< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1298. sayfa)

-
-
niye doğruluyorsun ki hesabı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
icine para atmistim nays ile cekiyordum engellemisler ibanla cekmek icinde dogrulama istiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
diğer cüzdanlara cek hocam ama komisyonlu
diğer cüzdanlar ne oluyor biz iyzicoya monoya yüklemeye çalıştık izin vermedi
bizim kimlikler çipli ama hesabı onaylarken video kısmında buga giriyor app..
İçeride 170 lirayı hesabı doğrulayarak ibana çektim..6.39 tl eft masrafı haşırt blackbord oldu. Dahada işim olmaz ayrıca dikkat edin.. hesabı kullansanız dahi kullanmadığınız kartlarada inaktif ücreti alıyorlar artık..20 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 10 Mart 2025; 14:16:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi cuzdan oluyor hocam su an bide komisyonsuz yolu var mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkn3757 -- 10 Mart 2025; 14:17:11 >
Hocam bende nays ile yüklüyordum dediğiniz gibi kapatmışlar. İban ile para çekmek paycellde ücretli maalesef, 1 lira bile olsa komisyon alıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z.E.U.S -- 10 Mart 2025; 14:19:15 > -
hocam komisyonsuz maalesef kalmadı ya
ama iyzicoya cekebilirsin
Uygulamayı kullansam bile daha sonra ilerideki aylarda 1 tl bile para yatırsam inaktiflik diye daha sonra çebiliyor mu o ücreti
Eski inaktiflik ücreti 3,90 iken hesapta 3 lira bile olsa parayı çekemiyordu...yenisi 19,90 oldu sanırım..Bu tutarın altını çekemez bence.
-
keske konuyu okusaymısım,
%15 qr market kampanyası var diye 1200 attım markette , 15-20 dk dolandım durdum para gelmedi bile kredi kartla aldım gectim birde konuya bakayım derken neler gördüm
-
Hesaptaki 1,5 lirayı bile çekmiş inaktiflik ücreti diye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 7 hesap var,şimdiye kadar 3,90 lira altındaki kalan bakiyeyi inaktiflik ücreti diye çekmemişti.Bu ay değiştiyse bilemem.
-
Demek istediğim 3 4 ay sonra bi kampanya hoşuma gitti hesaba para attım 100 tl ordan çekicek mi inaktiflik ücretini ?
Kampanya kazanimı yaptığınızda çekiyor.Ben 750 tl atmıstim.Almadı,harcadım iade geldi ondan almış inaktiflik ucretini
Sadece bir seferlik inaktiflik alır...5 ay kullanmadığım karta eskiden para yüklediğimde sadece son ayı alıyordu.Sadece 3,90
yani 5*3,90 değil...Yenisi de o şekilde olur bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 10 Mart 2025; 16:11:3 > -
Tamam işte o son 20 tlden kurtuluş yok
uption
param
pep
fzypay
......
zibilyon tane çöp var, hepsi çöp oğlu çöp oldu, iyi de oldu, bunlara harcadığımız zamana sudoku çözer, kitap okursun, kafan temiz olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X