon ödemeden başka yere aktarma şansınız artık maalesef yok. Nays ile oluyordu ama artık dediğiniz gibi olmuyor.
Bu arada size cevap yazan arkadaş paycell den paycell aktarırken alınan ücreti söylemiş o ücret kadar ücret almıyor diyer yöntemler. Bankaya havale/eft ile yönderirseniz 6.5 TL civarı bir komisyon alır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X