Şimdi Ara

PATH OF EXILE REHBERI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
12
Favori
91.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oyunu sildim problemı çözemeyınce yardımcı olmaya calısan herkese tesekkur ederım.
  • herkese selamlar, yeni başladım sayılır bende oyuna rehberi hazırlayan arkadaşa çok teşekkürler güzel bir şekilde açıklamış ama artık biraz geride kaldığı için bu rehberin üstüne şuanda neler geldi veya neler değişti ekleyebilecek veya oyunda oyunun mantıgını anlatıp yanlış birşeyler yapmamı engelleyebilecek birileri varsa çok sevinirim. Öncedende yanlış passive tree yüzünden oyunu bırakmak zorunda kalmıştın aynısı olmasını istemiyorum yine çünkü gerçekten güzel bir oyun.
  • HoLyMasteR kullanıcısına yanıt
    bariz değişiklik yok suan oyunda.şuan betada olan "the awakening" diye bir patch gelecek. genel mekaniklerde değişiklik olursa eklerim ama rehber hala güncelligini koruyor.
    internette son 3-5 ay icinde güncellenmis yada hazırlanmıs bir build bulursan onu yapmaya calıs. zamanla oyunu kavrayınca kendi buildini kendi yapabilirsin. oyun sadece talent tree ile de bitmiyor. aslında her bir unique item ayrı bir build sebebi olabiliyor.
  • oyunu çok beğendim ama çözmek zaman alacak gibi
  • ilk hangi karakterle başlasam acaba bir çok video izledim okçu oynuyor herkes
  • Başladım Okçu karakter ile okcuda statlari dextry abaniyorum bazende cabukluga veriyorum birde iki el kullanacağım küçük kılıç kullanacağım onun için ayri eden neye vereyim bu puanları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brokenwings kullanıcısına yanıt
    çok zor bir soru.

    Bilim adamları bir bilgisyar yapmış . Tüm sorulara cevap verirmiş. Ne sorulursa sorulsun hepsini bilirmiş. Dünyanın 4 bir yanından herkes bilgisyarı imtihan ediyormuş. Bir gün bizim TEmel gelmiş, birgisayara bir soru sormuş, bilgisayar kafayı yemiş. Herkes şaşkın. Temele sormuşlar "ne sordun" diye. Temel: "hiiç, ne var ne yok dedim" demiş. :)

    şimdi senin sorun da benzer. POE öyle geniş alternatifli bir oyun ki dualhand oynıcam dersen onlarca cesit skill/silah/unique item kombinasyonunda belki 100 çeşit build bulunabilir.

    okçuya körü körüne dex kasmak yanlış. Dexterity okçuya ne veriyor biliyormusun? Dex isabet sansını(accuracy) arttırır ve evasion arttırır.dex, dps ini arttırabilir ama damageini arttırmaz. Normal şartlarda ulaşabilecegin max hit şansın %95 dir ve buna sahip olduktan sonra dex hiç bir işe yaramaz. c ye basar karakterinin fotografının sagındaki str/int/dex üzerine mouse ile gelirsen neye yaradıklarını yazar.

    genel olarak internetten bir build bul onu uygula önerimi sana da yapayım ama bu şekilde oynayan kişilerde şunu görüyorum. adam atziri kesmiş ama itemleri yada talentleri niye verdigini ve sectigini bilmiyor. sanıyorsun ki iyi biliyor oyunu. birsey soruyorsun bilmeden ezbere yapmış buildini , internettteki adam öyle yaptıgı icin yapmış :) bence sen kafana gore oyna, 3-5 karakterini 60 yapıp başarısız olunca zamanla oyunu komple çözersin :D ama bolca buildlere ve videolara bak. kafandaki karakteri oluşturmanda sana güzel fikirler verebilirler.




  • druen kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim verdiğin bilgiler için yine kararsız kaldığım bir durum olursa buraya yazarım
  • Gem levelını nasıl kolay kasabiliriz? Bi yöntemi falan var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ǻlucard

    Gem levelını nasıl kolay kasabiliriz? Bi yöntemi falan var mıdır?

    2. silah setine lvl kasmak istedigin ama kullanmadıgın gemleri koyabilirsin. ayrıca enlighten gemi (http://pathofexile.gamepedia.com/Enlighten?cookieSetup=true) de bağlandığı gemlerin daha hızlı lvl atlamasını saglar. tabi önce bu geme lvl atlatman gerekecek :D lvl 1 de xp vermiyor.
  • deneme amaçlı hesabımla kısa surede 15-20 orb kastım ama millet 3-4 k orb a item satıyor hesab ettim o kadar orb ıçın 2 sene gunde 3-4 saat oynamam gerek

    bu işin bir sırrı varm ı yada bilmediğim bir haritamı açılıyor 40-50 lvl lerden sonra burada farmlıyorlar orbları ?
  • Gundabat kullanıcısına yanıt
    15-20 hangi orbu kastın?

    3-4k orb dedigin hangi orb?

    mesela 1 ex=30chaos dersek(liglerdeki fiyatı bilmiyorum suan.)

    1chaos=2fusing=8jew=16 alternation ise demekki 1ex=480 alternation orb degerinde.

    orb kasmak tek tek düsürerek zor tabi. 1 shavronne chest düsürürsün 6l yaparsın (yine fiyatını bilmiyorum sallıyorum) 50ex e satarsın. ama orb düsürmeye kalksan sana oyunda 50 ex belki 6 ayda anca düser.
  • Merhabalar, oyunu yaklaşık bir sene önce bırakmıştım şimdi zamanında biriktirdiğim itemleri steam üzerinden satmak istiyorum fakat steamde envanterimde path of exiledaki itemler gözükmüyor. Bunun sebebi nedir acaba?
  • Bende oyuna yeni başladım türk guildi arıyorum mesaj atabilirsiniz.

    İyi Oyunlar...
  • itemleri trade channeldan nasıl yansıtıyoruz acaba? bide oyun içinde eklemek isteyenler beni ekleyebilir tek başıma oynuyorum cruele geçtim arada muhabbet lazım :D GentLemanX nickim
  • nemfler N kullanıcısına yanıt
    ctrl + alt + mouse sol click
  • eyw hocam sagolasynyz elimde bikaç unuqie var büyük ihtimalle çöpler. birde jeweller var da bi bakayym alici olucakmi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemfler -- 10 Ağustos 2015; 18:23:28 >
  • oyunla ilgili yüzlerce sorum var :D
  • GameoweR31 G kullanıcısına yanıt
    soru basına 1 TL alırım

    rehberime bi göz at, internetten videolar izle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 20 Eylül 2015; 20:05:59 >
  • 37 levelim henüz warrior yaptım ama ezik sanırım dominusu kesemedim bugün warrior için en iyi item kombinasyonları nelerdir one handed sword- shield veya 2 one handed sword,axe,club two handed sword sizce ne kullanmalıyım ? armorlarda da aynı şekilde bilgim yok ideal warrioru anlatır mısınız biriniz arenaya girdim okçunun bir tek çekti nerdeyse :D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.