Tamamen bana aittir resim ve şiir EU WEST : alihandrodomingezsergiofernandez
Bütün dertlerimi ben sende buldum Delice peşinden koştum yoruldum Çağlar bir nehirdim şimdi duruldum Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Düşmez oldu elden bir kadeh şarap İyi bir kul idim ne oldum ya Rab! Hasretin yüreğimi etti de harab Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Dağ tepe demeden gezdi de yürek Yol yerine bağrın ezdi de yürek Kendi kefenini biçti de yürek Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Neler çektim neler aşkın elinden Kurtulamadım gözyaşlarım selinden Ayrıldı et tırnaktan tırnak etten Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Yedin ömrümü soldurdun gülümü Unutturdun bana dünümü bugünümü Yüreğime koydun da kördüğümü Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Sevilen sevene böyle eder mi Bu benim çektiğim dert mi keder mi Hiçe saydın ya ey zalim sevgimi Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Açmadım yeni sevdaya yelken Olursa sen olasın bir tek sen Cananı candan ayırdın da sen Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Ömrüm geçti acı ile zar ile Yoldaş oldum dert ile gam ile Düşürdün yarim beni dilden dile Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Gönül bağımın gülleri soldu Felek sillesini kötü vurdu Derdim bir idi binbir oldu Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Kerem oldum Aslımı bulamadım Mecnun oldum Leylamı saramadım Bu dünyada muradım alamadım Yinede sevdandan vazgeçemedim Neden sevenler çeksin ki çile Bülbül hasret gitmesin gülüne Güneş bile doğmadı geceme Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Öyle bir sevda ki içimde yanar Hem yanar hem de derin derin kanar Gönül bağımın gülleri de solar Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Dağa taşa sordum sevme dediler Boşuna bekleme gelmez dediler O sevgini hak etmiyor dediler Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Sazım figan etti tel yarelendi Karlar yağdı gönlüme parelendi Kapanmadı yar yaram tazelendi Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Ferhat mısın ey gönül dağlar delersin Koyun olmuş ardı sıra melersin Duydum ki zalim başkasın seversin Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Kanar yaram sızlar oldu derinden Herkes bezer oldu ahu zarından Aylar oldu haber gelmez ya senden Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Söyle merhamete gelmez mi kalbin Bir kez tatlı söz demez mi dilin Dağa taşa savurdu beni yelin Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Başa geldi çekersin gönül dedim Sana ve sevgine leke sürmedim Yandı ateşim damla damla eridim Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Çiçek oldum suyumu vermedin Bir yıl,üç yıl,beş yıl,on yıl demedin Bana acı sadece acı verdin Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Vazgeçmek kolay olsa vazgeçerdim Kıymet bilen birini yar seçerdim Gördüm ki sen kanıma işledin Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Almaya geldi Azrail canımı O bile kıskandı büyük sevdamı Çoğu zaman aldın da ahımı Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Biliyorum ki benim olacaksın Bu ömrü benimle paylaşacaksın Dedin bırak peşimi öleceksin Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Bu yürek oldu da uğrunda köle Sensizlik karalar giydirdi bir kere Yas çektim de gülemedim günlerce Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Ben gecemi gündüzüme bağladım Adını her an dilimde sayıkladım İnan ki gençliğime doyamadım Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedi Hasretinden oldum da kuru yaprak Yari sarmayınca almasın toprak Yare gidem dedim yollar pek ırak Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Yine yeşillendi karşıki dağlar Hastanın halinden ne anlar sağlar Yüreğim yatak döşek kanlar ağlar Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Benim sevdiceğim bahçemin gülü Güzeli sevenler olmaz mı deli Gülemedim seni gördüm göreli Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Ben bir çimen gözlü yardan ayrıldım Ayrıldım da karaları bağladım Bu dünyada yalnız sana ağladım Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Bilseydim giymezdim sade karalar Sen açtın yarim sinemde yaralar Düştü gönlüm bulamadım çareler Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Bülbül olsam yine konsam dallara Kanlı gözüm yaşı döndü sellere Düşürdün ya sen beni yadellere Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Karşı ki tepeyi duman bürüdü Bu gecede derdim aldı yürüdü Genç ömrüm be yar uğrunda çürüdü Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Derdim çoktur yanamadım birine Dağlar aşıp varamadım yarime Kara hançer vurdun da yüreğime Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Aşkın gözü kör dediler göremezsin Başka güzele meyil veremezsin Kadrimi kıymetimi bilemezsin Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Gazel döker oldu ömrün bağları Gelip geçiyor sevdanın çağları Sen düşürdün ya saçıma akları Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Yüce dağlar başın mesken eyledim Deli gönlüm sana viran eyledim Uğrunda türküler yaktım söyledim Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Kor ateşle aşkın beni yandırır Bülbül eder dalına kondurur Fazla değil bu dert beni öldürür Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Küçücükten bir yar sevdim ezeli Benim gülüm dünyalar güzeli Bir gün olsun saramadım ya seni Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Yürek mi dayanır ahu zarıma Hazan vurmuş yemyeşil bağıma Hasret gitti yazsınlar mezarıma Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Neden aşık ettin madem sevmezdin Sana muhtaç gözlerimi görmezdin Sonunda Ferit�i canından ettin Yinede sevdandan vazgeçemedim Türkügözlüm senden vazgeçemedim
Alıntı yaparak cevap yazdığın için çok teşekkür ederim.
