Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TheHunter35 , Noctivagant , Can851 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
25.972
Cevap
576
Favori
1.979.707
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12951296129712981299
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aynı gün gelen iadeyi harcarsan çekemez bence..Ben bu şekilde yapıyorum.Daha bugün salla kazan 50/25 verdi. 50 yükledim,harcadım,gelen 25 lirayı 5 dk sonra harcadım.İnaktiflik filan çekmedi

• Paycell yine insaflı ininala bakın bide :D

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hesapları boşaltıp ya hesabı kapatın yada nadasa atın bulaşmayın her şeyiyle komisyon kesiyor yine eski sistem bankaları kullanıcax gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • taparadan direkman takla bittiğinde, paykekden sektirip bir nevi duvar pası şeklinde bi yöntem vardı,
    şimdi o yöntem de çalışmıyor acaba bu yöntemi kullanan var mıydı başka 2 gündür deniyorum sektirtmiyor paykek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödemeli bu şekildeki kartlara. Fazla nakit bulundurman ihtiyaç varsa IBAN geçerim ihtiyaç kadar içinde nakit birakmamayi tercih ederim

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

Evet veri sil yapıp birkaç deneme sonrası oldu ama fast limitim hâlâ 500 TL, hesaptan parayı çekmek için bir sürü uğraş şimdi...

• Bugün kullanmadığım paycell den başka birinin 260 liralık faturası ödenmiştir diye sms geldi. Böyle bir durum yaşayan var mı? Şikayetvar da böyle şeyler yaşayanlar gördüm.

• hidolgoo kullanıcısına yanıt
    Bizim veri sil yoktu zaten direkt uygulamayı komple kaldırıp yeniden yükledik fakat bana mısın demedi Samsung A71 Cihaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Azmuth kullanıcısına yanıt

İninal hesabım var uzun zamandır kullanmıyorum çünkü içine uzun zamandır kart ile para atamıyorum artı kampanyalarında hep kişi sayısı limiti var ve sayıda baya az oluyor. Nasıl kapatılır bu İninal hesap

• Azmuth kullanıcısına yanıt

İninal düzğün bile çalışmıyor. 1.5 senedir kredi kartı ile para atamıyordum hep bakım var diyip duruyorud bana. Düzelmiş sanırım ama şimdi de ödeme onayı ekranında kalıyor. Onaylama yapılamıyor. Amazon aboneliğimi yenileteyim diyordum.

• 
Sayfa: önceki 12951296129712981299
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.