Şimdi Ara

PATEN ile ilgili Sorular&Cevaplar (Habere konu olmuşuz, Link geldi) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
50
Favori
178.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Powermove

Downhill videom.

https://www.facebook.com/video.php?v=10152675902462660

video güzel olmuş sonuna kadar izledim sıkılmadan, bir ara sağda duran bir araçla yoldan geçen bir araç arasından geçtin, genelde böyle geçişler sağda duran aracın sol kapısı bir anda açılınca sıkıntılı bitiyor dikkat etmek lazım bayak yakın geçtin :)

sana bir adet go pro kamerası lazım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Downhill videom.

https://www.facebook.com/video.php?v=10152675902462660

video güzel olmuş sonuna kadar izledim sıkılmadan, bir ara sağda duran bir araçla yoldan geçen bir araç arasından geçtin, genelde böyle geçişler sağda duran aracın sol kapısı bir anda açılınca sıkıntılı bitiyor dikkat etmek lazım bayak yakın geçtin :)

sana bir adet go pro kamerası lazım :)

Teşekkürler hocam. Orada sağdaki araç durmuyordu aslında yavaşlıyordu durmak için. Kapı açılma ihtimalini hep göz önünde bulunduruyorum o an için araç hala hareket halindeydi o yüzden sıkıntı olmadı. :)

Evet go pro olsa işim çok kolaylaşacak dijital kamerayla denge problemi oluyor. Şuan bütçeyi ayarlamaya çalışıyorum en kısa zamanda alacağım artık. :)

• BU PATEN SAĞLAM MI ? 1 YIL FALAN GİDER Mİ ? İLK KEZ SÜRECEĞİM VE BU GÜN ALIYORUM

• quote:

Selçuk -11/04/2013 - 9:53 Bırak pateni, bisiklet için bile yolu olmayan bir şehirden bahsediyoruz. Ama her köşe başında halı saha var. Zorla futboldan başka bir spora yönlendirilmeyen gençlerden 2 tanesi çıkıp da farklı bir şeyle uğraşınca da böyle tepki alıyor işte...

Hürriyet deki bir yorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Powermove kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi günler benimde bir sorum olacak. Bende patene merak saldım ve sıfırdan başlıyorum.
    Hızlıalda
    Delta Paten YX-0151 Abec 7 Kırmızı (39-42) 125tl
    Delta Paten YX-0151 Ayarlanabilir Abec 13 140tl
    Busso Sx-100 siyah Alüminyum Paten 124tl
    Delta Paten YX-0119 ABEC 13 / Siyah 149tl gibi ürünler var. Hangisini önerirsiniz?

(hızlıalda 25tl indirim çekim var onu kullanmak için bu siteden bu markaları soruyorum.)

Konuyu biraz okudum abec 13 o fiyata olamaz diyorsunuz. Delta mı busso mu?

Yanıtınız için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowsprince -- 20 Kasım 2014; 8:33:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsprince

Hocam iyi günler benimde bir sorum olacak. Bende patene merak saldım ve sıfırdan başlıyorum.
    Hızlıalda
    Delta Paten YX-0151 Abec 7 Kırmızı (39-42) 125tl
    Delta Paten YX-0151 Ayarlanabilir Abec 13 140tl
    Busso Sx-100 siyah Alüminyum Paten 124tl
    Delta Paten YX-0119 ABEC 13 / Siyah 149tl gibi ürünler var. Hangisini önerirsiniz?

(hızlıalda 25tl indirim çekim var onu kullanmak için bu siteden bu markaları soruyorum.)

Konuyu biraz okudum abec 13 o fiyata olamaz diyorsunuz. Delta mı busso mu?

Yanıtınız için teşekkürler..

