Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Gilthaniel Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.536
Cevap
128
Favori
398.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet tamamlanmadan çıkamazsın, tekrardan başlaman lazım. Kaybetme gibi bir şey söz konusu değil. İstediğin kadar labirentte girebilirsin. Karakterini yükselttikten sonra bile girmeye devam edebilirsin (Enchantment için). Her seviye labirent, tamamlandıktan sonra sadece 1 kere 2 skill puanı verir. Toplamda 4 labirent 8 skill puanın var.
  • Bazi buildlere bakiyorum, esya uzerine takilan gemslerde, ayni gem birkac esyaya takilmis goruyorum. yani uzerinizde ayni gemden birkac tane var. bir tane takmak yeterli degilmi ? yada birkac tane takmak daha mi guzlu yapiyor ? mesela 1 take takinca 10damage vuruyorsa 3 gem takinca 30 damage mi vurmaya basliyor ?
  • Mr.Blue kullanıcısına yanıt
    Hayır, dediğin olay nadiren olur. Mesela adamın 2 tane 6 link eşyası vardır, aynı 2 gemi iki eşyaya da takar, birini alan vuruşlarına diğerini boss vuruşlarına göre destek gemlerini dizer, iki tane aynı gem olur ama kullanım işlevleri farklı olur. Yoksa aynı gemi tekrar kullanmak skill i güçlendirmez.
  • Bu lig çok fazla oynayamadım açıkçası takip de edemedim.

Simulacrum 20 wave+ bossu öldürebilecek bütçesi 20 exi geçmeyecek bir build önerir misiniz? 20ex'in altına bunu yapabilecek build var mı tabi onu da bilmiyorum

Mümkünse marauder ya da shadow olsun. Hali hazırda 90+ var çünkü bunlar.
  • Sorularima cevaplariniz icin tesekkurler
    bu uniq esyalardan cok nadir dusuyor, act 7 ye geldim, ama cok bulamadim. Nasil bulurum ?
  • mechatengu kullanıcısına yanıt
    o kadarini bilmiyorum
    ben hep yerdekinleri aliyorum ")
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blue

Sorularima cevaplariniz icin tesekkurler
    bu uniq esyalardan cok nadir dusuyor, act 7 ye geldim, ama cok bulamadim. Nasil bulurum ?
    Aslında 2 3 deliriumda bir denk gelmesi lazım. Delirium'u ne kadar uzun götürürsen düşecek item sayısı ve çeşidi artacaktır. Bu arada uniqe eşya düşürmeye pek bel bağlama, çoğu çöp, çoğu belli buildler için kullanışlı tabi çok pahalı uniqeler var ama 1000+ saat oyun tecrübem var actlar arasında para eden uniqe dusurdugumu hatırlamıyorum. Eğer buildin için ihtiyac duydugun bir esya varsa direk onu satın almaya calıs bekleme dusmesını.
    Path of Exile
    Trade - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/trade/search/Delirium
    çok kullanışlı istediğin itemi istedğin şekilde aramanı sağlıyor.

• SeyyeHan kullanıcısına yanıt
    deliriyumlarda gucleniyorlar daha az kill aliyorum dolayisiyla o bulut gidiyor, ") bugune kadar 4 item dusecek kadar uzatabildim.
    dusen malzemeler konusunda haklisin cok iyi item dusmuyor bende filtre yaptim, sattiginda iyi currency edecek seyleri gosteriyor , digerlerini almamaya basladim, sandikta yer kalmadi zaten ")
    poe.trade adresinden de bakiyorum. malzeme ihtiyaci icin, henuz almadim item ama bi cekic sattim ))
  • oyunu ps4 de oynuyorum. premium stash aldim. esya satarken sadece 1 tabi mi kullanabiliyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S R T kullanıcısına yanıt
    Ben pc de oynuyorum ama degisiklik olacagini sanmiyorum. her premium stash tab uzerine sag tikladiginda , public secersen, o tab daki esyalar satista listelenir. Yani premium stashlarda birden fazla tab kullanabilirsin.
  • Poe de indirim ne zaman olur ? indirim olursa bende stash tab almak istiyorum, hatta currency , essence ve map da alacagim.
    cevap icin tesekkurler. evet dediginiz gibi ben de public isaretli degilmis. birden fazla tab simdi kullanabiliyorum. ben de corona surecinde basladim oyuna bunca yil neden oynamamisim kendime kiziyorum. eski bir diablo oyuncusu olarak d3, poe'nin getir goturunu yapar. templar basladim 84 levelim. gem olarak purifying flame ile vave of conviction kullaniyorum. mapler zorlamaya basladi varsa tavsiyeleriniz alirim

• quote:

Orijinalden alıntı: S R T

cevap icin tesekkurler. evet dediginiz gibi ben de public isaretli degilmis. birden fazla tab simdi kullanabiliyorum. ben de corona surecinde basladim oyuna bunca yil neden oynamamisim kendime kiziyorum. eski bir diablo oyuncusu olarak d3, poe'nin getir goturunu yapar. templar basladim 84 levelim. gem olarak purifying flame ile vave of conviction kullaniyorum. mapler zorlamaya basladi varsa tavsiyeleriniz alirim
    Bende yeni basladim, sen yine ileridesin ben 86 lvl ranger-deadeye oynuyorum, act 9 da olmeye basladim ") iyi itemlar gerekli. maplere ben yabanciyim daha, o map makinesi zamazingosunu yapmadim daha, diabloada ki gibi run-rush-kill gidiyorum. bicok bilmedigim sey var malesef

• bu vault key ile kapiyi acamiyorum, bug oldu herhalde, ciktim girdim ama yinede olmadi.
    yada ben nerde yanlis yapiyorum ?
    cozdum ,

birinci anahtari cevirince donmesini tamamlamadan ikinci anahtari cevirmek gerekli
  • Ps4 standart lig de oynayan varmi?

• bu harita cihazini da yaptik, oyun bitti mi simdi noldu ? bundan sonra ne yapacagiz ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blue

bu harita cihazini da yaptik, oyun bitti mi simdi noldu ? bundan sonra ne yapacagiz ki ?
    Oyun simdi basliyor (: yaratiklardan cikan map leri cihaza koyup gorevleri tamamlayacaksin. Atlas haritasini bitireceksin.

• GreldoR G kullanıcısına yanıt
    haritaladaki yaratiklar benden guclu :0 bir haritaya girdigimde 4-5 defa oldum.
    benim sanirim item setleri yeniden secmem lazim. defansim zayif
    Haritalara başlamak için en az 3000-3500 hp / enerji olmalı, ayrıca resistanslar en az %75 (kaos %20-30 civari olabilir)
    Karakter ya armoru yüksek (50%+) olmalı ya da kaçınması(dodge/evade %60+) iyi olmalı. Bunlar yoksa ölmek normal, statlarını bir at defans kısmından bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.