Şimdi Ara

Path of Exile 2 - Fate of the Vaal - 0.4.0 - Erken erişim [ANA KONU] (461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.264
Cevap
139
Favori
441.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iste simdi lig geberme yoluna hizli bir giris yapti, simdi 2 gune lig öldü demeye baslayabiliriz gibi gorunuyor. Daha once hicbir hotfix postunda kisa surede 250 sayfa gormemistim. Temple'i bitirdiler ancak full setup yapanlar etkilenmedi, orta yolda ve yeni baslayanlar icin tamamen bitti temple.

path of exile
    Early Access Patch Notes - 0.4.0c Hotfix 13 - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3901755

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.

• Kage. kullanıcısına yanıt
    Doğru karar vermişler ama çok geç oldu. İlk bu holten işi çıktığında yapsalar çok iyi olacaktı. Ekonomi patladı millet mirror düşürdü tapınaktan fiyatlar uçtu gitti, artık end game'e yeni ulaşan bir oyuncunun piyasadaki iyi bir itemi alabilmesi imkansız gigi birsey.
    Neyse bunu zaten bekliyorduk, oyun erken erişimde her an her şey olabiliyor.
    Bu lig zaten benim için bitmişti 3 hafta 200 saat civarı oynamışız, iyi de eglendik,artık 0.5'te görüşmek üzere

• Başkasının sattığı itemleri vs almak zorunda mısınız? Oyunda 500 saatim filan var daha 1 kere item almadım ben. Hep sattım.  İnanın nasıl satın alındığını bile bilmiyorum. Kendim craft yapıyorum bir şeyler yapıyorum oynuyorum. Ben sizdeki bu oyun öldü bilmem ne mesajlarınıza anlam veremiyorum.   Piyasa patlasa ne olur patlamasa ne olur. Ben açıyorum oyunumu oynuyorum mesela. Kage'ye bakıyorum 3 güne bir oyun şöyle öldü böyle öldü yazıyor gülüyorum.  

Dalga filan geçmiyorum yanlış anlamayın. Siz böyle her şeye tek atayım filan mı istiyorsunuz? Haritaya girdim tek tuşa bastım her şey öldü olursa ben oyunu silerim zaten. Ne keyif alacağım ki bundan mesela. Mücadele hissi olmazsa ben nasıl keyif alabilirim mesela oyundan onu düşünüyorum şimdi. Bir de oyun henüz erken erişimde zaten.

Bana birisi şu piyasa öldü muhabbetini bi anlatsın. Belki ben kaçırıyorum bir şeyleri. Çok çok iyi bir oyuncu değilim PoE2 konusunda acaba bilmediğim ne var da siz bu kadar sorun ediyorsunuz bu piyasa muhabbetini. Beni bilgilendirin lütfen.

Hani oyunda PVP olsa da oyun alanına girer girmez bizi en üst itemla direkt kesse vs öyle bir şey de yok. Oyun tamamen PVE zaten hani D4 öldü onda PVP alanına gir 3 saniye bile yaşayamıyorsun bunda öyle bir şey de yok.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 3 Ocak 2026; 13:0:15 >

Steam

• rtaskinlar kullanıcısına yanıt

Karar doğru da bu doğruluk ilk anda mudahale edilseydi olacaktı, üzerinden 2 hafta geçmiş şuan böyle bi karar saçma, yeni başlayan ya da günlerini temple setup için harcamış henüz daha tamamlamamış insaları bitirdiler. Dediğim gibi temple setup halletmiş kişiler gram etkilenmedi hotfix sonrası denemişler hala daha 100 divine atıyormuş, ama henüz setup tamamlamamış kişiler sinirli o yüzden bu 250 mesaj.

Bi hotfix daha geldi 1 saat önce, sadece odaların yıkılmasını %30 civarında mı ne azaltmışlar öyle bi şeyler, değişen bi şey olmadı yani. Artık göreceğiz ne olacak da ben çoğu kişinin bırakacağını düşünüyorum geri adım atmazlarsa. Zaten dediğin gibi bu lig bitti 1 ay oynatsa kafi demiştik druid harici yeni bi şey yoktu. Gözler 0.5'de artık.  

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Hoid kullanıcısına yanıt

trade ile birşey almadan 3 tabletli t15 maplari rahat dönebiliyormusun ?

Steam:God Pan - Uplay:Godpan35 - BattleNet:GodPan#11642
  • GodPan kullanıcısına yanıt

Açıkçası şimdiye kadar hiç T15 map seviyesine getiremedim ben hiçbir karakteri. Build deniyorum işte kafama göre. Beğenmezsen siliyorum komple tekrar yapıyorum. Sanırım en fazla T10 yapabildim ben. Onla da işte dark souls oynar gibi oyunun verdiği bütün mekanikleri kullanarak yapabiliyorum. Roll atma vs ne varsa kullanıyorum. İki gün önce mesela altınlarla silah satın aldım iyi bir silah craftladım benim hoşuma giden bu oluyor açıkçası. Hani başkasından almadım sıfırdan ben yaptım bu silahı vs. Bana haz vereni keyifle oynamamı sağlayan motivasyon bu oluyor.

Şimdi baktım da evet en fazla T10 yapabilmişim. Monk karakteriyle olmuş o da. Şimdi bütün karakterleri sildim ben Druid ayı formunda oynuyordum çok ahntal geldi diye onu da silip kurt adam olarak oynuyorum şu an. Yapıp yapıp siliyorum ben içime sinmeyince. Şu ana kadar en çok keyfi Druid Kurtadam formu ve okçu ile aldım.

