Patchden sonra hiç bir çözünürlükte rahat oynuyamadım hepsini low yaptım medium high hepsinde ani fps düşüşleri oluyor bir 40 bir 50 bir 30 bir 15 oynuyamıyorum ne yapmalıyım ?
quote:
Orijinalden alıntı: Jr.SmiTh
Patchden sonra hiç bir çözünürlükte rahat oynuyamadım hepsini low yaptım medium high hepsinde ani fps düşüşleri oluyor bir 40 bir 50 bir 30 bir 15 oynuyamıyorum ne yapmalıyım ?
Canım bazen oluyor o,HD 5770 günümüz oyunlarına yeterli ki LoL'e fazla fazla yeterlidir.
LoL'de bazen görüyorum bu başlıkları " patch geldi fps gitt " türünden.
Hiç başım gelmedi bazen LoL Replay buna sebep oluyor.
Aslında 12-1 den sonra düzeldi gibi serverlar rahatlayınca fps düzeldi sanırım.
alt-tab yap bi kaç kere yenilede tekrar lole tıkla düzelebilir ben bu şekilde çözüyorum o olayı
Fpsnin serverlerin kasılmasıyla hiç bir alakası yok ayrıca pinglede
bnedede cok dusuk 16 lara dusuyor bazen 24
Bir ara yine yama sonrası FPS düşüşü yaşamış ve uzun süre oyuna girmemiştim. Sonra bir baktım kendi kendine düzelmiş. Bu yamadan sonra yine FPS düşüşü yaşadım. Oyun yine oynanmaz hâle geldi. Yeni bir bilgisayar şart.
bırak ya her yamada ayrı bi sorun fps 13 lan teamfight giremiyorum bide 3vs3 te fps 13 , 5vs5 te düşünemiyom 01 02 :S
1,6 ghz işlemci var ekran kartı onboard 128 galiba. 940 lardada RAM var. Patch öncesi herşeyi minimumda çok az kasmayla oynuyordum patchden sonra oyunu oynayamaz oldum. Bir donuyor bi hareket ediyor bir donuyor bir hareket ediyor..
aynı sorun bendede war . Görev yöneticisi > İşlemlerde 3 tane Lol ile ilgili program acık gözüküyor.Onları kapatıyorum sadece oyuna girdigim client acık kalıyor anca bi nebze rahatlıyor.Wardır biyerlerde ayarı ama bakalım
normalde 75de oynarken karthus un ultisinde acayip dusuyor.
Beyler ben sesleri kapattım düzeldi :D deneyin sizde
normalde 40 olan fps şuan 3-10arası geziyor. herkestemi böyle acaba? reset attım programları kapadım geçmedi. acaba pcyemi bişi oldu diyorum?
quote:
Orijinalden alıntı: Jr.SmiTh
Beyler ben sesleri kapattım düzeldi :D deneyin sizde
tam olarak nasıl sesi kapatıyosun muteleyerekmi yoksa oyundan disable ederek mi ?
abilerimin pclerinde düşme var bnde yok bazen oyun takılıyo lag girio falan değişik şeyler oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme