Arkadaşlar bende autorun.inf sorunu vardı.Nasıl anlatayım işte sorunu biliyorsunuz.Usblerden bulaşıyordu.Usb disk security kurdum ve korunan dosyaları göster diyerek(klasör seçeneklerinden) virüsün kaynaklarını da microsoft essentials ile sildim.Şimdi usb'lerim temiz çok şükür.autorun.inf sorunu da kalmadı.Ama usb disk security hala çalışıyor.Haliyle sistemi yoruyor...Sizce kapatmalı mıyım?Bana pek bi getirisi yok göründüğü gibi.Öyle çok arkadaşlarından usb alan birisi de değilim.Şayet alsam bile microsoft essentials autorun.inf'i yakalıyor ve combofix de var taratabilirim.Ne dersiniz sileyim mi?=?
Merhaba,
Arkadaşım çok acayip konular açıyorsun.
Eğer sorunu bu şekilde çözdüğünü düşünüyorsan kaldır.
quote:
Orijinalden alıntı: ProbLem!
Merhaba,
Arkadaşım çok acayip konular açıyorsun.
Eğer sorunu bu şekilde çözdüğünü düşünüyorsan kaldır.
Merak ediyorum sormamın sebebi şu...Bilgim var ancak tecrübem yok.Tecrübe her zaman daha üstün bir silah olduğundan bilgiyi tecrübelemeye çalışıyorum ve bilfiil 6 yıl boyunca bilgisayarı sadece açıp kapatan ve oyun oynayan biri olarak bilgiye açım :D Her şey overclock nedir diye merak etmemle başladı...
Usb disk security i kaldır gitsin ozaman
Arkadaşım ben kullanıyorum sistemi kastığı falan yok.Virüsü kaldırdın ise bir gün yine usb'ne virüs bulaşırsa yine mi kuracaksın?Kalsın sisteme her usb disk taktığında sana virüs var mı yok mu gösterir zaten silersin o an :))
Senin yerinde olsam o programı direk kaldırırım ve autorun özelliğini kapatırım. Kendim girer açarım, otomatik açılmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: |Ahmet 17|
Senin yerinde olsam o programı direk kaldırırım ve autorun özelliğini kapatırım. Kendim girer açarım, otomatik açılmasın.
başım dertte :( programı kaldırdım.D: içinde mi vardı usbden mi girdi autorun tekrar aktif...Format çektim ama D'ye bulaştığı için format da işe yaramadı.Kaldıra kaldıra helak oldum...
başım dertte :( programı kaldırdım.D: içinde mi vardı usbden mi girdi autorun tekrar aktif...Format çektim ama D'ye bulaştığı için format da işe yaramadı.Kaldıra kaldıra helak oldum...
Combofix denedin mi güvenli modda?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TheSociaLFume
quote:
Combofix denedin mi güvenli modda?
combofix de denedim.Buluyor siliyor ardından tekrar bulaşıyor.ve autorun.inf dskfs.pig,dsfd.pig gibi isim kombinasyonlarıyla 101 kb lık dosyalar oluşturuyor sürekli.Önceden bu sorunu çözmüştüm ahh dertsiz başıma dert açtım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme