Şimdi Ara

Patlayan Süt!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
17.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet süt!!! Süt ısıtırken patlıyor. Sütün taşması normal ama patlaması normal mi?
    Bir değil iki değil... Kaç kere başıma geldi. Ne katıyorlar bunun içine, neyin nesidir bu???
    Google'da "patlayan süt" diye araştırdım. Sadece benim başıma gelmemiş. Değişik markalarda da aynı şey görülmüş.

Mesela YouTube'da şöyle bir şey var.

Bendeki patlama bunun kadar olmadı ama cezveyi yerinden sallayıp yan yatmasına sebep olabiliyor.

sikayetvar.com'a süt patlamasıyla ilgili şikayetler de var.

Sizin de başınıza süt patlaması olayı geldi mi? Bu işin sebebi nedir?

• ocak gitti
  • Güzel csb kardeş. video da güzel hazırlanmış . tebrikler .

içine koyduğunuz patlayan maddeyi ögrenebilir miyim ya da yöntemi ? lazım olabilir
  • sikayetvar.com'a süt patlamasıyla ilgili şikayetler de var.

yakında çocuklarda arkadaşını hoca yerine buraya şikayet eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20playback

Güzel csb kardeş. video da güzel hazırlanmış . tebrikler .

içine koyduğunuz patlayan maddeyi ögrenebilir miyim ya da yöntemi ? lazım olabilir

Ne cbs 'si kardeş... Gerçekten patlıyor. İçine hiç bir şey koymuyorum. Süt firmaları içine katkı maddeleri koyuyorlarsa belki ondan olabilir.
    Yukarıdaki videoyu ben çekmedim, benzer bir patlama diye koydum.
    Hiç birinizde böyle bir şey olmadı mı?

• dayanamadım yaptım beyler konuyla alakası yok ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neredeyse gunde 2 3 kere kahve yapıyorum aynısı oluyor bu videodaki kadar abartı degil dragon un dedigi gibi cezvenin devrilmesine neden oluyor. Marka fark etmiyor butun paket sutlerde kaynamadan once uzerinde kaymak gibi birsey oluyor ama bildiginiz kaymak degil plastik benzeri bi tabaka, lavobo giderini falan tıkayabiliyor siz dusunun artık. Satılan gunluk sut dedikleri urunlerde o tabaka biraz daha az oluyor ve sert degil.

Bu patlama olayı da o tabaka yuzunden kaynaklanıyor, sütteki basınc sürekli artıyor o da patlamasına neden oluyor.
  • Süt patlaması nedeniyle, firmaya telefon etmiştim. Bugün firmadan bir görevli geldi.
    "Evet süt patlayabilir, sütün yapısından kaynaklanıyor. Sütleri değişik yerlerden alıyoruz. Her sütün yapısı aynı olmuyor. Bazıları patlayabiliyor. Daha önce de şikayet aldık. Bu normal bir durum." dedi.

Peki dedim "Eskiden sütler patlamıyordu. Şimdi niye patlıyor. İçinine ne atıyorsunuz?" dedim.

"Biz bir şey atmıyoruz. Şimdiki sütler eski sütlerle aynı değil. Hayvanlara yedirdikleri yemler de aynı değil. Sütün yapısı da değişti." dedi.

Ben katkı maddesi atmadıklarına inanmadım ama sütlerin patladığı bir gerçek.
  • Videoyu izlerken kahkaha attım, böyle bir patlama beklemiyorduk, cezve kasayı yan yatırmak misali bayıldı.
  • Resmen intihar etmiş.
  • başlık
  • İnanmayıp dalgaya alanlar umarım başınıza gelmez. Bugün aynı şey bizim başımıza geldi allahtan süte yakın değildik, bocağın etrafı, tavana kadar süt oldu, marketlerden alınan sütü kaynatırken çok dikkatli olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suçlu olan markalar değil kardeşim .. inekler
  • Süt ve süt ürünlerini soğuk tüketin.Çay mı bu kaynatıyosun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

Evet süt!!! Süt ısıtırken patlıyor. Sütün taşması normal ama patlaması normal mi?
    Bir değil iki değil... Kaç kere başıma geldi. Ne katıyorlar bunun içine, neyin nesidir bu???
    Google'da "patlayan süt" diye araştırdım. Sadece benim başıma gelmemiş. Değişik markalarda da aynı şey görülmüş.

Mesela YouTube'da şöyle bir şey var.

Bendeki patlama bunun kadar olmadı ama cezveyi yerinden sallayıp yan yatmasına sebep olabiliyor.

sikayetvar.com'a süt patlamasıyla ilgili şikayetler de var.

Sizin de başınıza süt patlaması olayı geldi mi? Bu işin sebebi nedir?

birader sütü kaynatma yararlı şeyleri öldürüyorsun.

Belki kaynatmayı önlemek için yapıyorlar :D

• hiç başıma gelmedi harbi gerçek mi bu ?
  • Günlük sütte deneyin birde arkadaşlar uzun ömürlü sütlere güven iyice azaldı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.