O değil de, bu konuya cidden şiir yazıp ve resim yapıp gönderenlerdeki kafayı takdir ettim. Ben de nesquik vericem masa altı istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: PhTx3
quote:
Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği mesajımı yanlış algılamayın geçen olay oldu bitti.onu gündeme getirmeye yada o olaydan dolayı konuyu baltalamaya gelmedim
"Katılmak istemiyorsanız adamın şartlarından hangini beğenmediğinizi söylersiniz" zaten arkadaşlar bu dediğini yapmamış mı?
bu arada yarışmaya katılan arkadaşlara "maymunluk yapıyorlar" denmesi arkadaşların yaptıklarından dolayı değil de hdloader11 in garip kuralları olsa gerek.yani çok kötü bir üslüp ya biri benimle böyle konuşsa gıcık olurum
Bak dostum, Bir kuralı beğenmezsen dersin ki "Bunu şöyle yapsan daha iyi olmaz mı?" Sonra insanlar haklı olduğunu düşünür adam gibi savunursa o kural zaten değişir. Sorun üslup ise o da değiştirilir. Yaptığınız uzun yazı yazalım alıntı yaparız güzel olur olayının bununla pek bir ilgisi yok zannediyorum. :) Ya da oryantel oynat istiyorsan! falan yazısının.
Yazdığım yazıyı tekrar okursan eminim ki biraz daha iyi anlarsın.
Şu ara sıralar olan "Troll" olmak olayı ile, Zihinsel olarak düşük kapasiteli olmak arasında fark var. -Hastalık olan versiyonundan bahsetmediğimi anlarsın zannediyorum.-
Adam demiş ki, şiir ve resim istiyorum. (bence veya olsa daha iyi olur mesela.) Bunu şaklabanlık olarak gösteren şey üslubu ise, sizin üslubunuz bunu çözmenin yolu değil. Adam benim kurallarım 100% doğru diye dayatmıyor gibi pek, örneklerini verdim zaten makul bir şekilde açıklanırsa değiştirmeyecek olan insan zaten diğer limitleri aşağıya çekmezdi.
Yabancıların deyişiyle "Arkası yaralı" olmayı bırakıp biraz objektif okursan konuyu baştan sona anlarsın kimsenin seni önemsemediğini. Adamın süper ciddiyiz, süper adiliz diye bir vaat vermediğini ve kimin yazısını daha çok beğenirse onun tercihiyle ödülün ona gideceğini söylediğini.
Not: Daha fazla uzatmayı düşünmüyorum. Alıntı yapıp cevap yazma zahmetine girersen yazdığım 2 mesajı da tekrar tekrar oku. Üstünde biraz düşün. Özetini falan çıkar. O zaman ne kadar haksız olduğunu anlarsın. :)
Emir etmek ile talep etmek çok farklı bir şey.Bunu senin değil adamın düşünmesi lazım.Yapacaksanız yerine istiyorum kelimesini kullansaydı bu kadar tepkiyi zaten almazdı.Senin deyiminle herkes olayı çözme yönüne gitse zaten böyle bir ortam şu anda olmazdı.Bu forumda da yanlışı düzeltmek değil üstüne gidildiğini herkes bilir.Çünkü herkes birbiriyle uğraşma peşinde sebebini bilmiyorum.Ama herkes ucunda ne olursa olsun emir almayı sevmez yada çoğu tepki gösteren kişinin sevmediğini görebiliyoruz.Buda tepkilere sebep oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: GOLDFALCON
bu arada teşekkürler ve tebrikler.....
Teleport + Revive nooob.
Hayırlı olsun alanlara.
quote:
Orijinalden alıntı: HellRazor
quote:
Teleport + Revive nooob.
Hayırlı olsun alanlara.
isterr noob oynarım ister profosyonel ben keyif alıyorsam istediğim gibi olur oynayışım....isteyen istediğini işkembelesin....;)....uzatmaya gerek yok...
quote:
quote:
quote:
Teleport + Revive nooob.
Hayırlı olsun alanlara.
isterr noob oynarım ister profosyonel ben keyif alıyorsam istediğim gibi olur oynayışım....isteyen istediğini işkembelesin....;)....uzatmaya gerek yok...
;) yaptın ya laf soktun o kadar utandım ki inanamazsın. Ne dediğimi anlamayacaksan hiç yorum yapma daha iyi.
quote:
quote:
quote:
quote:
Teleport + Revive nooob.
Hayırlı olsun alanlara.
;) yaptın ya laf soktun o kadar utandım ki inanamazsın. Ne dediğimi anlamayacaksan hiç yorum yapma daha iyi.
yok ne laf sokucam gerek yok değmez uğraşmam ben o tür işlerle....luzumsuz gelir...
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Teleport + Revive nooob.
Hayırlı olsun alanlara.
yok ne laf sokucam gerek yok değmez uğraşmam ben o tür işlerle....luzumsuz gelir...
Custom game olduğunu, ingame görüntüsünü merak ettiğin için girdiğini anlayabiliyorum. Emin ol kimseyi nooob veya pro diye yargılamam. offtopic : Skin + Sivir sanırım?