Powermove yerine ben cevap vereyim :)

Eğer gerçekten paten alıp kaymak istiyorsan f/p olarak Decathlon'dan almanı öneririm.
    Fit3 ve Fit5(ben kullanıyorum) en çok tavsiye edilenler. Hatta fit5 al gitsin, aradaki fiyat farkına kesinlikle değer. 25 lira indirimle bile aldığın patenler bunlardan iyi değil..
    www.decathlon.com.tr
    Decathlon | Türkiye'nin En Büyük Spor Giyim ve Malzeme Mağazası
    http://www.decathlon.com.tr/fit-5-paten-erkek-id_8303153.html

http://www.decathlon.com.tr/fit-3-paten-erkek-id_8216987.html

Rulmanlara fazla takılmana gerek yok çünkü düşük fiyatta olunca neredeyse hepsi en fazla abec5 yada abec3 kıvamında oluyor.

Tabi eğer sırf hediye çekini değerlendirmek için paten alacaksan bence hiç alma :)

• yaklaşık 1 yıldır paten sürüyorum ve başlarda tabi bende bilmiyordum ve dekatlon'dan oxelo fit-5 almıstım halen onu kullanıyorum tabi lastilerini degiştirdim bence gayet güzel orta düzey bir paten, yeni baslayacaklara tavsiye ederim.

fit-3 derseniz ilk başlarda tamam ama 1-2 ay sonra sıkılmaya başlayacaksınız o patenden cocuk pateni gibi birşey yani lastikleri falan kırılıyor arkadasın hep kırıldı.
  • Arkadaşlar bana yardım edin hele.
    Bana dışardan bakıldığında pek dikkat çekmeyen yani pek renkli olmayan ve ayakkabıyla giyilebilen, sağlam, kaliteli bir paten önerebilir misiniz?
    bir de eldiven lazım tabi ki içi jel dolgulu olan parmaklı parmaksız ikiside olur.
    Önceden başka sporla ilgileniyordum artık şartlar elvermediği için bırakmış bulunuyorum pateni hayatımın bir parçası olarak kullanmak istiyorum. ben 1 haftadır araştırıyorum sizden farklı güzel şeyler bekliyorum teşekkürler.
  • Arkadaşlar yeni başlayanlar için tek sıra (in-line) patenler sürüş güvenliği açısından daha emniyetli geliyor bana siz ne dersiniz? "OXELO DIABOLO" almayı düşünüyorum yalnız düz yüzeylerde mi iyidir, engebeli yollarda sorun çıkartır mı?

• ben pm atmayın yazınızı yenı gordum vaktım ve merakım olmDıgı ıcın sonradan bıraz okudum
    merhaba patenden anlıyorsunuz sanırım bısey sorsam bızım cocuga paten alacagım kursa gıdecekmıs okulda 9 yasında 37 kılo erkek
    subbo dıye bı marka 129 tl ye buldum paten evım.com da alumınyum ve sılıkon tekermıs
    decathlon da oxelo lar var daha uyguna bısey ıs gorur mu veya sunu al dıyecegınız bıraey olur mu cocuk sonucta ne kadar surer surebılır mı onu da bılmıyorum kardesı var arkadan o kullanabılır
    bır de 33 gıyıyo ayakkabıda bunda 35-38 veya 31-34 var buyuk olan alınabılır mı vs yardımcı olursanız sevınırım

• quote:

Orijinalden alıntı: muvakkit

ben pm atmayın yazınızı yenı gordum vaktım ve merakım olmDıgı ıcın sonradan bıraz okudum
    merhaba patenden anlıyorsunuz sanırım bısey sorsam bızım cocuga paten alacagım kursa gıdecekmıs okulda 9 yasında 37 kılo erkek
    subbo dıye bı marka 129 tl ye buldum paten evım.com da alumınyum ve sılıkon tekermıs
    decathlon da oxelo lar var daha uyguna bısey ıs gorur mu veya sunu al dıyecegınız bıraey olur mu cocuk sonucta ne kadar surer surebılır mı onu da bılmıyorum kardesı var arkadan o kullanabılır
    bır de 33 gıyıyo ayakkabıda bunda 35-38 veya 31-34 var buyuk olan alınabılır mı vs yardımcı olursanız sevınırım

