Şimdi Ara

Patlamayan lastikler yolda!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dev lastik firması patlamayan lastik üretimine başlayacağını duyurdu.

Tüm sürücülerin hayalidir, patlamayan, havaya ihtiyaç duymayan bir teker. Çok yakında bu düş gerçekleşecek. Michelin, Tweel isimli patlamayan lastik üretimine başlayacağını duyurdu.
    Hiç patlamayacak ve değiştirmekle uğraşmayacağınız bir tekerlek konsepti, üreticilerin uzun zamandır üzerinde uğraştıkları bir konu. Normal vatandaşın ancak bilimkurgu filmlerinde olacağına inandığı bu konsepte şu anda en yakın firma ünlü lastik üreticisi Michelin.

Michelin uzun zaman önce Tweel isimli patlamayan tekerlek/lastik ürününü tanıtmıştı. Ama şu zamana kadar üretimle ilgili bir haber yoktu, çünkü testlerine devam ediliyordu. İşte şimdi Michelin’den güzel haber geldi. Tweel üretime giriyor, ama otomobil sahipleri hemen sevinmesin, biraz daha bekleyecekler.

Çünkü Michelin Tweel şu anda sadece belli inşaat araçları için üretilmeye başlanıyor. Henüz otomobiller için yüksek hızlarda sağlam kalacak uygun bir versiyon tamamlanamamış. Tüm bunların yanında önümüzdeki birkaç sene içerisinde binek araçlar için de uygun bir tasarımın üretime geçirileceği tahmin ediliyor.

Patlamayan lastikler yolda!

quote:

haber3

• yol tutuş baya artacağa benziyor lastiğin yere bastığı kısma bakarsak yanlışmıyım ?
  • Bu tasarımla gelmez umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek bi çirkin duruyor..
  • Bisiklet tekeri gibi olmuş biraz. Tabi alışılmış böyle olmadığı için garip gelmiştir bana eğer geliştirilirde zamanla tüm araçlarda kullanılmaya başlanırsa göze normal gelmeye başlayacaktır. Lastik kalitesini bilmemde jant kısmı sanki her an yamulacakmış gibi geldi bana
  • You tube da vidolarıni seyretmiştim. Amerika ordusu bazı araçlarında bunu kullanmaya başladı diye biliyorum.

• Bu tasarımla gelirse kimse almaz 50 kere patlasin yine normal lastik alirim bide vossen jant üfff

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lastikler virajlarda ses yapıyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • faytona benziyor
  • Yanakları yine esnek bi malzeme ile kapatsınlar başarılı olabilir.
  • Ben bildim bileli bir kaç seneye üretiliyor. Bir de su ile çalışan araçlar var, bonus olarak bir tane daha ekleyeyim elektrikli otomobiller de birkaç yıla yaygınlaşacak.
  • tamam iyi güzel de tipi çok leş arkadaş ya bir tek ben değilimdir bu konuda böyle düşünen.

Bir diğeri düşüncem de bizim iş güzar milletimiz ve sokaktaki çocuklar bunu oyun oynarken keserler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.