Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
26.470
Cevap
571
Favori
2.036.850
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13001301130213031304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende ikiside gözükmüyor çok ilginç.Kişiye özelmi yaptılar acaba bunlarıda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsem -- 19 Mart 2025; 0:54:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alsem A kullanıcısına yanıt
    Daha ilk parağrafta Kampanyaya Kimler Katılabilir?
    Kampanyaya tüm Paycell müşterileri katılabilir. yazıyor.

6. paragrafta ise
    Diğer Koşullar
    Kampanya kişiye özeldir.

Yazıyor ama bu ifade neredeyse tüm kampanyalarda olan bir ifade yani Diğer Koşullar kısmında yazan Kişiye özeldir yazısının aslında bir anlamı yok.

Sizde şuan kampanyaların gözükme me sebebi sistemsel bir hata olabilir. Hergün bakın belki sizde bir kaç güne gözükebilir. Zaman zaman bende de bazı kampanyalar geç görünüyor veya kayboluyor. Mesela gecen ay Epic ve steam kampanyaları bir görünür bir görünmez oldular.

Mesela gecen yıl ayın 1 de başlaması gereken Dijital Platform Kampanyası ayın 20 gibi bende aktif olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 19 Mart 2025; 3:22:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Degerli musterimiz, 25.03.2025 tarihinde yururluge girecek mevzuat kapsaminda, Paycell ile finansal islemlerinize devam edebilmek icin Paycell Uygulamasi icerisinden "Profil" menusune tiklayarak dijital kimlik tespiti adimlarini tamamlamaniz gerekmektedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dijital kimlik tespiti zorbalığından dolayı hesabı ve kartı iptal ettirdim.

• yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

Dijital kimlik işlemlerini yapmadan finansal işlem yapmasak normal işlemleri yapsak olmazmı

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam. Artık umurumda değil Paycell.

Yasal zorunluluk gereği bütün bu tür kuruluşlara geliyor bu durum hocam, malesef çok kısıtlı olur dediğiniz gibi olursa veya hiç bir işlem yapamayabilirsiniz.

ben öyle yapacam,şimdiye kadar aylık 2750 limitle kullanıyordum.Bundan sonra kullandırtmazlarsa 7 hesap var hepsini iptal ederim.

• Dijital doğrulama hepsi istiyor artık kaçış yok..bir kişi 5-6 hesap kullanım dönemi bitti..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Normal işlemler için bile artık doğrulama şartı geliyor her uygulamaya yavaş yavaş.

• Her ay gözüken netflix ve youtube kampanyası bu ay gözükmeyince kayıt açtırdım, verdikleri cevap kişiye özel olunca paycell hesabımı kapattırdım.Kullanılacak bir faydası kalmamıştı benim için artık.

• Eğer kullanmayacak olan varsa puan ile perdigital kodu alıp verebilecek olan varsa çok sevinirim.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Uygulamanın faaliyetleri durduruldu ama açılırsa bilgilendirmek için söyleyim:

Bütün hesaplardaki parayı boşaltın.

ininal
    Veri Sahibi Başvuru Prosedürü ve Formu
    https://www.ininal.com/veri-sahibi-basvuru-proseduru

Buradaki formu indirin ve yazıcıdan çıktı alarak bütün bilgileri tükenmez kalemle doldurun ve ıslak imza atın. Sonrasında kvkbasvuru@ininal.com adresine kimlik ön, arka yüzü ve doldurduğunuz formu atın. 30 gün içerisinde değerlendirmeye alınıp kapatılıyor hesap. Ben öyle yaptım.

• Hepsipay’e Faturana Yansıt ile tek seferde yapılacak hediye para hariç 300 TL ve üzeri bakiye yüklemesine 75 TL hediye para kazanılacaktır.

Hediye para, bir sonraki Hepsipay bakiye yüklemesinde yüklenecek olan tutardan düşülecek ve eğer varsa kalan tutar Turkcell faturasına yansıtılacak ya da TL bakiyesinden düşecektir. Yükleme tutarı, hediye para tutarından düşükse herhangi bir tutar yansımayacaktır.

Bu kampanya ile HepsiPayde geçerli 75 tl kupon geldi. Fakat bu kuponu nasıl kullanacağımı bulamadım malesef, yardımcı olabilir misiniz ?

• sphynxinator S kullanıcısına yanıt

Hocam hepsipay cüzdana yeniden yükleme yapın en az 75 tl lik .

• Paycell'de boykot zaten birşeye yaramıyor

• Paycell kullanarak yapıkredide 12 taksitli ürün almaya calısıyorum ama 3d ekranına yönlenmiyor beyaz ekran kalıyor. Başına gelen var mı ?

• Alsancakweb A kullanıcısına yanıt
    300ü yüklerken 30tl kesti zaten, şimdi de 75 yükleyeyim dedim, 8 lira da şimdi kesiyor :)
    75 tl almak için 38 tl kesinti oldu, değmezmiş o kadar zahmete

• goygoy06 kullanıcısına yanıt

Nasıl taksit?

• Opt kullanıcısına yanıt
    Atılan paycell linki kullanarak octet gibi

• 
Sayfa: önceki 13001301130213031304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.