Merhaba. Busso demek istediniz sanırım. Bence çok pahalı.
    Öneri olarakt; Decathlon da bütçenize ne uyuyorsa onu alın, fiyat arttıkça elbet daha iyi olacaktır. Başka yerlerde daha hesaplısını bulamazsınız, verdiğiniz paranın karşılığını alamazsınız.
    Ayak numarası olarak; mesela bu modelde numara ayarlanabiliyor, ayağı 33 ise 32/34 alınabilir.
    www.decathlon.com.tr
    Decathlon | Türkiye'nin En Büyük Spor Giyim ve Malzeme Mağazası
    http://www.decathlon.com.tr/play-4-cocuk-pateni-siyah-kirmizi-id_8157886.html

Bir de Diabolo'nun fren özelliği iyi değil, önermem.

• 5. sınıf öğrencisi kız çocuğu ayakkabı numarası 37-38 numara ve ilk defa paten sürecek. paten tavsiyesinde bulunabilir misiniz ? Ayrıca 100-150 TL arası bütçem var. Birde kendisinin pateni değil en azından patenin onu sürmesini istiyorum :)
  • Powermove kullanıcısına yanıt
    kardeş ben t freni yapdıgımda kendi etrafımda dönüyorum kaç kez düştüm yokuşlarda duramıyorum bi türlü herşey var t fen yok
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar 2 adet paten satmaktayım Oxelo fit 5, erkek ıcın olan modelı sarı sıyah ve 42 numaradır bayan ıcın olan modelı ıse gri mor ve 36 numaradır patenler sadece 1 kere takılıp denenmıstır oda maksımum 15 dakıka daha sonrasında bınemıycegımızı anlayıp kaldırılmıstır yanı sıfır ayarındadırlar tek cıftı ıcın 150 tl dusunuyoruz arkadaslar ızmır ıcı elden satıs olabılır alacak arkadasa sımdıden hayırlı olsun herkese ıyı gunler.

• ARKADAŞLAR PATEN E YENİ BAŞLIYORUM İLK PATENİM HAKKINDA YORUMLAR INIZI BEKLİYORUM
  • Merhabalar arkadaşlar bi hevesle paten sürmeye başlicam.
    Arkadaş oxelo freeride al dedi. Araştırdım iyi de bi paten.
    Kilo çok sorun olur mu patenlerde ? 95 kiloyum.
  • Arkadaşlar yeni başlayanlar için tek sıra (in-line) patenler sürüş güvenliği açısından daha emniyetli geliyor bana siz ne dersiniz? "OXELO DIABOLO" almayı düşünüyorum yalnız düz yüzeylerde mi iyidir, engebeli yollarda sorun çıkartır mı?

Kusura bakmayın, yanıt alamadığım için iletimi yineliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

Arkadaşlar yeni başlayanlar için tek sıra (in-line) patenler sürüş güvenliği açısından daha emniyetli geliyor bana siz ne dersiniz? "OXELO DIABOLO" almayı düşünüyorum yalnız düz yüzeylerde mi iyidir, engebeli yollarda sorun çıkartır mı?

Kusura bakmayın, yanıt alamadığım için iletimi yineliyorum.

Tekerleri yumuşaktır. Çıkarmaz elimde 43 numara var istersen satabilirim.
  • Arkadaşlar evde şans eseri yıllar önce bimden 40 liraya aldığım patenleri buldum Daha önce hiç binmedim bu sefer biraz deneyeceğim becerebilirsem artık daha iyide bir paten alırız Bu arada yeni başlayanlar için herhangi bir kaynak materyal site kanal video önerisi olan var mı biraz araştırdım ama çok dağınık videolar var kolaydan zora ders şeklinde bulamadım önerileri bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.