Şimdi Ara

PATEN ile ilgili Sorular&Cevaplar (Habere konu olmuşuz, Link geldi) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
50
Favori
178.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tony Bongiovi

biraz hort gibi olacak ama yeni başlayan birine şu iki modelden hangisini önerirsiniz

http://www.decathlon.com.tr/diabolo-erkek-paten-id_8125846.html#

http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/tempish-rebel-rollerblade-paten-37-40-numara-120661520

sizce hangisi daha iyidir. diabolo da fren varmış galiba o biraz güzel geldi bana ama diğerinin de adı var rollerblade yani herkesin önerdiği bir marka . hangisi iyidir sizce

Hocam o Rollerblade yazan tamamen sahtekarlık. Rollerblade değil o fason bir paten. O fiyata rollerbladein modeli yok. Hele bu sezonda. Oxelo almanızı tavsiye ederim.

@Lokomotif Portakal
    Var hocam öyle bilinçsizce kayanlar. Hem camiayı kötü gösteriyorlar hem de üzücü bir habere davetiye çıkarıyorlar.

• Bir de arkadaşlar sizden ricam, sormak istedikleriniz "lütfen PM atarak sormayın". Her gün bir sürü PM geliyor. Elbette ben de yardımcı olmak için açtım konuyu ama şöyle düşünün; bir yandan sürekli aynı sorulara cevap vermek yorucu oluyor diğer yandan eğer konu içinde sorarsanız aynı şeyleri merak edenler de öğrenmiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

quote:

Orijinalden alıntı: Tony Bongiovi

biraz hort gibi olacak ama yeni başlayan birine şu iki modelden hangisini önerirsiniz

http://www.decathlon.com.tr/diabolo-erkek-paten-id_8125846.html#

http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/tempish-rebel-rollerblade-paten-37-40-numara-120661520

sizce hangisi daha iyidir. diabolo da fren varmış galiba o biraz güzel geldi bana ama diğerinin de adı var rollerblade yani herkesin önerdiği bir marka . hangisi iyidir sizce

Hocam o Rollerblade yazan tamamen sahtekarlık. Rollerblade değil o fason bir paten. O fiyata rollerbladein modeli yok. Hele bu sezonda. Oxelo almanızı tavsiye ederim.

@Lokomotif Portakal
    Var hocam öyle bilinçsizce kayanlar. Hem camiayı kötü gösteriyorlar hem de üzücü bir habere davetiye çıkarıyorlar.

o zaman pm'den sorduğumu buradan sorayım hocam . 250 tl'ye kadar bütçem var daha da zorlamam lazım 300'e falan belki ama 300 den fazla çıkamam. bir öneri verebilir misiniz . istanbul'da oturuyorum her yerden alabilirim yani mağaza falan da gidebilirim. benim istediğim özelliğe uyan fitness paten oluyor galiba. uzun bir süre gitsin istiyorum senelerce yani önerdiğiniz var mı . diabolo iyi midir yoksa daha iyisini alabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

Direk olarak model tavsiye eder misiniz ? şuan hiç anlamıyorum baktığım halde

Hocam forumda sürekli tavsiye ettiğim Oxelo Fit 3 var. 140 TL civarı. O paraya alınabilecek tartışmasız en iyi sıfır patendir. İşinizi hayli hayli görür. Konforludur da ayağı fazla terletmez.
  • Hocam normalde 300 TLye piyasada çok güzel patenler var ancak şuan sezon olduğu için bütün firmalar 2014 model patenleri vitrine koymuş durumda. Haliyle 500TLden aşağı sıfır paten yok pek. Tavsiyem facebookta 2.el paten gruplarını takip etmeniz. Çok güzel fırsatlar çıkabiliyor. Temiz kullanılmış iyi bir fitness pateni rahatlıkla 300 TLye bulabilirsiniz. Patende zaten model (model derken yıl) çok farketmiyor. Aynı modelde kozmetik bir değişiklik 150-200 TL farkla satılabiliyor mağazalarda. (Örn. Rollerblade Fusion X3)

İlginizi çeken bir paten olursa linkini atarsanız yine yardımcı olabilirim.

Bakabileceğiniz gruplar:

https://www.facebook.com/groups/173602796145089/

https://www.facebook.com/groups/198825306984822/

https://www.facebook.com/groups/2elpaten/

Yine zaman zaman konunun en başında paylaştığım internet sitelerinden fiyatları kontrol etmenizde fayda var.

Sıfır düşünüyorum derseniz şuan da değerlendirebileceğiniz 2 paten var.

www.decathlon.com.tr
    Decathlon | Türkiye'nin En Büyük Spor Giyim ve Malzeme Mağazası
    http://www.decathlon.com.tr/diabolo-erkek-paten-id_8125846.html

Şahsi fikrimi soracak olursanız ben Freeride'ı tavsiye ederim. Abec 7 rulman var diğerinde 5. Yapı olarak da Urbana biraz daha yakın olduğu için yıpranma daha az olacaktır. Dolayısıyla uzun süre kullandıktan sonra da stabilitesinde çok değişme olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powermove -- 16 Temmuz 2014; 16:58:24 >

• yardımın için teşekkürler inceleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

Hocam bende yeni basladim 2. El cok az kullanilmis botunce cizikler olan powerblade fusion x3 aldim 300 liraya dengede durmamda sıkıntı yok fakat yön degistirme ve durmada sorun yasiyorum. Paten çok hizli bu arada :)

hocam nerden aldınız o fiyata acaba?
  • beyler yeni paten sürmeye başlıyzacamda aklımda bi busso abec 7 paten almak var bide delta abec 13 almak var bitanesi giriş seviye bitanesi pro ne yapiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GearWorLd

beyler yeni paten sürmeye başlıyzacamda aklımda bi busso abec 7 paten almak var bide delta abec 13 almak var bitanesi giriş seviye bitanesi pro ne yapiyim

