Gem-Essence-Currency bu 3 tanesi banko bence. Oyunun çok başındayız ve zaten bu stash tab'ler sürekli indirime girecek premium stash tab'leri de ihtiyaç durumuna göre zamanla alırız. Ben şimdilik ilk 3 yazdığımı ve 1 tane de upgrade to premium almaya karar verdim. Endgame olur, market açılır loot farm'lar başlar yer ihtiyacı olduğunda o zaman alırım ekstra tab'leri. |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (311. sayfa)
-
-
Mantıklı hocam ben de benzer şekilde alacağım şimdilik ihtiyaç olduğu kadar
-
Deneyen olmuştu ve eklenmişti sanki.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fatality_windowed fullscreen ve foreground / target FPS monitor refresh değerinin 2-3 fps altına ayarlayıp dener misiniz?
Alıntıları GösterTeşekkürler.Ekran değerlerinin altındaydı zaten hedef, hatta 60a çektim öyle denedim yine oldu. Şöyle çekebildim görüntü kötü olmuş ama anlaşılıyor problem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 13 Aralık 2024; 21:48:22 >
-
Stash tab olarak ben görseldekileri aldım, açıkçası denemek de istedim nedir ne değildir. 35 de cebime kaldı.
Satın alım geçmişinize bakmak için şu adımları izleyebilirsiniz;
1- POE Sitesine girip hesabınıza giriş yapın. Sonra sayfanın en üstünde hesap adınız yazıyor, ona tıklayın.
2- Açılan sayfada sağ tarafta listedeki menüde "View Transactions" kısmına gelin.
3- Buradan da "View Microtransactions" bölümüne gelip kontrol edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 14 Aralık 2024; 16:21:26 > -
34 seviyeyim daha bı tane lighting ring düşmedi. Ne uyuzsun sen yaa.. Act 2 de ki final bossu için ihtiyacım var.
Dreadnought veya Deshar'da bulabileceğim söyleniyor ama yok gelmiyor.. o değil zırhlar da da yok... -
quote:
Orijinalden alıntı: NeCRiS
Gem de al hocam yeterli şimdilik.genelde o öneriliyor gibi hocam.alayım bende.teşekkürler.
-
Skill kullandığınızda karakterin sabit kalmasını istiyorsanız şunu yapabilirsiniz.
* G tuşuna basıp skill penceresini açın.
* Sabit kullanmak istediğiniz yeteneği bulun.
* Kırmızı daire içine aldığım işarete tıklayın.
* Sağ altta ok işareti ile gösterdiğim boş kutuyu tikleyin.
Artık o yeteneği kullandığınızda karakteriniz sabit duracaktır.
-
-
burada videodaki gibi stash benim öyle gözükmüyor. mesela yanda sekme yok bende. nasıl yapılıyor?
OliviannayoutubeBu videoyu beğendiyseniz beğenmeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayın! 🔔 Gelecekteki içeriklerimden haberdar olmak için bildirimleri açın. İyi seyirler! 🎉🎮 Twitch için https://www.twitch.tv/olivianna_ts Discord için https://discord.gg/olivianna-1090807449855995975 Discord'a girebilmek için - https://www.youtube.com/watch?v=cgKBvAUvzIQ&t Stash Tab İndirim Tarihi İçin https://poedb.tw/us/ #pathofexile #rehber #türkçerehber #currency #nasılyapılır #elkitabıhttps://www.youtube.com/watch?v=ipB0a8gftN8&ab_channel=Olivianna -
hocam alım geçmişini nereden görüyoruz? hangisini aldım hangisi almadım karıştırdım.
-
Sitesi üzerinden bakmıştım karıştırırken :)
-
Premium Quad Stash Tab 4 tane tab i birleştirip tek bir tab e döndürülmüş hali.120 altın fiyatı 1 tanesi 30 altına geliyor.Premium Stash Tab Bundle 165 altın.6 tane yan yana tab veriyor ve tanesi 27.5 altına geliyor.Şimdi burda Quad ın en büyük artısı bir pazarı gibi herşeyi tıkabiliyorsun.Çok ilerleyen seviyelerde millet zaten bu quad lardan birçok alıyor.Zaten bu noktaya gelmek için çok uzun süre harcaman lazım.O noktaya gelirsen zaten 25 usd lık 600 altınlık paketide alırsın gidersin quad lardan 5 tane alırsın.
-
Evet şimdi hiç yapmadı mesela, muhtemelen oyun kaynaklı.
Yalnız benim oyunda sürekli takılmalar oluyor drop gibi, chaos trialdan düştüm mesela az önce de, tıkandı ve attı resmen.
Kablosuz netten olabilir diye kablo bağladım fark etmedi. Oyun ayarlarını düşürdüm o da fark etmedi.
16 gb ram - 4050 ekran kartı ve ssd var, notebook kullanıyorum.
-
Sadece "upgrade to premium stash tab" alınca stash tab'te görsel bir değişim oluyor mu? Market kapalı olduğu için şu an bişey anlaşılmıyor mu? Az önce aldım hiçbir şey değişmedi acaba işlemedi mi? 4 tane standart stash tab'im aynı duruyor
edit: 10 dakika sonra tab 4 yeşil renge döndü. Aklınızda olsun satın alımlar anında yansımayabiliyor demekki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 14 Aralık 2024; 0:58:35 > -
Indirim bitmeden, Poe1'in sitesine girip shop kismindan map tabi de alin. Kesin olarak gelecek zaten ve cok ihtiyac var bu tabe daha simdiden, muhtemelen fazla uzatmazlar. Bir daha indirim beklemeye gerek yok siteden cekin, poe2'ye transfer olacak zaten.
-
Bu hangi arkadaşın aklına geldiyse bence tedavi görmesi lazım
-
Oyun ve server'larla alâkalı büyük ihtimalle, sisteminiz gayet iyi.
-
F1’e basıp latency’ye bir bakın sağ üstte panel açılıyor o panelin altında yeşil network göstergesini takip edin bende de mesela bugün sürekli lag spike var Superonline yüzünden oluyor. Ping test’lerinde 3 saniyede bir 400’e fırlayıp iniyor ping. Google’a ping test yazıp meter sayfasına girip server’ı frankfurt yapıp 6-7 kere test atın bakalım ping fırlayıp iniyor mu? Orada sıkıntı yoksa oynadığınız server ile alakalıdır muhtemelen
-
Kontrolcü ile oynayanlara 1 öneri (her ne kadar oyuna giremesem de) , sağ analog ile yere düşen eşyalardan istediğinizi alabilir ya da dipdibe duran aksiyonlar arasında seçim yapabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X