Bunu dün fixlediler hocam kasan kastı 10 gündür bende siz paylaşınca gördüm.İtem fiyatlarının neden saçma derece yükseldiği belli oluyordu şimdi yavas yavaş düşmeye başlar artık.En başından beri yapanlar illaki vardır adamlar ful item olduktan sonra fixlediler :D En iyisi solo self found oynamak |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (326. sayfa)
-
-
Evet, kasan kastı ve piyasaya muazzam ex girip, düşük divine rezervinden dolayı divine'ın fiyatını muazzam uçurdular. Item fiyatları da dengesizleşti, olan build'ini tamamlayamamış oyunculara oldu. İki gündür trade düzgün çalışmıyor diye item alım satımı yapamıyorduk, güzel item'lar 20-30 div'den başlıyor artık.
Şunun gibi;
-
adamlaro kadar çok orb kullanışlar ki bunun gibi op item kaynıyor piyasa yüksek fiyatlı.Bizde Divine exp kısır döngüsüne girince vaal orb la devam edelim corruption candır parasız adama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepo -- 18 Aralık 2024; 12:56:50 > -
Detaylı olarak anlamak için soruyorum hocam, 65+ seviyeye ulaştığımda, 65+ seviyedeki yaratıklardan düşen bir Djinn Braya'yı birinci oyunda tamamladığımda açılan Trial of Sekhemas'a gidip Ascendancy puanını alacağım, doğru mu anladım? Bu arada, cevabınız için teşekkür ederim.
-
Cruel ACT 3'de Trial'i tamamlarsak skill point vermiyormu arkadaşlar?
Normal ACT 3'de tamamlayınca ascendancy puanı vermişti Cruelde yapınca gelmedi hiç birşey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unconc3rn3d -- 18 Aralık 2024; 14:54:47 > -
Evet doğrudur. İlk 2 ascendacy puanı yani toplam 4 puan normal act 2deki trial of sekhemas ve normal act3 deki trial of chaos'dan elde ediliyor. 3. ve 4. ascendacy puanları yani son 4 puan ise şöyle işliyor;
3. puan (5. ve 6. olarak toplam 2 puan) 3 triallik bir trial of sekhemas tamamlamanız lazım bunun için 65+ token gerekiyor.
4. puan için ise (7. ve 8. olarak son 2 puan) ya 4 triallik bir trial of sekhemas tamamlamanız lazım, sanıyorsam 70 küsür tokenlarda var 4 trial, ya da 10 triallik bir trial of chaos tamamlamanız lazım, o da aynı şekilde 70 küsür tokenlarda bulunuyor.
Bu tokenlar rastgele yaratıklardan düşüyor bu arada, düşme şansları bir miktar düşük o sebeple sürekli görmeyebilirsiniz ama aşırı nadir de değiller.
sizin cevabınızı da vermiş oldum böylece, tagliyorum @unconc3rn3d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 18 Aralık 2024; 14:58:51 > -
Witch mi oynuyorsunuz? Aynı anda staff ve spectre kullandırtmıyor bende???
-
witch oynuyorum , hocam affınıza sığınıyorum yanlış söylemişim , 3-4 aylık oyuncuyum , spectre ana item , staff 2.item slotu olarak eklemiştim , aynı anda sanırım wand ile sceptre aynı anda kullanabiliyordum :)
-
Anladım hocam.
İade talebim dün kabul edildi. Biraz para biriktirip PoE'in kendi sitesinden yükseltme yapmayı deneyeceğim bir de.
-
Aslında gayet basit bir işlem, nerede hata yaptığınızı anlamadım.
-
Poe 2 sitesinden create account deyince aşağıda steam simgesi çıkıyor, oraya tıklayınca steam üzerinden açmış oluyor hesabı ve eşleştireyim mi diye soruyor. Eğer kendin hesap açtıysan onun yerine bunu deneyebilirsin, denemediysen tabi.
-
arkadaşlar , düşen armorlar göğüslük eldiven vs. hangi sınıfa ait olduğu ile ilgili bilgi ayzan bir eyr varmdıır ?
-
Onların belirli bir sınıfı yok. Item için gerekli Intelligence, Strength veya Dexterity'niz varsa hepsini kullanabilirsiniz. Ama Melee karakter ile INT değeriniz yüksek olmayacağı için INT üzerine olan büyücü gibi karakterlere olan itemleri giyemeyebilirsiniz. ARPG'lerde veya genel olarak RPG'lerde Strength melee karakterler için Dexterity okçu karakterler için Intelligence ise büyücü karakterler için gereklidir. Bunlara göre skillerinizi ayarlayabilirsiniz.
-
Destek birimi gerçekten de çalışmayı askıya almış gibi. Forumlarında açtığım başlık, birkaç dakikaya sayfalarca geriye düşüyor. Herkesin bir derdi var ve cevap bulamıyorlar.
-
-
itopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyasıMSI MAG 275QF 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive-Sync HDR Ready WQHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYAhttps://www.itopya.com/msi-27-mag-275qf-180hz-05ms-gtg-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr-ready-wqhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26517#bTableUrunDetay
itopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyasıAOC Q27G2S 27" 165Hz 1ms HDMI DP G-Sync Pivot HDR Ready QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYAhttps://www.itopya.com/aoc-27-q27g2s-165hz-1ms-hdmi-dp-hdr-g-sync-qhd-ips-gaming-monitor_u25770#bTableUrunDetay
Arkadaşlar anlayan yorumlanabilir mi hangisi alınır
-
Hocam rapid ips bence , iki ekranda qhd ve hz oranları aynı neredeyse , insan gözüyle aradaki o farkı anlamak imkansız , rapid ips daha yeni daha iyi bi teknoloji diye biliyorum
-
Şimdi benim anlamadığım şu, madem ki her sınıf istediği her özelliği üzerine takabiliyor neden o zaman sınıflar var? -
Lore'a göre Sin isimli tanrı insanlara şefkatinden dolayı Beast'i yaratıyor ve onun sayesinde tanrılar uykuya dalıyorlar, yani insanları zalim tanrıların zulmünden kurtarıyor.
Zamanla çeşitli olaylar sonucunda Beast şefkatli bir canavar olmaktan çıkıyor, kanından ve etinden de oyunda kullandığımız güç mücevherleri yaratılıyor.
Tanrılar dışında fanilerin sihirli güçleri yok, PoE 2'deki Hooded one da önceden ölümlü olduğunu anlatıyor... Fanilere her türlü yeteneği sağlayan bu gizemli mücevherler.
Mücevherleri isteyen herkes kullanabilir, tabiî yan etkilerini göze alarak, çünkü Sin'in başka gizli bir amacı var mıydı halen bilinmiyor. Geçmişte mücevherleri insanlara monte etmeye çalışanlar da oldu ve sonuçları pek parlak değildi. :) PoE lore'u güzeldir, yazdıklarım sadece konu başlıkları.
Sınıflar'ıysa Ascendancy özellikleri ve pasif ağacında başladıkları yer belirliyor aslında, bu özellikleri almadan bireysel hikayeleri dışında birbirlerinden çok farkları yok.
-
Merhaba arkadaşlar. Oyunu almayı düşünüyorum. Coinler çok önemli mi acaba? 46 dolarlık paketi almaya gerek var mı? Bir de oyun erken erişimden çıktığında kastığımız itemler , leveller vs her şey sıfırlanacak mı? Bilgi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X