Şimdi Ara

PATEN ile ilgili Sorular&Cevaplar (Habere konu olmuşuz, Link geldi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
50
Favori
178.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın :) Nereden geldi patenleriniz acaba?

Bu arada bir önceki sayfada kaldı ama buraya da yazmak isterim :)

Arkadaşlar paten ile ilgilenenler, almak isteyen veya yedek parça ihtiyacı olanlar var ise bu sayfaya bakabilir

Bir çok ürün bulabilir, veya istediğiniz ürünlerle ilgili olarak iletişime geçebilirsiniz

Daha fazla ayrıntılı sorular için feysbuk sayfasından ekleyip kullanıcıya sorularınızı yöneltebilirsiniz, profesyonel ve arkadaşça bir yaklaşım içerisinde istediğiniz cevapları alacağınızı garanti ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın :) Nereden geldi patenleriniz acaba?

Arkadaşlar paten ile ilgilenenler, almak isteyen veya yedek parça ihtiyacı olanlar var ise bu sayfaya bakabilir

Bir çok ürün bulabilir, veya istediğiniz ürünlerle ilgili olarak iletişime geçebilirsiniz

Daha fazla ayrıntılı sorular için feysbuk sayfasından ekleyip kullanıcıya sorularınızı yöneltebilirsiniz, profesyonel ve arkadaşça bir yaklaşım içerisinde istediğiniz cevapları alacağınızı garanti ederim

isviçrede rollerblade mağazasından bir tanıdık getirdi patenleri :)

Sizdende paten çantası alabilirim ancak şuan mevcut paten çantanız pek hoşuma gitmedi.

bunun gibi arkadan geçirmeli paten çantası arıyorum elinizde bu tür var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın :) Nereden geldi patenleriniz acaba?

isviçrede rollerblade mağazasından bir tanıdık getirdi patenleri :)

Sizdende paten çantası alabilirim ancak şuan mevcut paten çantanız pek hoşuma gitmedi.

http://www.grindhouse.eu/en/Shop/RAZORS/Rucksaecke---Taschen/RAZORS-Humble-VI-Backpack.html

bunun gibi arkadan geçirmeli paten çantası arıyorum elinizde bu tür var mı?

Var fakat kardeşim kendisi kullanıyor

Tekrardan hayırlı olsun patenleriniz :)

Dediğim gibi istediğiniz herhangi bir ürün olduğunda buradan değil de feysbuk üzerinden direk mesaj ile sorarsanız daha doğru yanıtlar alabilirsiniz çünkü asıl bilgiye sahip olan kişi kardeşim :)

• Yine aynı hataya düştüm. Patent diye okudum
  • @Flara
    @Powermove

Nasıl geçti turnuva ? Birde acaba turnuvaya ait video-resim felan var mı ?
  • @MeDaLion_
    Çok güzeldi, Ankara Üniversitesi favori olarak gösteriliyordu ama talihsizce son dakikalarda ceza alıp yenilince Erzurum Atatürk Üniversitesi şampiyon oldu. İstanbul Üniversitesi 2. Bilkent Üniversitesi 3. oldu. Oynaması başka zevkliydi, izlemesi başka.
  • Evet turnuva çok zevkliydi, her ne kadar 5 gün boyunca her gün maça çıkmış ve tükenmiş olsak da ciddi anlamda güzel vakit geçirdik. Favori gösterilen Ankara Üniversitesi'ni yendik, ikinci olduk, bu sene ikinci madalyamızı ve kupamızı kaldırmış olduk, çok hoştu. Arkadaşlardan resimleri alınca birkaç tane resim koyarım, sanırım bir tane havada uçarken resmim de var final maçından.
  • Bu arada tebrikler Flara, 2.liği hakettiniz. Ayrıca odtüyle maçınız son saniyeye kadar heyecanlıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powermove -- 13 Mayıs 2012; 0:56:55 >
  • Uzunca bir zaman asosyalliğin getirmiş olduğu stres ve bunalımdan sonra önce bir bisiklet almaya karar verdim :)
    Sonra bu konuyu görünce paten neden olmasın dedim ve pateni de bisikletin yanına ekledim :)
    Sormak istediğim birkaç soru var

