Şimdi Ara

HAWX 2 GÖREV 15 YARDIM...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hawx2 pc versiyonunda. 15 görevin(GATEWAY adlı) ilk kısmını tamamladım. hani uçakla hava alanından kaçtığımız dağların arasında belli bir rotada gittiğimiz görev. ikinci kısımda ''waiting for the other players'' player uyarısı veriyor bekliyip duruyor. nedir bu sorun. daha önce karşılaşan varmı 1.01 yamasıda yükü oyun güncel yardım lütfen

• yok mu yardım edecek
  • Yeniden oyna missionu o uçaklarla beraber haerket et onları geçme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScaniaR420

Yeniden oyna missionu o uçaklarla beraber haerket et onları geçme...

ortada uçak felan yokki tekbaşına kaçıyosun. ikinci checkpointten sonra öyle kalıyor
  • arkadaşlar bu sorunu yaşayan yokmu başka
  • oyunun kopyası kimsede olmadığı için oynayamadı tabi. orjinal olanda yok galiba. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

oyunun kopyası kimsede olmadığı için oynayamadı tabi. orjinal olanda yok galiba. :D

bunu yazmak için girmiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 14.bölüm yardım lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

oyunun kopyası kimsede olmadığı için oynayamadı tabi. orjinal olanda yok galiba. :D

+1
  • d&r da 16.99 tl orjinal hawx 2 duyurulur..
  • quote:

d&r da 16.99 tl orjinal hawx 2 duyurulur..

Stok Yok Hocam Stok
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtyper

arkadaşlar hawx2 pc versiyonunda. 15 görevin(GATEWAY adlı) ilk kısmını tamamladım. hani uçakla hava alanından kaçtığımız dağların arasında belli bir rotada gittiğimiz görev. ikinci kısımda ''waiting for the other players'' player uyarısı veriyor bekliyip duruyor. nedir bu sorun. daha önce karşılaşan varmı 1.01 yamasıda yükü oyun güncel yardım lütfen

sorun çözüldü arkadaşlar kendi kendine anlaşılan server la ilgilymiş.story modda save dosyalarını serverda tutuğu için sorun çıktı heralde ama çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ModexLife

quote:

d&r da 16.99 tl orjinal hawx 2 duyurulur..

Stok Yok Hocam Stok

mağazasında vardır. internet stoku yok 16.99a bekleyeceğimize 19.99 a yerinden almak mantıklı değil mi ?
  • quote:

ben aldim 1 gun sonra kopya cikti;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ovvv akibeel :D coddaşım naber :D hatırladın mı beni :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

quote:

ben aldim 1 gun sonra kopya cikti;)

kim kırmış oyunu ben görmedim ?
  • selam 15. bölümde denize ulaştıktan sonra kalıyor demek istiyorsun o anda başka bir oyuncununda oyunda olması gerekiyor ... beraber gidiyorsunuz ben heralde 2 saat falan uçmuştum ayni mapte :)
  • hazır konusu varken sorayım oyunda kesinlikle ses çıkmıyor nasıl düzeltebilirim
  • quote:

bende orjinal var bende aynı sorunu araştırırken gördüm bunu maalesef bendede oluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pSy!

selam 15. bölümde denize ulaştıktan sonra kalıyor demek istiyorsun o anda başka bir oyuncununda oyunda olması gerekiyor ... beraber gidiyorsunuz ben heralde 2 saat falan uçmuştum ayni mapte :)

hocam yani online başka biri olmadan o bölümü geçemeyiz mi diyosun?
    ubisoft böylece korsan alanlara ceza gibi bişey vermiş oluyo.ve maalesef oyunu orjinal alan ben de online tek bir adam bile bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcdnz

quote:

Orijinalden alıntı: pSy!

selam 15. bölümde denize ulaştıktan sonra kalıyor demek istiyorsun o anda başka bir oyuncununda oyunda olması gerekiyor ... beraber gidiyorsunuz ben heralde 2 saat falan uçmuştum ayni mapte :)

hocam yani online başka biri olmadan o bölümü geçemeyiz mi diyosun?
    ubisoft böylece korsan alanlara ceza gibi bişey vermiş oluyo.ve maalesef oyunu orjinal alan ben de online tek bir adam bile bulamıyorum.

ben bu oyunun orijinalini almayı düşünüyordum gerçekten böyle bir problem var mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.