Steam
  • Son hotfixler için revert gelmez ise bir çok kişi bırakır oyunu. Tek run'da giriş seviyesi bir temple'ımda bile 25 divine alıyorken bu saatten sonra aptal layout'a sahip mapleri full juiceliyerek 1 divine almaya uğraşamam.

En başında bu temple'ı bu kadar kırık yapmayacaktın herşey kararınca ve biraz zaman alacaktı. 100 divine etmeyen iteme 1 mirror isteniliyor. Temple yapmayan adam bu ekonomiye bu lig de yetişmesi mümkün değildi.

Curr. farm'ı dışında layout'da şahane abi ben PoE 1'de en çok bu olayı seviyorum giriyorsun sürekli "Dunes, Beach vb" gibi maplere sürekli oralarda oynuyorsun bu muhteşem bir olay. PoE 2'de 50 map var ise 45'i vasat bir layout'a sahip. Temple'da odalarını kurduktan sonra layout'da şahane geliyor insana dümdüz ilerliyorsun.

Nerf bekliyordum ama madalyon stats switch gibi saçma sapan şeyler beklemiyordum resmen kırın bir daha yapın demişler ama kimse uğraşmaz artık. En azından 1-2 hafta daha dokunmasaydınız bari de insanlar devam etseydi muhtemelen en uzun oyuncu sayısına sahip lig olabilirdi.

• Kage. kullanıcısına yanıt

Ben de temple işine başlamıştım tam :)

Hayır madem böyle birşey getirdin herkesin kurulumunu sıfırla neden yeni başlayan adama vuruyorsun ki.

Sıfırdan kurmak çok zor artık, ben de saldım zaten.

PSN: By_Coder_TR
  • sulocanxxx kullanıcısına yanıt

kesinlikle herkesin sıfırlamaları gerekirdi çok saçma adaletsiz bir durum oldu.. bana kesinlikle armory gelmiyor çok oynamıyorum ama 5 temple yaptım h.sonu 1 tane armory gelmedi öyle söyliyeyim..

Hatta işin ilginci Atziri kesecem desem onu da kesemiyorum, Architect gidip ordan royal chembersa geçecem en köşeye vermiş , ordan Atziriye dönecem 30 temple yapmam gerek  

Serverlar ' a çok yük bindiği için nerflediler resmen çünkü millet party girip saniyede 10div 100 tane item düşürüyordu böyle olunca serverlar yanmasın diye nerfi çaktılar bence en büyük neden bu

Madalyon nerfini geri almışlar

Karakteri silip oyunu kaldıranlar vardı. :) GGG bizimle eyleniy.

C. Wilson bile, sizin yapacağınız işe minvalinde bir video yayınlamış.

tüm level 75-80 üzeri yerlerde Map , Temple artık ne varsa dandik item ve currency drop olmayacak zaten herkeste filtre var kimse lootlamıyor sadece atacaksa yüksek tier loot ve currency atacak bir de güzel base item böylece serverların yükü hafifleyebilir.

ara sıra Z tuşuna basıp filtreyi iptal ediyorum gözden kaçan bişey var mı diye 100 tane gereksiz item düşmüş ekran gözükmüyor

Aynen, Diablo'da sorunu böyle çözmüşlerdi, Endgame'de Rare eşyalar bile direkt salvage edilmiş halde materyal olarak düşüyor. Server'a yük bindirme konusu biraz da optimizasyonla alakalı, hesaplama yükünü azaltmak için oyunun içine etmeye gerek olmamalı.

• Bu sezon zaten bitmişti, temple isine bulasmayi da hic istemedim ugrasmak istemedim daha dogrusu. Bari craftı biraz öğreneyim de satış yapayım dedim. Kafalik bot derken bot craftini baya bir geliştirdik.
    10 divine sermaye ile önce ucuz yollu craft işine başladık daha sonra da üst seviye bot üretmeye başladık.

Kasanın son durumu arkadaşlar. 10 divine ile başlayıp bu hale geldi. Yani craft işiyle de oluyormuş bu iş.
    Bot üretim formülünü çözdük, sonraki sezon inşallah bot craftı ile kendi ekonomimizi sağlarız diye düşünüyorum.

Bu iki stash neredeyse komple doluydu arkadaşlar, kalanlar bunlar, 3-4 gün içinde hepsi satıldı.
    40 divine'a da giden oldu 35 divine'a da fide oldu 19'a 20'ye de, 200 exalr 100 exalt vs.'ye de oldu.

Yani özetle craft işiyle bu iş oluyormuş, yukarıdaki divine rakamını rüyamda görsem inanmazdım şimdiye kadar.
    Genel bir fikir vermek amacıyla yazmak istedim.

• Millet temple dan o kadar çok divine kastı ki şuan item fiyatlarına bakmadan 10-20 div alabiliyorlar alt charları için çünkü sıfırdan temple kuruyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam rehber video vs. tarzı birşey varmı? Bizde öğrenip yapsak. Bende hiçbir sezon para kazanamıyorum karakteri dizemiyorum doğru düzgün. Bizde nasiplensek şu craft işinden?

Eyvallah hocam. Rehberini merakla bekliyorum.

hocam bana 40 divene üst düzey bir bot alsana sana on divine fazla vercem :) seviden kastın nedir

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.