Birincisi; konuyu baştan sona kadar okumadım kimse sordumu bilmiyorum ama patenle yokuş yukarı çıkabilir miyiz ? Malum İstanbul'da düz yol yok hepsi yokuş :)
    İkincisi; başlangıç seviyesi için önerebileceğiniz sağlam ve kaliteli 200-250 lira civarı paten var mı ? Ben herşeyi çabuk kavrarım ve öğrenirim o yüzden orta seviyede olabilir öğrendikten sonra beni baya bir idare etmesi lazım. :)

Son olarak çoğu patencide kask göremiyorum neden kask takmıyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth

quote:

Orijinalden alıntı: oslun

sabahtandır patent diye okuyordum, bu patenin patentini almış, üstüne üretim yapmış adam vay be diyordum paten dehşet bişey, hayırlı olsun

+1

Aynı şekilde ta ki mesajın gözüme çarpana kadar

Hep heves etmişimdir bende

• işim gereği hergün paten kayıyorum artık markette kaymaktan sıkıldım (carrefourda rollerlık yapıyorum)
  • @4thScratch
    Patenle yokuş çıkabilirsin, yoruyor tabi ama aşırı derecede değil.
    200-250 civarında Rollerblade'in güzel modelleri var. Ama malum yaz sezonu fiyatlar sürekli değişiyor, yeni modeller de çıktı bu sene. Bilinen bir markadan aldığın sürece kalite problemi yaşayacağını sanmıyorum. Ama ihtiyaçlarına göre seçim yapmalısın. Mesela başlangıç için yüksek frame ve 100mm teker baya zorlar tavsiye etmem.
    Şahsen ben kaska pek gerek duymuyorum, insan düştüğü zaman refleks olarak hemen başını korumaya meyilli. Ciddi düşüşlerim oldu ama genelde elden, dizden, dirsekten yaralandım. Tabi bu demek değildir ki gereksiz. Aslında riske bile atıyorum, kaskı her zaman tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Hand Luke

quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

quote:

quote:

quote:

quote:

Geçen sene yaz sonuna doğru nerdeyse her gün patentürk forumunda paten tavsiyeleri ve acemilik aşamasındakilerin nasıl sürmeyi geliştirdiklerini takip ediyordum. Yakımlarda paten satan bir yer olsa çoktan gidip almıştım.

Ama aşağıdaki sebeplerden dolayı vazgeçtim;

1) Basket oynarken ayağımı burktum (bilekten değil, taraklı kısımdan) 3 ayda zor iyileşti, 7-8 ay olmasına rağmen geçen hafta basket oynadım 2 gündür yine ağrımaya başladı. Patene başlasam 1 kez düşsem bile bir şey olur diye çekiniyorum.
    2) Paten nerden alınmalı, acemiyken 250-400 TL verip hevesim kaçınca kenara bırakmak istemiyorum,
    3) Basketi tek başına oynasam da sarıyor ama 24 yaşındayım Bostancı sahile gitsem tek başına nasıl öğrenirim, sıkılmaz mıyım...
    4) Gerçekten çok hevesleniyorum ama hadi 2 hafta 3 hafta gezdim, sanki daha sonra sıkılcakmışım gibi geliyor.

Hocam nerede oturuyorsun yakınız sanırım basket oynayacak insan arıyorum tek başınada bir yere kadar :)

İçerenköy'deyim, Bostancı'ya yakın sayılır.

Şu sıralar çok yoğunum, geçen hafta çıktım, bu hafta çıkamadım daha. Sınavlarım falan bitsin tekrar başlarım. Yakınlardaysan haberleşiriz.

Maltepedeyim bence Bostancı tam ortamızda kalıyor.Benimde final dönemim geliyor zaten dediğin gibi haberleşiriz rahata çıktığımızda.

