Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.457
Cevap
573
Favori
2.035.883
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11061107110811091110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yani hiçbir surette , başka paycell hesaplar , başka n11 hesaplar , aynı teslimat adresi , aynı alıcı kimlik bilgileri vs gibi durumlar olmadan mı bu dediğiniz oldu , bu imkansız

biz sütten çıkmış ak kaşıklar olarak , bu çakal firmalardan bıktık valla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soyle diyeyim

1 n11 hesabı var 1 paycell hesabiyla 350tl lik ürün aldim

50tl geldi ayni seyi yaptım fakat klasik guvenlik sebebiyle vs o yazi yazdi kuponu kullandirtmadi

Bende ap ayri bir telefonla ayri paycell le yaptım

Ve tabi 1. 350tl lik islem oldu 2. Ayni sekilde alinca bunda da 50tl gelen kuponu kullandirtmadi

Paycell den gelen 50tl lik kuponu kullandirtmiyor guvenlik ayagina yani bir kac gun sonra aciliyor fakat bunlarin cakalligi soyle. Suan lazim kullanmam lazim kullandirtmiyor eger baska zamana kalirsa hem verdigi kupon suresi az. Kuponlarim bolumunden alinan kupon gibi suresi uzun degil. Birde sonradan alininca o urun kupon var diye gereksiz urun alinmis oluyor. Bu tarz seyleri sikayetvar.com da da var baskalari yazmis engel olundugunu fakat ben sunu ortaya cikartim. Sorun o an o numaraya özel degil o sekilde bütün yapan için kullandirtmiyor. Yazilimsal olarak öyle güvenlik ayagina birsey yapmislar bu resmen suç ve sahtekarlik.

Urunu iptal etsem paycell zaten iade konularinda vukuatli 1/2 haftayi bulur iadesi o da iade olursa o yüzden iade etmedim ama bakalim ne zaman kullanilabilecek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• market %20 bimde fiziki kart hariç nasıl kullanabiliriz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    bimparaya yükle geliyordu en son.

• PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]
    Bu nasil bir saçmalık vermeyeceksen oynama milletle 2 ayri cihazdan girdim diğerinde de 800 puan var aldırmıyor görseldeki puanla da aldırmıyor bence random istediğine veriyor paycelle güvenilmez zamanında da kuponlarımi göstermeyip gasp etmişti sonradan kayıt açıp alabildim 🤨

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 29 Kasım 2023; 20:10:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Hikaye ya

• Ben tıklama ekranını yakalamama rağmen vermedi.
    PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]
    PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]

• kaptan4423 kullanıcısına yanıt
    Aylık 50.000 puan harcama limiti vardı sanırım yani bu mu dolmuş oluyor 1 puanlık yer yok mu? 😳🤥

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    O kadar harcamam yok ki

• Bimparaya gelmiyor diye biliyorum. Bimden hediye kart alın fiziki kart kullanma imkanınız yoksa getir veya getirbuyuk siparişi is görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WT1243 -- 29 Kasım 2023; 22:55:43 >
  • WT1243 W kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam, bim hediye kart parçalı kullanılıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 30 Kasım 2023; 2:2:37 >
  • Arkadaşlar Paycell gibi bir uygulama var mı banka kartıyla yatırılıp ibana çekilebilen

• SuperBlack S kullanıcısına yanıt
    Nays tosla

eğer komisyon sorunun yoksa a101in HADİ uygulaması da var, hatta kartı olduğu için yükleneni normal kart ile heryerde harcayabiliyorsun.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt

Bunun dışında başka bir yer var mı hadi benim kriterlerime uymuyor

• cream cheese kullanıcısına yanıt

2’sidr harcamama puan vermiyor başka var mı dostum

nays gibi puan veren başka cüzdan uygulaması yok şuanda. paycell den bile iyi. nays dan iyisini arıyorsan boşa arama derim. Hemde banka kartından komisyon almıyor.

Tek sıkıntısı kredi kartıyla yükleme kabul etmiyor, belki de iyi yapıyor, çünkü kredi kartının girdiği sistem sonradan çok kısıtlamalara gidiyor.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt

Tam olarak aradığım Nays ama Naysa yatırmaya puan alamıyorum bir sistem deniyorum şuanda sadece Paycell var diğer hiçbir yer yok İyzico vardı oda gitti naysla beraber bir bulsam burda paylaşacak sistemi

o olsa da yasal olmuyor zaten, cüzdan uygulamalarına puan verilmez normalde, mesela hadi uygulaması giyim olarak geçiyormuş, sonradan fark ettiler kapattılar olayı.

Yeni bulsan da çok sürmez, bilende demez diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 11061107110811091110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.