Forumda bir kaç kez yazdım hocam Delta Abec 13 tamamen aldatmacadır. Abec 13 diye bir rulman yoktur. Şöyle söyleyeyim sadece Abec 9 rulman set almaya kalksanız 200-250 TL ödersiniz. İki paten yerine başka bir önerim Oxelo Fit 3 olur. Yok ikisinden birini alacağım derseniz Busso olsun.
  • Oxelo 3,5,freeride alınır ankara içi önceliklidir 43 numara giyiyorum
    Başka urban patenlerde alınır
    05386512405 watssapp
    05070172672 watssapp
    ikisinede yazabilir veya mesaj atabilirsiniz iyi günler.
  • yukarda numaralarıma mesaj atarsan ve fiyatta anlaşırsak decathlona gider denerim ayagıma olursa senden alırım ama 180 çok diyorsun. Gel anlaşalımundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prothedop -- 15 Ağustos 2014; 2:25:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

Direk olarak model tavsiye eder misiniz ? şuan hiç anlamıyorum baktığım halde

Hocam forumda sürekli tavsiye ettiğim Oxelo Fit 3 var. 140 TL civarı. O paraya alınabilecek tartışmasız en iyi sıfır patendir. İşinizi hayli hayli görür. Konforludur da ayağı fazla terletmez.

Fit 3 gider decathlondan çok rahat alabilirim ama fit 5 daha iyi bende onun için para bulmaya çalışıyorum. Sence bir fark varmı gidip o farkı vereyimmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prothedop

yukarda numaralarıma mesaj atarsan ve fiyatta anlaşırsak decathlona gider denerim ayagıma olursa senden alırım ama 180 çok diyorsun. Gel anlaşalımundefined

Hocam yıl olacak satalı ben
    Uygun fiyata bulmak dileğiyle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler fiyati dusuk ve kaliteli bir paaten varmi birde kav yil kadar dayanir duzgun suruldugu zaman birde ilk kez surenler icin tavsiyeler var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Öncelikle patene yeni başladım ve fit 3 aldım :) öncesinde başka markalarda sürünürken, üzerine "abce" 11 yazanlar mı dersin, 13 yazanlar mı dersin sacma sapan patenler arasında dolanırken hatta sipariş vermişken fit 3 ü görünce hemen iptal edip onu aldım. Süper kaliteli bir paten.

Olayı çözdüm arkadaşlar. yeni başlayanlar için bi kere en iyi paten fit 3. nedenler ise şöyle:

1. diğer dandiriklere göre çok kaliteli.
    2. Frame i kompozitmiş alüminyum değilmiş diye aldanmayın, diğer alüminyumlara göre daha dayanımlı ve uzun süreli (edindiğim bilgilere göre)
    3. abec 7-9 vs gerekli değil yeni başlayana. sonra çok hızlandı düştüm diye dert yanarsınız. yumuşak tekerlerk de hızı ve dengeyi etkilediğinden fit 3 çok uygun.
    4. tipi güzel 2. eli yaygın. decathlon dan denemeden ayak numaranız neyse o numarayla alın gitsin. dar gelsin ama bol gelmesin. önemli olan bol gelmemesi.
    5. diğer markaları 3 ay kullanıcan dağılacak. bu 1 sene gider en az.

arkadaşlar durma tekniği en önemli şey. yeni başlayan biri dizleri kırıp topuk freni olan bacağı iyice öne alıp frenini yapacak. Bunun dışında kaykaycı duruşu yapacak. bunu yaparken adımlarını kaldırabilir yani adım atarak da yapabilirsiniz. rollerblade in videoları var youtube da onlara göz gezdirin.

agresif ve slalom dan kim nasıl bi zevk alır bişey diyemem tartışacak değilim ama slalom nedir arkadaş ya:) neyse. daha çok ulaşım aracı olarak kullanıcam henüz parkta bahçedeyim :)

en önemli şeyi söylemedim. ilk patene bindiğinizde ayak topuklarını birleştirin ayak uçlarını birleştirmeyin. 90 derece olsun topuklar. bu şekilde küçücük ittirmelerle bi sağ bi sol yapın.kayarken anlık olarak tek ayağınız üzerinde ilerleyeceksiniz. sonra diğerinde. iki ayağı üzerinde normal yürüme hareketi yapanları görüyorum şaka gibi. 90 dereceye yakın bir açıyla bozmadan bir sağ bir sol ittirmelerle ufaktan ilerleyin. korkmadan.

selamlar

• fit 5 aldım ben dün ve çok ağır gibi geldi. çok rahat ve hızlı kayıyor ama kontrolü sağlamak çok zor. internette ağırlığını bulamadım tartı ile baktım 1 kilo ediyo bir tanesi. Ama hissedilen ağırlık 5 kilo :D Bununla asfaltta, kaldırımda kayılabilir mi? rahat olur mu ve patene-tekerlere zarar verir mi?
  • Onurguven kullanıcısına yanıt
    heryerde kayarsın, tekere bişey olmaz, olsa da ebayden ver siparişi gelsin 2 haftaya :)
  • BEYLER 44-45-46 NUMARA POWERSLİDE METROPOLİS PATENİMİ POWERBLADE ALMAK İÇİN SATIYORUM FİYAT OLARAK 450 İSTİYORUM AMA DH YE ÖZEL Bİ İNDİRİM YAPARIM İLGİLENENLER PM YOLUYLA ULAŞABİLİRLER RESİMLERİDE ORDAN ATARIM
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.