Valla iyi olur, bakarsın patene de başlarız

Valla olur mu olur bende hevesleniyodum hep fırsat olmuyordu hiç bahane olmuş olur buda.

Dayanamadım gittim paten aldım (Oxelo Fit3)

Geçen Cuma akşamı aldım, Cumartesi-Pazar full paten kaydım. Şaşkınbakkal alana gittim bir kaç kişiyle de tanıştım.

Her şey çok güzeldi de;

1) Kastığım için terlemekten ve rüzgardan hasta oldum,
    2) İki ayağımın da iç kısmı su topladı ve vücut hamlıktan ağrıyor. Bir de ayaklarımın altı topuğa yakın kısmı daha alışmadığı için ağrıyo ama paten kayarken acı aklımdan gidiyor.
    3) 2 gün kaydım havalar ve sınavlar yüzünden hevesim kursağımda kaldı.

Daha çok acemiyim ama söyledikleri gibi alana gidince herkes yardımcı oluyor. Kask hariç full koruma robocop gibi geziyorum

• la biz köyde tahtaya bilye (rulman) çakardık onunla sıyıpırdık
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamaster

la biz köyde tahtaya bilye (rulman) çakardık onunla sıyıpırdık

Ya da panjurlarla yokuştan kayardık
  • quote:

Orijinalden alıntı: extácy

Heyt be küçükken benimde vardı çok düşmedim kuşadasın da adayı eskiden bilenler hatırlar sahilde güvercinli elin olduğu yerde akrobasi için bi rampalı birşey vardı ismini bilmiyorum millet içine girer bi o yana bi bu yana hareket yaparlardı

Ben hatırlıyorum.Şuan orası dümdüz birilerine çarpmazsanız gayet iyi kayılır
  • Bende uzun süredir sürüyorum. İlk patenim kırtasiye pateniydi. 1 sene onu kullandıktan sonra 70-80 tl lik silikon tekerlekli bir paten aldım. 4-5 senedir onu kullanıyorum. Şuan bende paten arıyorum. X3 çok güzel ama fazla pahalı. Biraz ara verdim zaten belki bu yaz yeniden başlarım.
  • quote:

quote:

quote:

Geçen sene yaz sonuna doğru nerdeyse her gün patentürk forumunda paten tavsiyeleri ve acemilik aşamasındakilerin nasıl sürmeyi geliştirdiklerini takip ediyordum. Yakımlarda paten satan bir yer olsa çoktan gidip almıştım.

Ama aşağıdaki sebeplerden dolayı vazgeçtim;

1) Basket oynarken ayağımı burktum (bilekten değil, taraklı kısımdan) 3 ayda zor iyileşti, 7-8 ay olmasına rağmen geçen hafta basket oynadım 2 gündür yine ağrımaya başladı. Patene başlasam 1 kez düşsem bile bir şey olur diye çekiniyorum.
    2) Paten nerden alınmalı, acemiyken 250-400 TL verip hevesim kaçınca kenara bırakmak istemiyorum,
    3) Basketi tek başına oynasam da sarıyor ama 24 yaşındayım Bostancı sahile gitsem tek başına nasıl öğrenirim, sıkılmaz mıyım...
    4) Gerçekten çok hevesleniyorum ama hadi 2 hafta 3 hafta gezdim, sanki daha sonra sıkılcakmışım gibi geliyor.

Hocam nerede oturuyorsun yakınız sanırım basket oynayacak insan arıyorum tek başınada bir yere kadar :)

İçerenköy'deyim, Bostancı'ya yakın sayılır.

Şu sıralar çok yoğunum, geçen hafta çıktım, bu hafta çıkamadım daha. Sınavlarım falan bitsin tekrar başlarım. Yakınlardaysan haberleşiriz.

Basket mi dedi biri Küçükçekmece Sefaköy deyim basket futbol bisiklet kavga dövüş masa tenisi bilardo motosiklet araç yarışı body her türlü sporu yaparım

• Kaykayci veya hareket pateni suren var mi istanbul'da?
  • Bir tek benmi yeni patentim diye okudum?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.