Aynı gün gelen iadeyi harcarsan çekemez bence..Ben bu şekilde yapıyorum.Daha bugün salla kazan 50/25 verdi. 50 yükledim,harcadım,gelen 25 lirayı 5 dk sonra harcadım.İnaktiflik filan çekmedi |
Bildirim
Aynı gün gelen iadeyi harcarsan çekemez bence..Ben bu şekilde yapıyorum.Daha bugün salla kazan 50/25 verdi. 50 yükledim,harcadım,gelen 25 lirayı 5 dk sonra harcadım.İnaktiflik filan çekmedi |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet veri sil yapıp birkaç deneme sonrası oldu ama fast limitim hâlâ 500 TL, hesaptan parayı çekmek için bir sürü uğraş şimdi... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bugün kullanmadığım paycell den başka birinin 260 liralık faturası ödenmiştir diye sms geldi. Böyle bir durum yaşayan var mı? Şikayetvar da böyle şeyler yaşayanlar gördüm. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İninal hesabım var uzun zamandır kullanmıyorum çünkü içine uzun zamandır kart ile para atamıyorum artı kampanyalarında hep kişi sayısı limiti var ve sayıda baya az oluyor. Nasıl kapatılır bu İninal hesap |
İninal düzğün bile çalışmıyor. 1.5 senedir kredi kartı ile para atamıyordum hep bakım var diyip duruyorud bana. Düzelmiş sanırım ama şimdi de ödeme onayı ekranında kalıyor. Onaylama yapılamıyor. Amazon aboneliğimi yenileteyim diyordum. |