Şimdi Ara

PATRONUN YANINDA REZİL OLDUM YARDIM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir şirketin Türkiye sorumlusunun yanında çalışıyorum sağ kolu gibi bir görevim var şirketin ismini veremem işte bir kaç ülkeden temsilciler toplanacaktı geçen salı günü istanbul'da toplanılmaya karar verildi ve bir kaç ülkenin temsilcileri ile patronum ve onun sağ kolu olan ben tanışma yemeği için toplandık şirket tarafından yemeğe katılacak kişilere araç tahsis edildi ben ve patronum aynı araca bindik araçda çerezler felan var yiyoruz konuşuyoruz felan neyse gittik yemeğe yemeği yiyoruz işte birden bire garson geldi dedi siz şu şirketin elemenlarımısınız dedi bizde aynı anda evet diye bağırdık yanımdaki adamların Türkçe bilmesine şaşırdım ve bir gariplik olduğunu anladım ne oluyor lan burda diye bağırdım birden hepsi ayağa kalkıp oturmaya başladı hepsinde aynı ciddi yüz ifadesi vardı birden mekana molotof attılar herkes molotofları izleyip video çektiler ve molotoflarla selfie yaptılar letme take selfie diye bağırmaya başladılar ama hep bunu diyorlar bir yandan da zıplayıp gaz çıkarıyorlar hepisinde ciddi bir yüz ifadesi vardı uzaktan helavelavevela diye sesler gelmeye başladı herkes ayağa kalkıp halay çekmeye başladı mekanın televizyonunda fılaş dv açıktı yabancılar 10 kilo bal aldılar yanında da ixperia telefon aldılar sonra birden terörüsler basdı mekanı hepinizi öldürecez hewaller dedi kalaşnikolfunan her yere ateş açtı biri bana geldi bende önce mermiye sonra kalaştikolfa kafa attım hewal diye bağırdım herkes beni malum ırktan sandı birden bire herkes hewalllll diye bağırırken ayağa kalkıp hela vela velvela dediler birden herkes moonwalk yapmaya başladı ne oluyor lan burda dedim bilmezmisin hewal microsot kobaniyi satın almış dedi herkes zebaniye dönüşüp beni zindana attı bir zebaniyle arkadaş olup wifi şifresini istedim şimdi size zindandan yazıyorum yardım edin sizce ben şimdi ne yapsam bu işten çıksam mı olan olaylar morali mi bozdu bir daha nasıl iş bulacağım yardım edin.

• Okumayin flash tv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın nicke bakin.

• Okumayın...sağ kolu olmayan zebani...

• zebani,molotof,hela vela velvela
    okumayın
  • Okumayı boşverin bal yiyin bal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardım edin ne yapsam sizce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bayan öğretmene rezil oldum!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • utandığım için o günden sonra işe gidemedm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çin ejderhası -- 9 Ocak 2015; 15:35:30 >
  • ne yapsam hiç yardım edecek yok mu
  • Tek çare ters evrim...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moonwalk kısmı direkt gözüme çarptı. Okumayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: EresboSS

Moonwalk kısmı direkt gözüme çarptı. Okumayın

• nasıl olmuş hewaller

• Siz oyalayın destek çağırıp geliyorum

• Okumayın molotoflarla let me take a selfie yapan yabancılar

• Okumayın zebani
  • Okuyun güldüm baya

• nasıl olmuş
  • yorumlarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.