Şimdi Ara

PAX Sivir Dağıtımı V2 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
7.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lugi@

Serveride yazsaydın dedikleri kazandı kesin

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercanOzbks

quote:

Teşekkürler

Hayırlı olsun.
  • ÇİRKEF MOD ON

Yanlız ''Champion çizimlerinde resim yeteneğinizin hiçbir önemi yoktur.Yeter ki mizah anlayışınız olsun.'' demişin.
    2 serverada çizimler üzerinde uğraşılmış diye vermişin. Gider bende güzel sanatlar okuyan ressam arkadaşıma çizdirir yağlı boya çeker resmini koyardım.

ÇİRKEF MOD OFF

Hayırlı olsun alan arkadaşlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 11 Şubat 2012; 23:56:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

ÇİRKEF MOD ON

Yanlız ''Champion çizimlerinde resim yeteneğinizin hiçbir önemi yoktur.Yeter ki mizah anlayışınız olsun.'' demişin.
    2 serverada çizimler üzerinde uğraşılmış diye vermişin. Gider bende güzel sanatlar okuyan ressam arkadaşıma çizdirir yağlı boya çeker resmini koyardım.

ÇİRKEF MOD OFF

Hayırlı olsun alan arkadaşlara.

Hocam öyle güzel şeyler beklemiyordum şok oldu benim için.Neyse bidahakinde saatinde alarm çalsın konu açılınca

•  PAX Sivir Dağıtımı V2

kodu gönderdi arkadaş problem yok

teşekkürler.

konuyu baltalayan okadar kişiyede kapak oldu galiba
  • Ya aslında ben şey sandım. Bu v1 de bi kodu vermedin ya sen ebayda satıcak diye. Heralde o kod için tekrar bi çekiliş yapıyon sandım East için geçerli olduğundanda ne zamandır adam akıllı bakmadım konuya. Şimdi yeni jeton düştü acele yaptım bişeyler yine geç kalmışım ama.

Neyse v3 olcak mı şimdi? Kaç kod var sende nerden geliyo bu değirmenin suyu merak ettim.
  • Yarışmayı düzenleyen arkadaşa teşekkür ederim.
     PAX Sivir Dağıtımı V2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albino Doberman -- 12 Şubat 2012; 0:05:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Ya aslında ben şey sandım. Bu v1 de bi kodu vermedin ya sen ebayda satıcak diye. Heralde o kod için tekrar bi çekiliş yapıyon sandım East için geçerli olduğundanda ne zamandır adam akıllı bakmadım konuya. Şimdi yeni jeton düştü acele yaptım bişeyler yine geç kalmışım ama.

Neyse v3 olcak mı şimdi? Kaç kod var sende nerden geliyo bu değirmenin suyu merak ettim.

Olmamı.Kod çok bende.Ebayden topladım yeni çıktıklarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHXS

quote:

Orijinalden alıntı: SercanOzbks

quote:

Teşekkürler

Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: fcn

PAX Sivir Dağıtımı V2

teşekkürler.

Kapak oldu derken? Arkadaşlar bir skin için adamın maskarası, soytarısı oldunuz diyor. Skini veremez filan değil.
  • quote:

PAX Sivir Dağıtımı V2

teşekkürler.

kapak mı oldu nasıl bir anlayısınız,kafa yapınız var abicim ya vallaha çözemedim.etkinliği eleştirenler sen skin alamayınca sevinecek falan mı sanıyorsun sen lan puahha
  • olay bitmiş...Tartışılıkcak bişi kalmamış olması lazım ama halen tartışma havası beyler hiç yakışmıyor....çekiliştense böyle olması daha iyi oldu bence klasik emek yemek ilişkisi oldu e sonuçlarda e daha neyi eleştiriliyor yada neyine takılıynılıyor bunun bu mantıkle gidiilicek olursa ee asgari ücretle kimse çalışamaz bile lan biz maymun oluyoruz diye...gene aynı yerdeyiz hiç gerek yok...bu klasik Türk Cehennemi fıkrasına döndü onlara zebaniye gerek yok birbirlerini zaten aşağı çekerler hesabı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 12 Şubat 2012; 0:19:26 >
  • Bir sonraki dağıtım için beklemede kalın.
  •  PAX Sivir Dağıtımı V2

bu arada teşekkürler ve tebrikler.....
  • niye üstünüze alınıosunuz anlamadım önceki konudada bişiler olmuştu burdada yok maskara yok şu bu saçma saçma eleştiriler onun üzerine söledim kimsenin kimeye maskaralık yaptığı falan gibi bir durum söz konusu değil. kaldıki konuyu açan arkadaşa pm den de atılmıyor yapılan şeyler konu içerisinde herkes gülüp eğleniyor. herneyse

bu arada pax sivirle ilk oyunum 3 2 22 :D
  • quote:

niye üstünüze alınıosunuz anlamadım önceki konudada bişiler olmuştu burdada yok maskara yok şu bu saçma saçma eleştiriler onun üzerine söledim kimsenin kimeye maskaralık yaptığı falan gibi bir durum söz konusu değil. kaldıki konuyu açan arkadaşa pm den de atılmıyor yapılan şeyler konu içerisinde herkes gülüp eğleniyor. herneyse

bu arada pax sivirle ilk oyunum 3 2 22 :D

eskiden riotchete rework gelmeden saçmada olsa tiamat atıyordum yani her vurdugunda çevresinede vuruyordu arada onuda dene sivir için çok absurd buildler iş yapabiliyor...
  • Vay be hayırlı olsun. güzel resim çizecektim kağıdı kalemi elime alıp, yanlız mizah olsun dediğin için bommerangı kopeğe ısırttım (ne mizah ama) Bir daha şansım olursa kağıdı kalemi elime alacağım...
  • Bu arada bende bu resim olayına katılıyorum. Pro. çizim yapan birine çizdiriceğim birdahakine %100 başarı oranı için. Yanlış anlamayın resimlere laf atmıyorumda yeteneğin önemi yok vs. dedin kardeş :(. O kadar hikaye yazdım bide özel sırlara değindim. Ashandle ın donlarını döktüm falan auehuaeuhaeuh
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxogulxxx

Bu arada bende bu resim olayına katılıyorum. Pro. çizim yapan birine çizdiriceğim birdahakine %100 başarı oranı için. Yanlış anlamayın resimlere laf atmıyorumda yeteneğin önemi yok vs. dedin kardeş :(. O kadar hikaye yazdım bide özel sırlara değindim. Ashandle ın donlarını döktüm falan auehuaeuhaeuh

Hocam o daha çok cool story tarzı olmuş.V3'te cool story yazmalı yapacam oraya koyarsın aynısını.Yüksek ihtimal alırsın pax sivir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdloader11 -- 12 Şubat 2012; 2:19:29 >
  • Kazananları tebrik ederim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.