Bildirim
Paycell - Fibabank | 0.49 faizle 2500 TL ve katları ihtiyaç kredisi fırsatı (10. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben telefona Fibabank' ın uygulamasını yükleyip herşeyi bu uygulamadan yaptım.
En sonunda Paycell' e geri yönlendirdi...
_____________________________ -
Fibabank uygulaması üzerinden girişte hata alıyorum. İşleminizi şuan gerçekleştiremiyoruz diye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bende 11 tane kredi gözüküyor ama hesaba 30.000 try yatmış. Ya krediler eksik gözüküyor ya başka birşey anlamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bende de aynı ekranda kalıyor. Paycell müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturuyorlar. Ne dönüş olacak bakalım
Bende mh arıyorum... Dönüş olursa yazarsanız memnun olurum.
11 adet çektim, kredilerde 10adet 2500 gözüküyor. Muhtemelen duzeltirler yakında diye düşünüyorum
Sonrasında uyarı vermeye başladı sanırım günlük işlem limiti var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çektiğimiz kredileri nerede kullanmamamiz gerektiği yönünde ki belgeden dolayı sorun çıkmaz umarım. Zira çekilen kredi ile daha yüksek faiz oranlı kredimizi kapatmamizi istemiyor Fiba bank
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yolun otunu mazlum eşek yer.... -
Ben "Nafaka Ödemesi" yazdım...
Hocam gülmekten gözümden yaş geldi.
Puanı yüksek ve geliri 10 bin TL üzeri olup, başvurusu onaylanmayan varmı?
Başka telefonla dene, ben öyle yaptim
+1
-
Yüz doğrulama sürekli hata veriyor
Geçemedim o kısmı
Nfc sorunundan dolayi ipad ile denedim nfc sormadan ilerledi goruntulu gorusmede kimlik hasarli diye olmadi ben iptal yeni kimlik bir haftada gelir o zamana kadar kapatirlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Faizler yükselmiş galiba :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Alışverişlerim:BanaMıDediniz - asdike - ozzylane - soldierkan - FrontLiner - emir.seymen - awdasase - apocalipse - saubjk06 - okulaptus - bsn33- irriducibili - KHeto - ahmetk80 -Diricans_RM - otomobilci_x - Sabrina_ - striker76 - serdar1457 - Squadd - elfen_lied - RapStarX - 01mrt - ryan cohen - dota - pSy! - sparco88 - DeSCeNT - FERROKROM - TheBaroN! - celtic_frost - Synx - Neosis - hunter26- braveheartgs43 - FME - sadist26 - szolnoK - _trapzone_ - Kevok u Jir - aloha44 -
0.49 gitmiş mi
Günlük 11 kredinin in üstüne çıkmıyor geceye birdaha deneyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı
iOS
Android