Şimdi Ara

PATH OF EXILE - HEIST 18 EYLÜL (ANA KONU) (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.041
Cevap
47
Favori
280.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yönetici mesajı uygun bulmamış neyse komple değiştireyim bari.

    şunu bırakayım buraya RNG'im tavan yapmış durumda.
    https://www.twitch.tv/videos/163720895



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saldour -- 2 Ağustos 2017; 1:6:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon 3 parti halinde oynamak isteyen pm göndersin lütfen. Nevale hazır cuma akşamı için :)
  • fermous F kullanıcısına yanıt
    Ben bilmiyorum maalesef premium stash dışında nasıl satış yapıldığını. Forumda bir shop yaratılıp oradan poe.trade'e mi aktarılıyordu öyle bir şeydi sanırım.
  • 3.0 Patch notları açıklanmış. Yazı duvarının hepsini okumadım ama RF (self cast ve totem) ile SRS nerf sopasını yemiş gibi sanki. Scion'a güzel haberler gelmiş.

    Neyse ki bizim build çok ağır sopa yememiş.
  • Senin build ne hocam
  • Fabrice kullanıcısına yanıt
    Aurabot denilen necro buildi nerf yedi ve double dip saçmalaması da bitti. Assassinlerde biraz elden geçmiş.
    Ascendant ascendancyleri de güzelce elden geçmiş, biraz daha oynayan sayısı artar herhalde Scion artık.


    Gelelim fasulyenin faydalarına 3.0 a hangi buildle başlasam karar veremedim. Glacial cascade templar/witch düşünüyordum ama betada frost blades raider ile çok eğlendim, ibre ondan yana genel olarak. Ama bir taraftan fire nova mine saboteur ve şu yeni yıldırım topu büyüsü de göz kırpıyor. HALP!!!
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Essence'da ben TS Raider oynamıştım. Mümkün değil hiç bir karakter Raider kadar hızlı map temizleyemez. Son derece keyifliydi ama boss gördü mü daha darbe gelmeden ölüyordu maalesef.

    Frost Blades de map temizleme için birebir. Single target ise maalesef zayıf. GC sanki biraz güzelleşmiş gibi, olabilir.

    SRS biraz nerflenmiş gibi görünse de hala OP. SRS ile yanlış yapma olasılığı da yok gibi, gayet emniyetli build.

    RF Berserker patlaması bekliyorum ben bu lig. Pohx sağolsun bayağı popüler etti. Yukarıdaki mesajımda RF nerf yemiş dedim ama passive node'lardan gelenler ile birlikte çok önemli değil. %5-10 belki tam hesaplayamadım. Hala çok güçlü.

    Neyse ki benim kafam build konusunda çok rahat. Ne oynayacağımızdan yana tereddütümüz yok, Cuma'yı bekliyoruz.




  • Fabrice kullanıcısına yanıt
    Srs oynayan çok fazla olacağı için item kıtlığı olacak gibi geliyor bana özellikle baron srs oynayanlar çok sıkıntı çekecek diye düşünüyorum.
  • Baron olmadan da SRS yeterince güçlü diye düşünüyorum. Ama özellikle lig başında Baron gerçekten çok pahalı olacak.

    Totem oynayabilsem aslında ne güzel. Flameblast totem mis gibi olmuş. Gel gör ki open beta'dan beri totem gördüm mü midem bulanıyor.
  • SRS oynarken Baron hemen gerekli değil düşük seviyelerde. 300-600 STR ye kadar tek gideri +2 minion gem aslında. Zombilere de güzel buff geldi, daha iyi seviye atlar o build. O zamana kadar da düşer fiyatları, eninde sonunda düşük seviye bir kafalık. Ama ilk 10 gün fiyatı tavan olur.

    Totem buildleri beni de çok bayıyor, 40. seviyeyi geçemedim hiç birinde. Sevdiğim tek yanı flameblast toteminin çıkardığı ses, sanki sniperla ateş edilmiş gibi yankılanıyor uzaktan.
  • Sezon not açıklamasından sonra başlangıç buildi ne önerirsiniz. Nerf yememiş, uygun bütçeli birkaç tane önerirseniz güzel olur.

    (Aklımda life srs ya da life kb+barrage vardı. Srs kırpılmış. Barrage de durum nedir bilmiyorum. End game için iş görür mü?)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdede80 -- 2 Ağustos 2017; 16:40:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mdede80

    Sezon not açıklamasından sonra başlangıç buildi ne önerirsiniz. Nerf yememiş, uygun bütçeli birkaç tane önerirseniz güzel olur.

    (Aklımda life srs ya da life kb+barrage vardı. Srs kırpılmış. Barrage de durum nedir bilmiyorum. End game için iş görür mü?)

    barrage da bir şekilde kırpıldı. critler nerf yedi çünkü
  • Barrage ve SRS'ye gelen nerfler çok rahatsız edici değil. Barrage hala single target kralı. SRS'de hala Tier 1 build. İkisini de oynayabilirsiniz bence.

    RF Berserker çok revaçta. Pohx'un youtube'da videoları bayağı insanın aklını çeldi. Hem ayı gibi tank hem de bayağı hasar veriyor. RF'nin kendisine biraz nerf geldi ama burning damage buff'ı ve passive node'lar ile çok hissedilir olmayacak. RF'nin güzel yanı sadece 4 link istemesi. Çok hızlı bir şekilde ilerleyebiliyorsunuz.

    Totem oynayabilen için her zaman iyi bir başlangıç seçeneğidir. Özellikle PoE'ye yeni başlayanlar için. Binbir tane mekaniği öğrenene kadar emniyetli şekilde map farmlamak için birebir. Reflect derdi yok. Flameblast, Ancestral Warchief, Frost Blades vs. ne koysan iş görüyor totemde.
  • Totem build oynamıştım 40 lvl e kadar bazı gemleri bulamıyorum nedense ncplerde yok buildimde gördüğüm gemler.
    Birde vaal gemlerin olayı nedir
  • tembelcoder T kullanıcısına yanıt
    bende yeni öğreniyorum oyunu fakat library mapini tamamen bitirince galiba bir npc oluşuyor orada ve o npcden sanırım oyundaki bütün gemleri alabiliyorsun belli bir mebla karşılığı.
  • Güncellemeden sonra config dosyasından texture kalitesini kötü yapmama rağmen aynı duruyor böyle duruncada kasıyo oyun bir yapamadım :)
  • kolay kasmalık ve ıtem yapmalık bı buıld soylermısnız yerı lıgte?
  • https://www.youtube.com/watch?v=TSzdFRV8kaY
    Buradaki buildler hoş gözüküyor :)
  • Güncellemeden sonra oyunun chatinden kimseyle konuşamıyorum. Arkadaslarımda bana msg atamıyor. Varmı bir bilgisi olan, nasıl çözebilirim bu sorunu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Oyunda ne nedir, ne işe yarar gibi genel bilgiler veren İngilizce ya da Türkçe fark etmez bir rehber var mı?

    Yeni sezonla başladım oyuna daha yeniyim. Kafama göre build yapıyorum, gerçekten çok keyifli oyun.

    Marauder başladım, ana atak olarak sunder kullanıyorum şimdilik. Act 3 teyim. Bosslar dahil çok zorlanmadan ilerliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.