Şimdi Ara

PATEN ile ilgili Sorular&Cevaplar (Habere konu olmuşuz, Link geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
50
Favori
178.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CGunok

Hocam twitter hesabınıza bakınca gördüm konyadasınız sanırım tam olarak neresinden?

Fatih Işıklar mahallesindeyim Dedeman otelin o taraflarda ama Konya'da pek durmuyorum üniversite Ankara'da olduğu için.
  • sabahtandır patent diye okuyordum, bu patenin patentini almış, üstüne üretim yapmış adam vay be diyordum paten dehşet bişey, hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oslun -- 30 Nisan 2012; 1:49:59 >
  • Patent diye okudum yahu
  • Arkadaşlar paten ile ilgilenenler, almak isteyen veya yedek parça ihtiyacı olanlar var ise bu sayfaya bakabilir

Bir çok ürün bulabilir, veya istediğiniz ürünlerle ilgili olarak iletişime geçebilirsiniz

Hocam bu arada yeni patenin hayırlı olsun güle güle kullanman dileklerimle :)

Satışı yapılmış olan patenlerden sadece bir resim :)

PATEN ile ilgili Sorular&Cevaplar (Habere konu olmuşuz, Link geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 30 Nisan 2012; 1:59:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oslun

sabahtandır patent diye okuyordum, bu patenin patentini almış, üstüne üretim yapmış adam vay be diyordum paten dehşet bişey, hayırlı olsun

+1
  • Teşekkürler arkadaşlar. Alternatif başlık düşündüm ama bulamadım, google bile paten diyince patentle karıştırıyor.
  • nerdeyse 15 yıldır binmiyorum.bu paten işini Türkiyede ilk kullananlardanımdır..ama paten başka birşeydir.bir kere adada yarışmayada katılmıştım.

iyi günlerde kullan..

ve gerçekten sanki uzay üssü bir araca biniyoruz gibi millet bakardı nasıl duruyorsun diye..
  • Benim patenlerim geldi yurtdışından aggresive patenler. ama henüz elime ulaşmadı getiren bir dostumuz. Alır almaz bende konu açabilirim

Antalya da olupta dh de takılan ve paten kayan arkadaşlar var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Arkadaşlar paten ile ilgilenenler, almak isteyen veya yedek parça ihtiyacı olanlar var ise bu sayfaya bakabilir

Bir çok ürün bulabilir, veya istediğiniz ürünlerle ilgili olarak iletişime geçebilirsiniz

Hocam bu arada yeni patenin hayırlı olsun güle güle kullanman dileklerimle :)

Satışı yapılmış olan patenlerden sadece bir resim :)

Hocam size mi ait?

• quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

nerdeyse 15 yıldır binmiyorum.bu paten işini Türkiyede ilk kullananlardanımdır..ama paten başka birşeydir.bir kere adada yarışmayada katılmıştım.

iyi günlerde kullan..

ve gerçekten sanki uzay üssü bir araca biniyoruz gibi millet bakardı nasıl duruyorsun diye..

Teşekkürler hocam. Paten cidden bambaşka birşey, patenden sonra ayakkabı giymek istemiyor insan. Hele müzikle kayıldığında insan kendini bambaşka bir dünyadaymış gibi hissediyor.
    Milletin yanından geçerken tepkileri duyuyorum sürekli, en çok söyledikleri laflardan biri "nasıl üzerinde duruyorlar anlamıyorum" vs.

@FaLkenAuGe
    Şimdiden hayırlı olsun. Markası modeli nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Evet hocam bana ve kardeşime ait. Kardeşim İstanbul'da kayıyor kullanıyor. Bir yandan da Türkiye'ye yedek parça satışı yapmaya çalışıyoruz mümkün olduğunca, şu an için politikamız en iyi fiyat garantisi tüm ürünlerde

Referans konusunda da forumumuzun ikinci el bölümünde referanslarım mevcut, artı olarak SkateShop'tan ürün alan arkadaşlar ile de kontak kurabilirsiniz

Ülkenin Aggressive paten konusunda önde gelen kullanıcılarından Kadir Kandemir'e de paten getirdiğimizi belirtmek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 30 Nisan 2012; 2:23:08 >

• Gözünü sevdiğim İstanbulunda adam akıllı yol yok ki.Bisikletle bile çukurdan çukura girerken patenle ölürüm herhalde.

Küçükken (14 falan vardım herhalde) 80-90 liralık patenle keskin viraja girmiştim sokak arasında takla attım patenim kırılmıştı falan o günden sonra kullanmadım :D

Sormak istediğim şu var.Bu patenlerin lastikleri çok ses çıkıyor mu ? Plastik mi yoksa lastik mi direk ?
  • patent aldim diye okudum. Bir fotoya bakinca da paten patenti aldığını sandım patent de mi kulustur oluyormuş diye düşündüm.

neyse yatayım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurulmac11 -- 30 Nisan 2012; 2:26:29 >
  • bunları sürmek için yardımcı arkadaşının olması lazım . Ben daha çok şu büyük mağazalarda çalışanların kullandığı 4 tekerlekli her biri bi köşede olanlardan kullanmayı isterdim onlar daha rahat gibi

Örnek resim
    [simage]image5.sahibinden.com/photos/49/26/90/big_78492690l7u.jpg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eksi-1 -- 30 Nisan 2012; 2:33:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Gözünü sevdiğim İstanbulunda adam akıllı yol yok ki.Bisikletle bile çukurdan çukura girerken patenle ölürüm herhalde.

Küçükken (14 falan vardım herhalde) 80-90 liralık patenle keskin viraja girmiştim sokak arasında takla attım patenim kırılmıştı falan o günden sonra kullanmadım :D

Sormak istediğim şu var.Bu patenlerin lastikleri çok ses çıkıyor mu ? Plastik mi yoksa lastik mi direk ?

Aslında yol kayılmayacak kadar kötü olmadığı sürece asfalttaki bazı bozuklukların üzerinden atlaması, kaçmak falan zevkli bile oluyor.

Lastikler sadece kırtasiye patenleri diye tabir ettiğimiz 20-30 TLlik patenlerde plastik gibi olur. O patenler zaten tam vakit kaybıdır onlarda paten sizi götürmez, siz pateni götürürsünüz çünkü rulmanları yoktur. Orta halli ve kaliteli patenlerdeki lastikleri slikonun daha sertine benzetebilirsiniz. Plastik gibi çok sert değil, slikon gibi de çok yumuşak değil. Tırnağınızla hafifçe esnetebilecek kadar yumuşaklığa sahipler. Sertlikleri de A cinsinden değişir, benim ilk patenim 78A idi mesela, şuanki 80A. A cinsinden değeri fazla olan teker daha sert olur. Ses konusuna gelirsek, rahatsız edecek bir sesi yoktur ama yine de biraz ses gelir ki o ses rahatsız etmenin aksine özellikle hızlı giderken insana müthiş haz verir.

• hocam yokuş aşşağı giderken nasıl durdurulur? şuan video izleyemediğim için soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boolboxer

hocam yokuş aşşağı giderken nasıl durdurulur? şuan video izleyemediğim için soruyorum.

İlk olarak çapraz giderek, S çizerek hız kontrol altında tutulabilir. Ama dikkat edilmesi gereken nokta S çizerken dengeyi bozmayacak derecede dik durmak. Eğer eğilmiş pozisyonda durulursa hız bile kazanırsın. Ki olabildiğince hızlı gitmek istiyorsan mutlaka tekerler asfalta dik olmalı ve eğilmeli-kapanmalısın. Eğer yol çok dikse T fren veya topuk freni yapılabilir. O hızla giderken en etkili yavaşlamayı ağır T fren sağlayacaktır ama tekerleri de yıpratır uzun süre yüksek hızda T yapmak.

Ekleme:
    Topuk fren: çoğu fitness ve urban patenlerin arkasında bulunan kauçuk parçanın yere değdirilmesiyle yapılır.

T fren: düz giderken bir ayağı diğer ayağın arkasına 90 olacak şekilde atıp tekerlerin yere sürtülmesiyle yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powermove -- 30 Nisan 2012; 2:43:06 >

• Geçen sene yaz sonuna doğru nerdeyse her gün patentürk forumunda paten tavsiyeleri ve acemilik aşamasındakilerin nasıl sürmeyi geliştirdiklerini takip ediyordum. Yakımlarda paten satan bir yer olsa çoktan gidip almıştım.

Ama aşağıdaki sebeplerden dolayı vazgeçtim;

1) Basket oynarken ayağımı burktum (bilekten değil, taraklı kısımdan) 3 ayda zor iyileşti, 7-8 ay olmasına rağmen geçen hafta basket oynadım 2 gündür yine ağrımaya başladı. Patene başlasam 1 kez düşsem bile bir şey olur diye çekiniyorum.
    2) Paten nerden alınmalı, acemiyken 250-400 TL verip hevesim kaçınca kenara bırakmak istemiyorum,
    3) Basketi tek başına oynasam da sarıyor ama 24 yaşındayım Bostancı sahile gitsem tek başına nasıl öğrenirim, sıkılmaz mıyım...
    4) Gerçekten çok hevesleniyorum ama hadi 2 hafta 3 hafta gezdim, sanki daha sonra sıkılcakmışım gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

nerdeyse 15 yıldır binmiyorum.bu paten işini Türkiyede ilk kullananlardanımdır..ama paten başka birşeydir.bir kere adada yarışmayada katılmıştım.

iyi günlerde kullan..

Teşekkürler hocam. Paten cidden bambaşka birşey, patenden sonra ayakkabı giymek istemiyor insan. Hele müzikle kayıldığında insan kendini bambaşka bir dünyadaymış gibi hissediyor.
    Milletin yanından geçerken tepkileri duyuyorum sürekli, en çok söyledikleri laflardan biri "nasıl üzerinde duruyorlar anlamıyorum" vs.

@FaLkenAuGe
    Şimdiden hayırlı olsun. Markası modeli nedir?

Rollerblade solo hype

Daha çok hareketler yapmak amaçlı aldım bu pateni daha önceden fitness paten ve buz pateni kayıyordum bakalım şimdi ne olacak C.tesi günü paten elimde heyecan var önce Antalyada oldugum için skate parkı yok ama kapalı bi pazar var burda pazar olmadıgı günler orada kaymayı düşünüyorum 2 3 hafta full kasıp ardından diğer patencilerle dostluk kurup kaymayı düşünüyorum şuan tek başınayım

• Hocam başlangıç için bir paten önerebilir misin? Ucuz olması tercihimdir.
  • Ben daha yürürken başım dönüyo 2 adımda yoruluyorum paten hayalden ötesi olamaz heralde benim için çok isterdim videodaki gibi değişik hareketler yapmak ama imkansız Bizim burda bazen görüyorum çarşıda bisiklet ve patenleriyle bi grup dolaşıyo mal sürüsü doğru düzgün süremiyolar kalabalıkta dolanıyolar üzerine üzerine geliyolar insanın bir gün birine yapıştırcam valla arkadan :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.