Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: GalaxySpınn Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.632
Cevap
112
Favori
326.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sen ne istersen onu anlayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: smalhero

sen ne istersen onu anlayabilirsin

Senin yazdığın mesaj ile benim mesajımın bir ilgisi var mı? Senin ne anlatmaya çalıştığını soruyorum sana. Yoksa seni neden anlamak isteyeyim ki?

Sokak kavgasındaymışız gibi sen ne istersen onu anlayabilirsin yazmış. Bu sene teşekkürü bir puanla mı kaçırdık?

• POE1'e çevirmişler oyunu

• tjrr kullanıcısına yanıt

Oyunun beklenen popüleritesini göz önünde bulundurup destek birimini erken erişim çıkışı öncesi güçlendirmeleri gerekirdi esasen. Tamamen şirket taraflı planlama hatası.

Destek biriminin hala mail ile çalışıyor olması da abes bir durum. İnternet siteleri üzerinden ticketlı bir sistem kurmak bu kadar zor olmamalı, üçüncü parti hizmet dahi alabilirlerdi.

Bu arada ben erken erişimin ikinci günü attığım mail'e sonunda cevap alabildim. Karşılığında cevap verdim, 30 saat geçti hiçbir dönüş olmadı. Cevap alabildiğinizde dahi süreç doğru düzgün işlemiyor 

• Bu arada nvidia app sildim baya faydalı oldu tavsiye ederim .

• Şuan bazı haritalarda anlık ms 100-150 lere çıkıp iniyor, bazı haritalarda ise stabil 35ms alıyorum. Herkes de durum şuan böyle mi, oyunla mı ilgili yoksa benim netimle mi ilgili çözmeye çalışıyorum fakat netimde bir yavaşlık yok gibi görünüyor emin olamadım superonline olunca insan 10 kere düşünüyor lanet firma ya.

• Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt

Dediklerinizde son derece haklısınız, altına imzamı atarım.  

Gözünüz aydın mı diyeyim; ne diyeyim; bilemedim.  

• Kage. kullanıcısına yanıt

Sabit 47-48 bende.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Anlaşılan bunlara yeniden ulaşmam gerekecek, taahütüm bitene kadar sabır. Teşekkürler ben oyundan sanmıştım :<

• ya bu poe2 çok mu zor bana mı öyle geldi? elden ring gibi. diablo 4 yeni başlayanlara acıyodu bu böyle bişe değil yav

• Trial'da özellikle 2. kat boss'unda Honour yetmiyor ne yapılabilir? 1300 honour'ım var ilk katı ve boss'u kayıpsız tamalıyorum 2. katın boss'un da ateş ve buz saldırısı yapan 2 boss'tan 2 kere hasar alsam bitiyor honour.

edit: 2. kattaki ateş ve buz boss'ların ikisini de %5 cana indirdim, buz olan ölünce diğerinin canı full'lendi ve savaş alanına buz fırlatan tuzaklar açıldı çok zorlamışlar. Youtube'dan bakıyorum 1 tanesi ölünce diğerinin canı full'lenmiyor bende neden full'lendi anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 20 Aralık 2024; 5:48:52 >
  • Bende aranıza katıldım ilk kez bu tarz oyun oynayacağım souls zorluğuna alışkın biriyim ama oyunun mekanikleri ve gerekleri hakkında hiç bir bilgim yok önerilere açığım
  • İlk defa Witch oynuyorum, başlangıç tavsiyesi olan varsa dikkate alırım. En çok da itemlerden gelmesi elzem özellikler hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivalo -- 20 Aralık 2024; 4:36:52 >
  • Arkadaşlar jenerik item tavsiyeniz var mı her classa olsa olur dediğiniz? Godrim olması lazım öyle bir başlık var mesela 35 civarı all resistance veriyor. Onu alsam çok ciddi fayda sağlayacak bana ki listemde ilk sırada. Başka bu tür item var mı yakaladığınız?

Benim infernalist nerflenmiş bu arada. Spirit ihtiyacı ve mana harcaması epey artmış. Zaten mana puanı için ayar gelir deniyordu burada da epey dile getirilmişti karakterlerin neredeyse hiç mana harcamayışı.

Niyetim evet ara vermekti ama oyunu bıraktıktan sonra bu hafta içim bomboş geçti akşamları hiçbir şey yapamadım. En azından günde bir iki level alsaydım keşke pişmanım biraz. Bu akşamdan başlayıp hafta sonu yardırıp karakteri kafamda oturtmak istiyorum en azından resistleri vs. ayarlayıp.

• İlk oyundaki satın alimlarımız aktarılacaktı diye biliyorum. Erken erişim bittiken sonra mı olacak bu.
    Steam'den oyunun 26.99'luk paketini aldım ama ilk oyunda aldığım stash tab'lar görünmüyor oyunda. Steam hesabımı bağladım oyunun Web sitesinden.
  • paxal kullanıcısına yanıt

Oyunda kullanılabilir olan stash tab'ler aktarıldı, kullanıyoruz. Mevcut oyunda aktif yeri olmayan stash tab'ler henüz aktarılmadı. Harita tab'i aktarılmadı meselâ, üzerine çalışıyorlarmış ama yılbaşı tatiline girmişlerdir diye tahmin ediyorum, yılbaşından önce oyuna dokunmazlar artık. Umarım yanılırım.

Monk kötü dedik, başlarda kötü gözüküyordu gerçekten de. Ancak iyi bir bütçe ile en dayanıklı ve yeteri kadar hasar verebilen sınıf monk gibi gözüküyor. Evasion/armor/life ve energy shield'ın hepsini birden çok iyi seviyeye getirebiliyor, yeter ki para olsun iyi bir body armor alabilinsin. Uzun vadeye yayılmış tek bir karakter oynamak isteyenler için monk tercih edilebilir. Melee olmasına da gerek yok, bir Sorc performansı beklenmezse güvenli bir orta/uzun menzilden güzel farm yapılabiliyor.

• Sadece diablo 4 oynamış ve bir haftadır poe2 oynayan biri olarak yeni başlayacak arkadaşlara monk tavsiyesi verebilirim.

Hiçbir build tavsiyesi bakmadan, lightning build ve çan ile act1 bossunu tek denemede geçerek kendimi de şaşırttım. Oynaması bir hayli keyifli.

Levelling'de pek parlak değildi ama endgame'de fena değil. Ben de şu linktekine benzer bir build yaptım, gayet güzel şu an

maxroll.gg
    Home News, Guides, Tier Lists, Builds & More - Path of Exile 2
    https://maxroll.gg/poe2/planner/fi1xz0z9
  • Selamahali kullanıcısına yanıt

Müsait bir vakitte bakayım.

Para varsa monk ile sürekli gelişim imkânı var. Sorc gibi yapılacak bir şey kalmadı demiyorsunuz. Benim +5 wand haricinde ihtiyacım kalmadı meselâ, her slot'ta piyasadaki en iyi item'lardan birine sahibim. T15'de ölecek gibi değilim ama T15 oyunun sonu değil, sonun başlangıcı diyebiliriz sanırım, değil mi? Defansif katmanlı build'leri daha çok seviyorum ben.

Erken Erişim süresince tüm classları Endgame'e taşyacağız sanırım, yeni eklenecek içerikler de gelecek. Dediğiniz gibi, bu oyun aslında bittikten sonra başlıyor. :)

• 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.