Şimdi Ara

patrician 3 yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • patrician 3 oynayan var mı ? varsa bana sasıl oynuycagım hakkında bilgi vere bilirmi

bide oyunun tr yaması varmı?

• bende bilmiomki sölein banada
  • oyun tr yaması omalı
  • oooo cok deli bi oyundur gemi ile ilk basta tavernalarda kaptan bulup korsanlık filan yapabiliyosun ama anlaşılıp ceza filan kesiliyo
    sonra korsanlikla aldigin gemileri acik arttirma ile satiyosun
    gemilerle diger ulkeler arasi mal ticareti yapiyosun kendi ulkende ev ve uretim yerleri aciyosun vs. vs. cok sürükleyici bir oyundur
  • ben baya bi kasmistim bi aralar korsan olup bircok sehiri ele gecirmistim, boyutuna gore cok gelismis bi oyun ve cok ayrintili bir oyun ama ilk olarak ticaret yapmai ozelliklde alt sehirlerden bira alip ust sehirlere satmani tavsiye ederim tabi demir de cok onemli sonra bol bol hulk yap ve korsan bayragini cek:D
  • oyuna önce ticaret ile başlıyorun. sonra değişik şehirlerde ofisler açıyorsun. Bir süre sonra alıp satmadan ayrılıp, üretip satmaya geçiyorsun. bu arada denizde gemilerine korsanlar saldırabiliyor. gerekli tayfa ve silahları toplatıp gemilerini tamir ediyorsun. İstersen gemini bir korsana verip savaşmasını sağlıyorsun. kazandığı savaşlardan sana para geliyor ama gemin bir daha geri gelmiyor. sonra şehirlerde vali seçimleri var bir süre sonra sende seçimlere katılabilir konuma geliyorsun. Seçilirsen surlar falan inşaa ediyorsun. şehri bayındırlaştırıyorsun ve bir yandan deniz ticaretine devam ediyordun. Şehre olan saldırılarda savaşıyorsun. Dilersen denizde korsanlara savaş açabiliyorsun. oyunu uzun süre oynadım ama bir süre sonra çok güçlü oluyorsun bir daha batmıyor ekonomin. Yani o çıtayı aşana kadar zevkli ama sonrası için o söylenemez. Bu arada oyun avrupanın kuzeyinde geçiyor. isterseniz hangi şehirde neyi ucuz bulabileceğinizi yazıyim.

Beer-> Gdansk/Stelin/London
    Cloth-> Bisbee/Edinburgh
    Honey-> Thorn
    Iron Goods-> Lubeck/Stockholm/Bremen/Edinburg
    Iron ore-> Oslo/Bruges
    Pottery-> Bisbee
    Wine-> Bruges/Cologne
    Skin-> Reval/Novgorod
    Timber-> Stelin/Thorn/Her yerde olur ama bu ikisi ucuz ve daha çok üretiyor Zaten gemide çok yer kaplıyor.

Unut am bir süre sonra üretime geçersin ve bu şehirlerden daha ucuza mal edebilirsin.

Hadi iyi oyunlar.

• bende bu oyun var ama bir türlü denizden açılamadım vede mal alamıyorum yardım eder misiniz?
    hksdejavu özelden msnyi versene oyun hakında konuşak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAWX 2 GÖREV 15 YARDIM...
    14 yıl önce açıldı
    Mafia 2 14.bölüm yardım lütfen
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.