Şimdi Ara

Pavyona Gidip Övünmenin Ağır Köylülük ve Yıkıklık Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orada ki bağaaayanlara para yedirip, leş gibi bir ortamda eğlendiğini sanmak için sanırım ciddi anlamda nöron kaybına maruz kalınmış olması gerekiyor veya 5 dakika şunun dibinde durmak lazım:

Pavyona Gidip Övünmenin Ağır Köylülük ve Yıkıklık Olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 4 Temmuz 2025; 15:42:17 >

• popüler kültür dizileri sağolsun bırak pavyona gitmekten utanmayı, kız milleti dans kurslarına gidip pavyon dansı (dilber dansı) dersleri aldılar.

popülizm sayesinde insanlar utanılacak şeyleri hiç çekinmeden yapar hale geldi. pavyonda kötü muameleler gören, hatta belki de iradeleri dışında zorla çalıştırılan insanları oradan kurtarmak varken popülizmin kölesi olup bu yerlere gidip para harcayarak bu rezilliğe destek olmayı tercih ediyor bazı insanlar. üstelik bunu yapanların bir kısmı da kadın, orada kötü muamele gören insanların hemcinsleri bunlar. ha tabi bu işin kadını erkeği yok. oralara giden kim varsa bu duruma ortak oluyorlar. bu popülizm insana her türlü utanç verici şeyi göğsünü gere gere yaptırır.

• LastStand L kullanıcısına yanıt

Diziler ve popüler kültür ne yazık ki retardation saçıyor. Allahtan retardation kalkanlarım aktif. TV, yeni film ve dizileri tüketmiyor hatta şarkıları bile tüketmiyorum 2010'larda kaldım ben.

Dizi izliyorsam max bilim kurgu falan film vs için.

Dizilerin çoğu insanların beynini kevgire çevirdi.

• _zer0_ kullanıcısına yanıt

eskiden çekilen dizilere bak, bizimkiler, ekmek teknesi, hayat bilgisi vs... izleyene insan olmayı, insanlığı dostluğu sevgiyi aşılayan dizilerdi. şimdiki diziler de insanları ne kadar dejenere hale getirebilirizin derdinde. bu toplumun yozlaşmasına en çok neden olan şey türk dizileridir, ve ben bunun türk toplumu üzerinde bir proje olduğunu düşünüyorum.

• LastStand L kullanıcısına yanıt

https://www.turkiyegazetesi.com.tr/magazin/turk-dizileri-hakkinda-sozleri-viral-oldu-turk-dunyasindan-yorum-yagdi-1108390

İnsanların zihnini nasıl çöp ederiz diye düşünülmüş şeyler. Entrika, yasaklı madde, agresiflik, şiddet hepsi var. En çok ise para ve statüye tapıcılık var. Hep zengin plaza erkeği ve fakir kenar mahalle kızı dizileri var.

Ekmek teknesi, hayat bilgisi bunlar gerçekten güzel dizilerdi. Selenayla çok dalga geçerdik ama bu bile çok masum kalıyor. Cringe görürdüm o zamanlar ama o bile insan olmayı öğretiyordu.

• Muhafazakar görünümlü iktidarın yalaka kanallarının dizileri özellikle toplumu dejenere ediyor. Bu iktidar dini siyasi çıkarlarına alet eden bir iktidar olmasaydı, kesinlikle bu tür diziler rtük korkusundan çekilemez ve servis edilemezdi.

Misal, kaynanasıyla kaçan genç erkek olayını bu ülke atv deki esranın programından öğrendi..bu kanal dini siyasi çıkarlarına alet eden iktidarın ana trafo medyası olduğu için milletteki gaz almak amacıyla rtük yalandan " inceliyoruz" deyip aradan sıyrıldı... Amaç atv yi korumaktı.. Milletteki Gaz alındı ve olay unutuldu ama esranın programına 1 kuruş ceza kesilmedi.. aynı olay fox tvde yani yeni adıyla now tv de olsaydı, hem para cezası hemi de program durdurma cezası yerdi...

Çok düşünmeye gerek yok şunu bilmek yeterli; en başınızdaki kötü ise, bu kötülük millete de sirayet ediyor ve kötü oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 3 Temmuz 2025; 20:19:37 >

• nereye gitsinler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O tarz mekanlara abazalar,problemli,illegal elamanlar gidiyor.Normal insanın ne işi olur oralarda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 3 Temmuz 2025; 23:4:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ua-87 kullanıcısına yanıt
    Kafası kel, bağrı orman ayusu gibi olan, ayağında babet çorap, göz altları sürmeli dayıların müziğini dinleyip, konslarla eğlenmek nasıl bir köylülükse.

Ter kokulu yanık çorap eşliğinde o mekanda eğlence yaptığını sanmak ağır köylülük ve varoş zihniyetin eseridir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amcaların yeri pavyon :D Tüm emekli maaşlarını oraya yatırırlar.. 2-3 Ellerler eve bile götüremezler :D

• Ne yazık ki gençlerde gidiyor kafalar o kadar yanık. 1980-1990'larda keko, dızo, kıroların parasını cukkalamak için kurulmuş yerler. Buraya gidenin kendine saygısı yoktur. Pavyona Gidip Övünmenin Ağır Köylülük ve Yıkıklık Olması 

• tundra202006 kullanıcısına yanıt

Çay ocağına gitseler daha iyi. En azından bir ev veya araba parasını 2-3 rakıya kaptırmazlar. Pavyona Gidip Övünmenin Ağır Köylülük ve Yıkıklık Olması 

• 4-5 kez gittim. her seferinde farklı çevreyle gittim analizim şu yönde

1-parayı illegal yöntemlerden kazananlar(bunlar için orada ne kadar para harcadığı önemli değil.)

2-evli olup gidenler.(bunlar genelde eşiyle yatak odasında yapamayacağı şeyleri pavyonda kadınlarla yapıyor. en basitinden twerk attırmak gibi)

3-meraktan gidenler.(bunlar ise tek başına gidemeyen ama merak eden tipler oluyor. mekandaki kadınlar kötü ise beğenmiyorlar ve bir daha gitmiyorlar. eğer kadınlar güzel ve ilgisini çektiyse arada bir gidebilirim diye düşünüyorlar. senede max 2-3 defa giderler. dediğim gibi tek başlarına asla gitmezler. arkadaşlarından bir tanesi giderse yanında gider)

4-orta yaş grubu(bunlar ise alkol aldığı gün kafası iyiyse muhakkak gidebilirse gider. güzel kafayla giderler bir kaç bira içerler ortamı izlerler. cebindeki para durumuna göre kadın çağırırlar veya bir şişede orada açarlar)

5-dayı grubu(bunlar ise artık yaşını aldıkları için öyle pub,bar,disko vs takılamayacağı ve kadınlar bakmadığı için gelenler oluyor)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.