Şimdi Ara

Paten mi Kaykay mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzenim ikisi arasında kaldı,siz olsanız pateni mi yoksa kaykayı mı tercih ederdiniz ?
    Şahsen ben 2 buçuk aydır falan kayıyorum ollie falan yapmayı öğrendim. İstanbul'da Beşiktaş'ta Şişli Cevahir AVM'nin arkasında arkadaşlarımla da kaydım.

• Kaykay daha eğlenceli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Kaykay daha eğlenceli.

+1 kuzeni ikna edemedim illa konu aç dedi
  • Paten, kaykayı her yerde süremezsin ya da kullanamazsın. Kaykay daha eğlenceli ama paten daha uygun günümüz şartlarına.
  • Patenle kalabalik bir sekilde kaymak daha keyifli bence.Kaykay daha zor ama ikisi de benim çok hosuma gidiyor.Kuzenin hangisini istedigine kendi karar versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi böyle sorular insanlara sorulmaz ya çok saçma abi ruhu, kendisi nasıl istiyorsa onu seçsin. Bana göre paten çok saçma en iyisi BMX. Yani bi adam vardır arkadaş ortamı yüzünden bile kaykayı seçer diğeri çok daha garip şeyleri seviyordur paten daha hoşuna gider pateni seçer. Diğerinin stili daha farklıdır BMX'i vb. seçer. Yani kişiden kişiye çok fena değişien birşey bu. Ozaman futbolmu voleybolmu basketbolmu gibi bir konu açmakla aynı gibi nerdeyse.

Bunuda niye yazdım bilmiyorum ama bence kaykay.
  • bence BMX ama paten sürmek daha kolay ben paten sürüyorum ama şuan kaykay almayı düşünüyorum ikiside elenceli kendi tercih etmeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Havalı mı- Airsoft mu
    6 yıl önce açıldı
    Scooter mı yoksa vitesli mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BMX biraz pahalı kaykay havalı bişeydir ama kayılcak yer yok bende paten kayıyorum ayağına tam uygun olanını almassa ayağını acıtır dikkat etsin.
  • Kaykay için yer yok diyenlerin zihnine hayranım.Kaldırımlar,pazar alanları,boş yerler vs. aklınıza gelebilecek heryerde kayabilirsiniz ki.
  • Paten daha zevkli bence.Paten kullanirken sanki havada suzuluyormusum gibi hissediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.