Şimdi Ara

patossta.. da 82 gb ile ne yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar patosta 82 gb ile ne yapabilirim ben aslında oyunu bıraktım ama 5 tane arkadaşıma sağlam çar vermek istiyorum 3 asas 2 pires dzücem neler yapabilirim.

• Msn eklermisin
    Kill_Me_74@hotmail.com
  • up
  • dual +8 md
    yane 6 tane ardream olcaklarsa
    +8 fp set takılarda kekuri fln
    priest +8 cihitin set dol +3
    hp veren bısıler elinede
  • şımardın artık sende be
    2 konu actın cıddıye aLıp cvp yazdık sacma sapan konuLar acma artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxımumcu

arkadaşlar patosta 82 gb ile ne yapabilirim ben aslında oyunu bıraktım ama 5 tane arkadaşıma sağlam çar vermek istiyorum 3 asas 2 pires dzücem neler yapabilirim.
    Lan Yemin ederım salak mı zannnedıon sen bızı kactır topıc acıon hepsıde farklı mal erıf sıkaeyt edıorum tmm hepsını hemde ayrıca senıde
  • 1 gb sini letterdan
    xxgizarxx
    a yollarsan çok sevinirim zaten sende 82 gb var hatta gönlünden ne koparsa gönderebilirsin
    dual +8 md al asaslara bide +7 -+8 karışık chitinler alırsın
    fazla anlamam char dizmekten ben bunca yıl parasız gezdim

Edit: konu yu kimin açtığını görmemişim
    ama gerçekten paran varsa gönderebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of War -- 12 Ekim 2007; 16:39:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.5k ya bu sistem alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eer 82 gb n warsa ki bilmiom onuda +8 shell set +9 dual shard bile yaprsin 82 gb nasil oluo anlamadim pathosta gb 23 ytl :S
  • benim deil abimin var yani benim sayılır o bıraktı otomatik olarak bende nası yaptını bilmiyorum ama var bu gün canım sıkıldı öylesine 2 topik açtım ama bu doğru ötekilere bakmayın hem fenamı cwp yazarak post kastınız
  • mıLLet de ciddi ciddi cvp werıyo anLamıyorum ya.
    gerekLı bı konu oLsa bu kadar cvp weren oLmas bu adamın sacma sapan konuLarına cvp werıyosunuz
    yettın sende bayram bayram bı daha konu acıcaksan sacma sacma konu dısına ac bari de mıLLetde yararlanıp post kasmasın
    zaten son mesajından anLasıLdıgı gıbı boş birisin
    yok arkadaslara char yapıcam yok bıcakcı düzücem yok gelın yakar top oynayaLım.yeter artık
    NOT:bnde cıddı bı ınsansın dıye yardım etmek ıstıyodum ama artık anladım bı daha mesaj da atmıcam sana attıgım mesajLar da sıLınebıLır...
    post kasmak amacım deiL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İMi$o -- 12 Ekim 2007; 16:47:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tenisalp

eer 82 gb n warsa ki bilmiom onuda +8 shell set +9 dual shard bile yaprsin 82 gb nasil oluo anlamadim pathosta gb 23 ytl :S
    valla haa bızı yıyo :D mala bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1mS0Sorry_MANES

mıLLet de ciddi ciddi cvp werıyo anLamıyorum ya.
    gerekLı bı konu oLsa bu kadar cvp weren oLmas bu adamın sacma sapan konuLarına cvp werıyosunuz
    yettın sende bayram bayram bı daha konu acıcaksan sacma sacma konu dısına ac bari de mıLLetde yararlanıp post kasmasın

sen sanki post kasmıyosun benim her topiğime cwp veriyosun benim açtığım konulara karışma lütfen

• quote:

sen sanki post kasmıyosun benim her topiğime cwp veriyosun benim açtığım konulara karışma lütfen
    olm bak vallahı kufur serbest olsa sımdı seni söverdim allah ıcın canım sıklıdıgı ıcın dıon ama 50 tane topıc acmıssın hepsıne tonlarca sey yazmısın
  • gb leri sat yaklaşık 20 ytl x 82 =1.5 milyar gibi bi para yapıyo alın o parayı 6 arkadaş tatile çıkın birazda üstüne ekleyip haftasonu güzel bi kaçamak yaparsınız
  • harbiden ha abime sorıyım iyi fikir ha b arada bu parayı nası yapmış onuda sorıyım merak edenler için
  • Ciddi ol sallama 82 gb si varmışbiraz sallada bu kadar mı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ProtoN. -- 12 Ekim 2007; 17:17:04 >
  • quote:

benim deil abimin var yani benim sayılır o bıraktı otomatik olarak bende nası yaptını bilmiyorum ama var bu gün canım sıkıldı öylesine 2 topik açtım ama bu doğru ötekilere bakmayın hem fenamı cwp yazarak post kastınız

bi de açık açık palavracı olduğunu kabul edio

dierlerine bakmayın dio yüzsüz

• 82gb ne kadar eder bilion mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EF5D30D9 -- 12 Ekim 2007; 18:13:59 >
  • ah ah şu banlanan charım açılsa pathosda 120 gb para vardı ama +8 cleaverin 15gb ettiği zamanlarda şimdi cleaverler 40m pathosda oranlarsak şimdiye göre 320m edio
    Gençlik heyecanı yaptık koxpu ama açılmıuo işte banlar ben de bekliom bi umut açılırsa diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1mS0Sorry_MANES

mıLLet de ciddi ciddi cvp werıyo anLamıyorum ya.
    yok arkadaslara char yapıcam yok bıcakcı düzücem yok gelın yakar top oynayaLım.yeter artık
    NOT:bnde cıddı bı ınsansın dıye yardım etmek ıstıyodum ama artık anladım bı daha mesaj da atmıcam sana attıgım mesajLar da sıLınebıLır...
    post kasmak amacım deiL

millete dioyosun post kasıyo sen kasmıosun sanki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.