Şimdi Ara

pavilion dv6000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hp pavilion dv6000 laptopumum var kısaca maddeler halınde sorunları yazayım ben:
    1-ekran sadece belli bir açıdayken kamerayı kullabiliyorum sol menteşede çatlak var alakası olabılırmı
    2-chrome dan facebook a girince ekran kartı donuyor görüntü donuyor 3 dakıka içinde düzeliyor
    3-telefonuma bluetooth la dosya göndermede sıkıntım var dosyaya sağ click yapıyorum gönder diyorum bluetooth a tıklıyorum aktarma penceresi gelmiyor bluetooth açıkken oluyor bu
    4-fabrikasyon win vista home premıumdu ben buna windows 7 kurdum alakası olabilirmi

• 1)ekran ve cam bağlantıları sol menteşeden yapılır o yüzden evet temassızlık olabilir
    2)sürücü güncelle/bios güncelle/chrome kullanma
    3)hp connection manager/bios yükle bide onunla dene
    4)eğer yüklediğin işletim sistemi bozuk değilse driverlarıda bulduysan sıkıntı yok
  • Hocam denıcem olursa yazarım tekrardan eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu52

Arkadaşlar hp pavilion dv6000 laptopumum var kısaca maddeler halınde sorunları yazayım ben:
    1-ekran sadece belli bir açıdayken kamerayı kullabiliyorum sol menteşede çatlak var alakası olabılırmı
    2-chrome dan facebook a girince ekran kartı donuyor görüntü donuyor 3 dakıka içinde düzeliyor
    3-telefonuma bluetooth la dosya göndermede sıkıntım var dosyaya sağ click yapıyorum gönder diyorum bluetooth a tıklıyorum aktarma penceresi gelmiyor bluetooth açıkken oluyor bu
    4-fabrikasyon win vista home premıumdu ben buna windows 7 kurdum alakası olabilirmi

ekran kartın nvidia ise sağ tuşla denetim masasına gir orada tarayıcınla ilgili kısımı değiştir

• Bırde ben documents and settıngs e gıremıyorum kılıtlı gozukuyor bılgısayır sıfresız tek kullanıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 1144et yardım
    13 yıl önce açıldı
    HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)
    14 yıl önce açıldı
    HP Pavilion DV6 Laptop
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.